Fredag och jag är ledig

Yes va härligt!! Bestämde mig här om dagen att jag skulle försöka vara ledig idag! Tycker att jag kan vara värd det, har jobbat ganska mycket sista tiden.... så det är skönt att få en extra ledig dag!
Pannan och jag ska ha en mor o dotter dag i stan! Alltid lika mysigt. Just nu håller Pannan på att fixa i ordning håret, sen ska vi bara plocka ihop oss. Det blir nog en lunch istan kanske en fika?? Vi ska iallafall titta på skor till Pannan, hon hade fått tips om ett par jättehäftiga leopardskor!!(typiska Anna skor, ha ha...) Så dessa måste ses, sen blir det väl en massa annat oxå?
Måste även handla mat!! Det är precis tomt precis överallt i skåp och lådor!! Så jag har varit så "präktig" att jag gjort en låååång lista på allt som behöver inhandlas!! Tråkigt! Men nödvändigt!


Mor och dotter! ( Pannan vill att jag skriver att detta är en väldigt gammal bild, så nu är det gjort!)

Ikväll ska Kicki o jag åka och titta på Johanna som har dansuppvisning! Vi ska även vara utklädda! Det blir inte så svårt..... är man häxa så är man!? ha ha....
Pannan ska i väg med sina "Sexy laides".

Ha en skön fredag!
Lev livet!
Kram

Mys med tända ljus

Onsdag mitt i veckan! Vad kan vara bättre än att mysa med en massa tända ljus nu när mörkret lagt sig?
Har varit och tittat när Pannan och Emil spelade bowling, dom lyckades skrapa ihop 1 poäng, alltid nått! Man får vara glad för det lilla! Pannan skaffade sig personbästa även idag! Duktigt gumman!
Vi passade på att gå till bowlingen, så fick vi lite motion oxå, sen fick vi skjuts halva vägen hem!


Massor av tända ljus ska det va!

Nu håller Pannan på att göra brieost toast till oss..... det är bara för gott! Mumselimums!!

Längtar så efter SaraFia och Martin, vill att dom oxå ska vara "hemma" här..... men förhoppningsvis så kommer dom "hem" om 3v ca


Mina godingar....Martin och SaraFia!! Längtar sååå efter er!! <3

Hittade även detta fotot på alla tre!


Alla goda ting äro tre!! Mina älsklingar, älskar er!

Nu är mackorna färdiga!!

Ha det mysigt i kväll!
Lev & njut!
Kram

Höst höst höst...

Visst är det en härlig tid ute nu?? det tycker iallafall jag! Tycker att det är så mysigt med alla löven som ligger på marken, man kan gå och sparka så det bara virvlar runt fötterna! Trots att det ofta är mulet, mörkt, regningt och ruggit så tycker jag det är mysigt! När man är ute och går, vinden piskar i kinderna det är kallt och blåsigt! Sen kommer man hem och är så  nöjd och det är så skönt att få komma in i värmen, ta en kopp varm choklad eller te, tända en massa ljus och bara krypa upp i soffan läsa eller titta på en film! Bara älskar denna årstiden :) Man har inga "krav" på sig att man måste vara ute för att det är ljust och fint väder! Även om jag älskar även det!
Jag njuter verkligen av hösten! Fast jag vet att det är många som verkligen hatar hösten och vill fly så här års! Men jag tycker att alla årstider har sin charm.... även hösten! :)
Vad tycker du??? vilken årstid är din favorit?


Massor av löv ute.....


...ännu mer löv....


...massor av färgglada löv!


Sen är det bara att mysa med massor av tända ljus överallt.....


.... och en stor kopp te/cholkad tillsammans med en bra bok/film!
Kan det bli mycket mysigare en ruggig höst dag??


Ha det gott i höst rusket och va rädd om dej!
Kramar

Tattuering

Ha ha....Idag har jag tattuerat mig! Äntligen :) Jag fick detta av Kärleken i födelsedagspressent! Har fundera länge om och vad jag i så fall ville ha förnått? Sen kom jag på att en liten djävul i röda pumps, va vad jag vill ha! Tycker att detta passade mig?!
Så kl 9 i morses gav vi oss i väg ner till Blekinge och Wild Bull Tatto. Det var jag Kärleken, Lasse, Julia och Pannan. Lasse o Julia skulle inta ha nån tatto idag och Pannan har inte åldern inne ännu, så det blev bara jag o Kärleken. Jag var först, Pannan var nervör för min skull, jag var inte det minsta nervös.
Först ritade han,Gerry, upp en bild och jag fick "komentera" hur jag ville ha den, när det var färdigt kopierade  Gerry över den på benet där den skulle vara. Sen var det bara att lägga sig i stolen, typ tandläkarstol, och han satte i gång att fylla i konturena. Jag kan inte säga att det gjorde ont, det var en helt annan känsla, lite mer svidande? Svårt att förklara!


Här ligger jag i "stolen"


Tattuering på gång!


Så här blev resultatet!! Visst är den fin? Jag Älskar ju verkligen röda skor! :)

Många kanske tycker att detta är något av en "ålders kris"? att tattuera sig vid min ålder 36+ men jag tycker att detta är en "häftig" grej och Ja, jag vet att den alltid kommer att sitta där! men jag lever här och NU! Åh då vill ja ha kul! :)
Jag har redan bestämt mig för ytterligare en tattuering......... fortsättning följer. Den kommer nog till våren? Hoppas jag!

Lev NU Livet går inte i repris!
Kramar


Lördag morgon

Åhh så härligt med lördags mornar! Kärleken väckte mig i dag strax efter kl 8 men en stor kopp te på sängen! Då gör det absolut inget att klockan inte är mer! Han hade vaknat tidigare och gått ner till bageriet för att köpa frallor! Det är verkligen kärlek! :) Åhh jag får ligga kvar i sängen o sova! Sen kom han hem o fixade te, kaffe och frukost! Det är så mysigt att sitta vid frukostbordet och läsa tidningen tillsammans och bara ha det gott! Tänk va skönt de hade varit om alla mornar hade sett ut så här! Fast å andra sidan kanske man hade tröttnat på det då?
I natt får vi sova 1 timme extra! Tack för det :) Så, glöm nu inte att ställa tillbaka klockan 1 timme när ni lägger er!

Dagen ska Pannan och jag ägna åt att plocka iordning och rensa ut ( som jag skrev i går) Fick ett bra tips från Carina kompis, att jag skulle spara prylarna och åka ner till Ronneby på loppis till våren och sälja dem! Där går det visst att sälja det mesta! Så det blir att fixa tomma lådor, så jag kan spara prylarna.... och hoppas att det snart blir vår!

Chokladfounde


Igår kväll så testade jag min pressent som jag fick av mina systrar, nämligen chokladfounde! Det var kanon gott! Jag hade köpt hem en massa olika frukter som jag skar upp i mindre bitar och som vi sedan satt och doppade i chokladen! Mums va gott de va!


Choklad...va vore livet utan choklad??


En massa goda frukter att doppa!


Pannan som INTE tycker om choklad? fick vaniljyogurt och björnbär istället...

Nu ska vi ta tag i dagen, så det blir nått gjort!

Ha en underbar dag, det ska jag ha trots "städning" och undanröjning!

Njut av Livet, Lev här och NU!
Kramar

Torsdag kväll

Kände mig ganska pigg hela torsdagen....men tog det ändå lungt och hoppade träningen! Istället fick jag dammsuget och undan plockat här hemma! Alltid skönt att få det gjort innan helgen :)

Sen blev det varin toast med brieost och en kopp te, smatidigt som vi tittade på S.O.S Gute. Tycker om detta program, kan ju ha med att göra att man känner igen sig på platserna. Men man förstår verkligen hur mycket "bra" jobb dessa killar o tjejer gör! Och vilket tålamod dom måste ha! En stor heder till alla som jobbar inom räddningstjänsten överallt i Sverige och Världen!

Passade även på att fixa mina naglar, när jag ändå satt ner!


Det blev röda naglar denna gången!

Pannan passade på att lägga en choklad ansiktsmask


Så här fin var Pannan. Tur att det inte kom någon och knackade på dörren! Ha ha...

Idag fredag ska jag bara ta det lungt. Laga lite god mat ( precis som om man skulle laga nått otäckt?) ja ja, sen blir det säkert ett gott vin till det! Kärleken kommer oxå. Han behöver pysslas om, har jätte mycket på jobbet + att han har fått typ ryggskott? så det får bli linement och massage och hoppas att det hjälper?

Imorgon lördag ska jag vara hemma o plocka och rensa i skåp och gömmor! Har upptäckt att jag har en massa grejer som bara står och inte anväds, lika bra att göra sig av med dem. Kanske kan man få nått för dem på loppis eller nått?

Ha en fortsatt bra fredag!
Ta det lungt och ha det bäst!
Kram

 


Jätteförkyld!

Snörvel, host host o krax!
Jag har verkligen blivit jätteförkyld! Har ju hållt mig något sådär mån-tisdag och trodde att jag skulle klara mig med det, men icke sa nicke!! I natt/dag bröt det ut ordentligt! Har absolut inte sovit bra i natt. Vaknade flera gånger av att det kliade i gommen-halsen och upp i öronen.....så där som att man bara vill ta en rotborste o vispa runt så det slutar att klia! Håller på att bli tokig av det!
Jag var på jobbet idag på fm, men gick hem vid lunch och sedna har jag legat och sovit hela em. Hoppas bara att jag sover i natt? Hade absolut ingen röst i dag på morgonen, bara ett kraxigt läte....
Inte har det hjälpt att jag haft raggisar på mig! :(



Just nu håller Pannan på att göra pizza, hon ville gärna ha det i kväll, så då får hon fixa det. Kärleken kommer oxå hit om en stund. Efter maten blir det nog varsitt soffhörn? Vet inte om det är något sevärt på TV? Pannan var och köpte glass, god choklad trippel glass! Det ska väl vara bra när man är sjuk?? eller? Sen får jag väl ta ytterligare en STOR kopp te!

Hoppas verkligen att jag är piggare i morgon. Har fått tag på en ersättare till min spinning, det är ju inte att tänka på, att jag skulle träna i morgon! Snyft! Men jag vill hellre bli frisk!

Ha det gott resten av kvällen!

Lev idag i morgon kan det vara försent!?
Kramar




Mina nya älsklingskoppar

När jag hade min födelsedags fest ( för ungefär 1v sedan) så fick jag nya te koppar av "Jennsan".... dom har nu blivit mina nya favo koppar!! Dom är såå goda att dricka ur! Tack så jätte mycket för det "Jennsan"!
Fick även en fin burk som passar till kopparna, perfekt att ha lös te i.


Visst är dom fina?

Jag fick även en massa andra fina grejer.


Massor av olika sortes te och choklad och annat gott! Det är precis vad jag älskar! Det verkar som om mina vänner vet vad jag tycker om? ha ha ....
Fick även choklad fondue (av mina systrar), ska bli spännande att testa detta med en massa goda frukter att doppa i chokladen eller nått annat gott. Tror att det var en tanke bakaom detta eftersom mina systrar oxå älskar choklad! :)

Ikväll har jag bara tagit det lungt, nästan? Jag var lite präktig i helgen och manglade mina stora dukar och nu skule jag lägga in dem i linneskåpet...men där var det fullkomligt kaos! så det var bara att börja rensa ut! Det blev en hel bärkasse med en massa gamla lakan, handdukar och dukar som försvann! Inte utan att jag känner mig jättenöjd! :)

Nu är det sängen som gäller och hoppas på att förkylningen är borta i morgon? Jag har haft på mig raggisar hela kvällen! så det så....

Sov gott! Natti natti....
Kram

Förkyld?

Usch...jag tror att jag håller på att bli förkyld?? Har iallafalla ont i luftrören men är inte snuvig, alltid nått possitivt! Kände detta redan i går em när vi var på väg hem från IKEA, men jag ville inte riktigt ta det till mig då! Men väl hemma när jag höll på att montera o pyssla så blev det bara värre o värre. Så det blev echinagard brus tabletter varannan timma, det var förövrigt det första jag satta i mig i dag på morgonen oxå. Sen tog jag även en skvätt rom i te´t, det värmer iallafall lite i halsen.



Är på jobbet idag, sitter för mig själv, så jag inte ev skulle smitta någon annan....hade så mycket att göra så det var inte läge att stanna hemma... (vet att detta inte är någon ursäkt! är man sjuk så är man!)
Någon träning blir det inte idag! Suck! Jag som verkligen ville det (vill jag väl i ochförsig alltid :) ), skulle gå på Kickis spinningpass i kväll och lite styrka efter det. Men jag vill ju hellre bli frisk, så träningen får vänta!
Det får bli att krypa upp i soffan med raggisar, en varm filt och en STOR kopp te! Och hoppas att det hjälper?

Ta på dig varmt idag... för det är verkligen höst, rusk och kallt ute idag!



Ps Glöm inte ta på raggisarna.....

Ha det gott!
Kram


IKEA söndag.

Idag bar det iväg till IKEA tillsamman med Pannan, Kicki och Johanna. Alltid lika kul med en tripp dit och det är absolut inga problem med att hitta nått man vill ha :) Vi hittade en massa "bra o ha" grejer!


Lite te innan vi går in på IKEA.

Sen gjorde vi en massa fynd på FYNDET. Jag hittade en Expidit hylla och en tv-bänk och Kicki fyndade en klädhängare. Men mest var det Pannan som skulle/ville ha nytt till sitt rum. Det blev både matta, lampor och annat smått o gott till henne. Det vi egentligen skulle ha var SLUT! Typiskt. Det var en klädhängare så hon kan hänga alla sina klänningar på den.


Johanna o Panna provar IKEA´s sängar och en liten stol!


Dom hade även väldigt fina hattar! Vet inte riktigt vilken som var finast? Kanske tårt hatten?

Efter ca 5 timmar så var vi ganska nöjda, trötta och många pengar fattigare.....


Man blir trött av att gå på IKEA.

Rätt som det var så sa Pannan något chokerande....... "Jag ska banne mig hålla ordning på mitt rum"!!! Jag blev verkligen chokad av att höra detta så jag var tvungen att hämta Johanna o Kicki så att dom fick bli vittne till hennes ord! Ni som känner Pannan.....fattar säkert med tanke på hur det oftast ser ut på hennes rum!

Nu återstår bara att plocka upp och att montera allt som ska monteras! Sen blir det till att möblera och det är ju det roligaste :)

Hoppas  i haft en lika trevlig söndag som vi haft med en massa skratt o trams.....

Lev här och NU!
Kramar



Fredag igen!

Tiden har verkligen rusat fram denna vecka! igår var jag så inställd på att det var onsdag, så det blev fel flera gånger!
Ikväll ska jag göra absolut ingenting, hoppas på att Kicki kompis tittar ner en stund, hon hade inga "barn" hemma i kväll, kanske tittar vi på en film och tar ett glas vin?

Idag var det riktigt "vinter kallat" när man tittade ut genom fönstret, såg nästan ut som om det var lite tunn is på sjön? Brr....

Imorgon ska jag följa med Pannan till gymnasieskolorna eftersom dom har Öppet hus, vi ska kolla på några olika linjer som hon är lite sugen att söka till. Det är ju jättesvårt att veta vad man vill bli när man är 15-16år? Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag är stor?? Sen blir det säkert en fika på stan innan vi åker hem?


Jag verkligen älskar alla fina färger som finns på hösten!!

Igår hade jag min spinning igen efter nästan 3v!! Men jag var verkligen "pepp på" och det var jättekul! :) Jag körde spinning i 75min sen nervarvning o stretch. Tog även en lite sväng in på gymet för att köra lite mage och där träffade jag även Kärleken som var och tränade. När jag kom hem ver jag hungrig, så det blev en nyttig smothie med banan,"fröer" och annat gott i, sen satte jag mig en stund i soffan och sappade mellan kanalerna! Inget att titta på! Pannan satt och pluggade med sina "ismer". Hon har verkligen varit jätteduktig med sitt pluggande!


Ännu en fin bild tagen av Pannan. Tagen över sjön, tidigt en sommar morgon.

Lev livet idag i morgon kan det vara försent!
Kramar


Höstfärger

Bara en dag kvar att jobba sen är det helg igen! Förra veckan när jag var i väg i Turkiet så diskuterade vi det här med tiden... Den gick nämligen mycket saktare där än här hemma??! Vi hann med en massa + att vi tog det lungt och låg på stranden och solade och bara var! När man legat en tid eller hade gjort något och funderade på vad klockan kunde vara och gissade på ett ungefär.....så var det oftast ett par tre timmar fel! Klockan var inte alls så mycket som man trodde att den skulle vara! Konstigt! Och här hemma känns det som om tiden bara rusar fram och man hinner inte med hälften mot vad man hade tänkt sig!?

Igår var jag på en föreläsning " I trygghetsnarkomanernas land" det var faktiskt riktigt bra. Först var jag inte alls sugen på att gå men det ändrades snabbt när föreläsaren, David Eberhard, började prata om "vårt trygga Sverige"? som igentligen inte alls är så tryggt....Men har man bara cykelhjälm på sig när man cyklar så klarar man sig?? Många kloka ord och många skratt av igen känlighet blev det! :) har ni eller får ni möjlighet att gå på denna, så gör det!
På kvällen hade jag mina "gamla" jobbar kompisar hemma på en liten höstträff! Alltid lika kul att träffas och skvallra lite. Jag bjöd på en Mustig höstsoppa, hade aldrig gjort denna tidagre utan dom fick bli "smakråd" och den blev "godkänd" så den soppan gör jag fler gånger.

Ikväll har jag mitt spiningpass, har ju inte haft det på flera veckor nu, men jag ser framemot det o känner mig "pepp på"! Hoppas på att jag hinner städa av lite innan jag ger mig iväg, känns som om jag ligger lite efter med den biten? Alltid skönt att få det gjort innan helgen.



Förövrigt är det fint men blåsigt höstväder ute, just nu lyser solen och det ser härligt ut! man blir så glad av solens strålar och alla fina färger på hösten......jag blir det i alla fall!



Ha det gott och var rädd om dej!
Kram

Höst väder

Idag är det tisdag och ett underbart höstväder utanför fönstret! men jag vet att det inte är lika skönt ute som det ser ut att vara. Jag var ute en liten sväng förut när jag skulle till "tandis".... inget kul! Det mest possitiva var att jag inte hade några hål!!! eller annat som behövde göras! Men det kostade mig ca 500kr!! Det är inte klokt! 500kr för 15 min! Snacka timpening! Suck! Ekonomin är ju inte det bästa nu när man varit i väg på semester...men det är "smällar" man får ta!


Gillar verkligen denna bild som är tagen av Pannan!

Ikväll ska jag först fixa naglarna efter jobet, sen bär det av in till stan med Kici, för att fylla upp i skåpen. Det fullkomligt ekar när man tittar i kylskåp, skåp o lådor! Det är väl konstigt att allt tar slut samtidigt? Märkte det i helgen när jag skulle göra en äppelkaka och margarin, socker och mjöl var slut! sånt har man ju alltid hemma? nästan iallafall!

Igår blev det en tur upp till gymet med Pannan. Jag sprang 55min på löpbandet! Det var inte meningen att det skulle bli så länge, men det va liksom svårt att bara sluta....kom liksom in i andra andningen! Gav mig även på lite styrka, men tog det jättelungt med tanke på min axel! Men det känns kanon bra idag, inte alls vidare ont! :)
När vi kom hem var det varsitt soffhörn som gällde med smothie och en kopp te medan vi tittade på Svenska Hollywoodfruar.....vad ska "vi" nu prata och reta oss på när detta program är slut? ja, det kommer säkert nått annat!? I allafall är jag inte avundsjuk på deras liv, bara på deras pengar! Det blir ju liksom lättare om man hela tiden slipper "tänka" eller "trolla" fram pengar!


SaraFia ute i höstrusket! Även här är Pannan fotograf!

Njut av livet det går inte i repris!! :)
Kramar

Tillbaks i verkligheten...

Det gick fort att komma in i verkligheten igen! så där typ 1 dag eller nått? Men jag har haft en kanon vecka i solen, värmen och lata dagar på stranden! Tänk att bara få vakna, titta ut genom fönstret och se att himlen är blå och solen skiner! man blir sååå glad :)
Vi började varje morgon med en morgonpromenad ca 1tim, gick mot hamnen och gamla delen av Alanya, upp i dom smala gränderna och bort från alla turist stråken. Hittade förövrigt ett litet "fik" där vi stannade till och tog en kopp turkiskt äppelte varje morgon!

!
Alanya och lite av den "gamla" delen


Jättefin utsikt hade vi när vi drack vårt te!


Det mysiga lilla "fiket"!

När vi kommit hem så var det dax för "riktig" frukost på ballkongen innan vi gick till stranden....


Frukost på ballkongen

Varje morgon tog vi även en liten kork med wiskey, mest för att det skulle vara "bra för magen" men jag tycker verkligen INTE om wiskey, utan jag såg det endast som medicin!!

  
Som det framgår av bilderna så tycker jag inte att detta är gott!!!

Efter detta så var det stranden som gällde...... bara ligga i solstolen och ha det bra. Det enda vi funderade på var om man skulle sola rygg eller mage eller om vi var hungriga! :)


Åhhh...så härligt att ligga i solen och bara va!


"Våran" strand i Alanya.

På kvällarna gick vi ut och tog en drink, åt och shoppade. Fanns mycket man ville ha!! Sen var det ju roligt att bara sitta och titta på allt folk och "göra liv" åt dessa! Något som jag tycker är jättekul! Ha ha ... kanske låter knasigt? men jag börjar bli riktigt bra på det nu!

   
Drinkar i baren, god mat och turkisk "förrätt", typ pizzabotten och 2st såser till. Jättegott!

Som sagt och som ni ser har vi haft det KANON HÄRLIGT hela veckan! Men nu är det vardag igen, ganska skönt det oxå! Borta bra men hemma bäst?!
Det var iallafall härligt att komma hem och träffa Kärleken och "barnen" alla 3 var hemma ihelgen! så jag fick
verkligen rå om dem, synd bara att tiden gick så fort!

Ha det bäst i höstrusket!
Kram


♥ GRATTIS!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA ♥
Hoppas du får en riktigt bra födelsedag och tar en paraplydrink på beachen!

Puss & Kram från dina barn!


Halsning fran Alanya!

Hej hopp, har fatt lana hotellets dator..... passar pa att blogga!
Laste inlagget av Pannan, ni ska inte tro pa allt! ha ha....
Har har vı det bara bra! Har provat pa Hamam, vilket var en upplevelse. Att bli peelad, skrubbad och tvattad for att sedan avsluta llt detta med en helkroppsmassage!
idag har vi varıt pa batutflykt=SJOSJUK!!!! inte kul! jag lag ner och blundade hela tiden och nar det va dax att hoppa i och bada sa var vi i tills dom skulle aka vidare, allt for att slippa vara pa baten!!!! ha ha... men vi sparade pengar, for det blev ingen ol eller vin pa baten, bara vatten!
İgar shoppade vi jeans och en kjol! jattebillıgt!!! latt att bli beroende!
Nu ska vi strax ut och ata, trolıgen en Turkıskrestaurang, fick tipps om den igar av en.... "turk"! Han var kypare pa restaurangen vi at pa!
Ha det gott allıhop! Saknar er! ni skulle varıt med har!

Carpe Diem!
Kramar!

Eklundgren bloggar

Hejhopp, nu är det lillfian, AnnaPanna, eklundgren (och allt vad jag kallas) som bloggar. Nu är mamma nere i Turklandet. Så eftersom mamma nästan är lite bloggberoende ville hon att hennes döttrar skulle gästblogga lite. Mitt största problem är vad jag ska skriva om. Jag hoppas iallafall att alla vet vem jag är annars kan ni läsa mer om mig här. Vi kanske ska köra lite allt möjligt. Vi börjar med att berätta lite sanningar om mamma själv.


1. Mamma är väldigt morgon trött och ligger länge kvar i sängen. Det är därför det är så farligt att sova i samma säng som henne eftersom man ofta försover sig då.
2. Mamma är en träningsnarkoman, iallafall näst in till eftersom hon får lite halft ångest om hon inte tränar och hon måste gå ut och gå om hon inte åker upp till gymmet för att styrketräna eller spinna.
3. Mamma har för mig en speciell mamma, som jag tycker är den bästa man kan ha. Det beror på att hon liksom är mammig fat inte på ett mammig sätt, utan, vilka mammor går ut och festar när man är i 40års åldern och har tre barn som är mellan 15 och 20år? Inte många. Har fått höra att mamma och jag är som en Hollywood familj, att man är jätte bra kompisar med varandra och det kan stämma eftersom vi delar nästan allt med varandra.
4. Medans Mamma är väldigt ordningsam har hon fått 3barn som stöckar ner så fort hon inte ser.
5. Mamma har fått 3helt olika barn fast alla är lika på ett eller annat sätt, som ex, alla kan datorns funktioner och alla är intresserade av bilder.
6. Just det, Mamma är sjukt glömst, det påminner mig om att det är nog där ifrån jag fått mitt extremt dåliga minne.
7. Om mamma blir arg ska man inte vara i närheten. När hon väl blir arg blir som rosenrasande, det där har jag nog också ärvt eftersom jag har svårt att bli sur på nångon.
8. Mamma har något som kallas party ögon vilket menas med att hon har bruna linser på sig då.
9. Mamma är te beroende, det är därför jag inte ska bli beronende av något sånt. Hon har även ett speciellt morgon te även kallat "Katt tet" eftersom det står i en katt bruk.

Ja, det var lite sanningar. Haha, kanske inte var dom bästa men det var liksom inte så lätt att komma på några sanningar heller. Iallafall så fick jag ett sms av henne idag där det stog att dom låg på beachen och hade det trevligt och att dom imorgon skulle åka på en båt tur. Hur mysigt låter det inte. Jag är iallafall mycket mycket avis och inte nog med det så dröjer det ca 3 månader tills hon åker utomlands igen. Hallå, jag då!! Jag vill också åka någon stans!! Typiskt henne att jag inte får hänga med, åh... Men jag får väl åka på en liten äventyrstripp jag med, som ex till gymmet för att sola, så jag iallafall får känna av värmen, det är det ända jag har råd med.

Nu ska jag snart ner till Uffe ("kärleken") eftersom det är där jag bor mestadels denna veckan. Men lite bilder sitter väl aldrig fel.

Party ögonen

"Riktiga" mamma med blå ögon samt att hon har te med sig på något som tar över 1timme att göra/köra


Medans Mamma har det varm och skönt som på denna bilden

Har vi den kallt och höstvädrigt som på denna bilden.

Hennes 3barn

Ni se, helt olika, men ändå lika

Ni får ha det så bra så kanske den andra dottern bloggar(: Mamma har nog aldrig haft ett sånt här långt inlägg, haha

Snart...

....så åker vi till Turkiet och Alanya!! Ska verkligen bli härligt! Såg att det är ca 30grader varmt och sol!
Kom till Gotland i natt, jag flyger här ifrån, A-c var och hämtade mig vid båten, sen blev det te och macka och en massa "pladder" innan vi somnade vid 02 tiden.
Var en sväng i Visby idag och fixade dom sista ärendena.......och vad hittade jag där??? Jo en vinterjacka!! Den bara hängde där och "ropade" på mig!!! Åch snäll som jag är så "befriade" jag den och den får följa ned mig hem!! Snällt va! :)
Nu blir det lite si och så med bloggandet men mina döttrar har lovat att gäst bloga lite i veckan, kanske kan jag slinka in på ett internetcafe och blogga lite?

Ha det jätte gott! Det ska jag ha :)
Carpe Diem!
Kramar

Nu är det gjort...

... Jag packade i går kväll!! Men Pannans hjälp så gick det riktigt bra! Tack för det gumman! Det är så att jag bara HATAR att packa när jag ska åka i väg. Får känslan "varför ska jag ge mig i väg? det hade väl varit bättre att stanna hemma?" Då hade jag ju sluppit att packa?! Ja, jag vet, det verkar konstigt! Jag är absolut ingen sån som planerar lägger fram ibland flera veckor innan det är dax att åka! Jag har alltid tyckt att detta är svårt/tråkigt! Men när jag väl är i väg......så är det som bortblåst att jag tyckte att det va så jobbigt!


Klart att jag har med mig en kartong med te!!! tänk om jag inte skulle få mitt dagliga te?? Då är det ingen som står ut med mig! ha ha..

Igår kväll var Kicki o jag på BM´s konditori efter jobbet, vi kände att vi var tvugna att "ventilera" lite innan jag åkte i väg och hon var ju borta förra veckan......så det var en del att "ventilera"!
Har även kollat upp busstider för i kväll (så nu kan du va lugn Carina! det går en buss som passar!) :)

Idag ska Kärleken och jag äta "raggisar" till lunch, mums va gott! Lite svensk husmanskost innan jag beger mig till varmare breddgrader!

Ha en alldeles underbar dag i dag!
Kramar

RSS 2.0