En "snabbis" i stan

Nu har jag varit en "snabbis" i stan. Hade en klipptid kl 11 och innan dess skulle jag lämna blod, så det var bara att ta ledigt några timmar från jobbet. Tur att jag har ett jobb där detta funkar, det är ju inte på alla ställen det går.
Klippningen blev jättebra (om jag får säga det själv) MEN "min" frissa går på mammaledighet nu, detta var hennes sista jobbdag! Suck, undrar hur det blir när jag ska klippa mig nästa gång? Ja ja, det får bli en senare fråga!
Passade även på att gå på apoteket o köpa på mig reseförpackningar av schampo, duschcrem och lotion, ha ha...präktigt va? Sen behövde jag ju lite nya böcker, så jag har nått att läsa! Så det blev 4 st (ta 3 betala för 4) Åhh så härligt det ska bli att få komma i väg till värmen och solen. Var förresten inne o kollade vädret, det visade +27 och SOL!! Inte helt fel!
Ikväll måste jag börja se över min packning! Har inte börjat med det ännu! Ahh, det är väl bara att slänga ner bikinin...(viktigaste) + lite till, ha ha! 

Njuta av dagen! och det underbara höstvädret som vi har i dag! sol, klarblå himmel och lagom kallat! (Kom på att jag behöver en höst jacka.....jag har ingen!)
Kramar

Bullbakning

Så var denna dagen över! Den har gått lika fort som alla andra dagar brukar göra, fattar inte vart tiden tar vägen? Fast, visst jag har fått en hel del gjort. Först och främst så jobbade jag ju hela dagen och var inte hemma förrän vid 17 tiden. Då möttes jag av en härlig doft när jag klev innanför dörren.... Pannan hade bakat bullar! Mumms va gott! Saffrans bullar med vitchoklad fyllning. I våran familj så äter vi saffrans bullar lite då och då och inte bara till jul.


Pannan i bakartagen!


En massa goda bullar blev det!

Han även med ett träningspass, hoppade spinningen eftersom jag fick ont i min axel när jag hade spinnat sist, så det blev 50min på "crossen", jätte skönt att få svettas lite, kommer säkert att känna av detta i baken i morgon? Sen blev det lite mage och ben, får vänta med att köra armar tills axlen är bättre.
Väl hemma så blev det ytterligare ett avsnitt med Hollywood fruarna!! Jag kan alltså inte slita mig från detta program! fast jag igentligen aldrig tittar på sånt. Men på nått sett så blir jag så facinerad över deras "liv" om man nu kan kalla det det?

Nu väntar sängen! Hade svårt att sova i natt så jag hoppas att jag sover bättre i natt?

Natti natti! Suss så gott!
Kramar

Ölprovning....

....Det va precis vad vi överraskade Micke med! Han som var så övertygad om att det hade med motorer att göra, att han skulle få köra "nått" häftigt! Ha ha... så blevdet som sagt inte. Han visste ju bara att han skulle bli hämtade kl 16, inget mer. När vi kom med bussen blev han lite konfunderad när han såg att vi var lite finlädda? så han sprang in igen och bytte till skjorta och andra skor :)


Micke med en färsköl!

Sen bar det i väg till Bredaryd och ölprovning, jag hade lovat att köra hem eftersom jag ändå inte är så förtjust i öl...och någon var ju tvungen att köra!
Det var verkligen en upplevelse, vi fick prova totalt 10 olika sorters öl, allt från ljust öl till mörkt, fruktöl som var jättegott! Och alla ölen passade till olika "saker" typ som välkomstdrink, till maten, till dessert eller bara att sitta o "smutta" på efter en god måltid! Häftigt!


En del av de ölsorter som vi provade.


En stor ölsamling hade dom.....


....Med massvis av öl från hela världen!


Julia, Lasse, Micke och Kicki


Kärleken, Cissi och Anders


Kvällen avslutade vi i baren med mer öl och även lite wisky, själv tog jag en kopp te!!


Det var ett litet lock till wiskyglaset så att aromen inte skulle försvinna?! Lite gulligt tyckte både Cissi och jag!

Strax efter kl 00 så rullade vi hemmåt! Alla nöjda och glada efter en trevlig kväll i Bredaryd!

Nu ska fixa vaniljsåsen till äppelkakan sen är det dax att sätta sig och titta på Playa del Sol!

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!
I morgon är det måndag och början på en ny härlig vecka!!
Kram



Shopping fredag

Igår var Panna plutt o jag inne i stan och satte fart på pengarna..... tycker ju att det är synd att dom ska sitta "fast" på ett konto när jag istället kan "befria" dem! Ha ha! Det blev en hel del shoppat! Det kunde ha blivit betydligt mer men pengarna måste ju räcka till lite annat oxå!?



För Pannans del blev det 2par gympadojor och ett par andra jätte häftiga skor, svart-vita typ nästan som......ja jag vet inte? En ballerina kjol, trosor och bh.


Pannans nya svart-vita skor, visst är dom häftiga?

För min del blev det en stickad klänning/tunika i grått, blev helt förälskad i den och sen ett par jättehäftiga scottsrutiga strumpbyxor! En svart och en vit långärmad t-shirt, alltid bra att ha till vintern.


Mina nya rutiga strumpbyxor.....vet att jag kommer att älska dem!

Bestämde oss för att ta med lite "Take a way" mat hem, så det blev sushi till Pannan och Kinamat till mig och Kärleken. Var även förbi en snabbis hos Kicki som kommit hem från Kreta! Fick en liten pressent av henne för att jag har varit "extra mamma" i veckan! Tack för den, vännen!

Ikväll ska vi i väg på en "Överrasknings tripp" med Micke, men han har som sagt ingen aning om vart vi ska??? Han vet bara att han blir hämtad kl 16! Roligt med överraskningar :) Återkommer med detta senare!

Ha en bra lördag, njut av ledigheten!
Kramar


SaraFia på första sidan....

Ha ha....SaraFia har hamnat på första sidan på blogg.se om sitt inlägg om att var "vuxen och annorlunda".
Inte utan att man känner sig stolt! :)
Vill du läsa hela inlägget så finne det här!
Själv tycker jag absolut att man kan vara den man "känner"för och inte behöver vara som "alla andra"! Hur kul hade det varit om alla hade sett lika dana ut? Inte alls!



Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram

Äntligen fredag, igen!

Åhh...äntligen fredag! Så härligt! Efter jobbet ska Pannan och jag åka in till stan o shoppa loss lite, har ju fått lön idag...och det är ju synd att den ska behöva vara på kontot! HA HA ... Bätter att "befria" den!
Igår hade jag mitt spinningpass med min nya musik, som var kanon att köra till! Men i dag har jag ont i min axel! Inte bra! Är stel och öm och har svårt att röra den idag....får försöka att ta det lungt över helgen.
Ikväll ska vi göra ABSOLUT INGENTING!!! Bara ta det lungt och äta gott dricka ett gott vin, ett Amarone vin! Mmm... Tycker att dessa vinerna är kanon goda! Kärleken har haft fullt upp på jobbet hela veckan och jobbat sent i stort sett varje dag, så han behöver att pysslas om!


Min Kärlek! <3

Känner att jag börjar få lite "Tidspanik"....mycket som ska göras, fast igentligen bara små saker, men det tar ju oxå tid! Behöver få bort allt papper, tror att det är pappersinsamling i morgon? Får kolla detta. Sen är det alla PET flaskor som behöver pantas, allt glas, plast och konservburkar som behöver komma till återvinningen! Dessa högar bara växer o växer! Ibland känns det faktiskt jobbigt att var "präktig"! Ha Ha.... Skulle även behöva gå igenom mina "papper" sätta in dem i pärmarna, hitta förs.pappret, kan ju va bra att ha med sig när man åker i väg?! Sen måste jag ju börja planera min packning, Hatar att packa! Tycker att detta är så jobbigt! Vet ju inte vad jag ska ha med sig eller vad jag är sugen på att ha på mig när jag är i väg??


Allt mitt papper + att jag har en massa påsar i garaget oxå!!


Det kanske kan bli några kronor av dessa??

Njut av livet! :)
Kramar

Anti o Bläää

Usch!!! va jag känner mig anti idag! Hatar när jag är sån här! Det bara "flög" på mig i förmiddags!? Ingenting är kul, det är fel på allt och jag känner mig bara URK o BLÄ! Helst av allt skulle jag vilja dra en filt över mig och inte komma fram förrens allt känns bra igen! Hoppas verkligen att detta snart går över. Jag ska ju dessutom på tjejträff i kväll! Hur kul är det på en skala mellan 1-10,när man känner sig sån här? -2 ungefär! Suck. Funderar på att gå ut o gå en lång runda innan jag ska iväg, i bland hjälper det med att ut o "rasta" sig! Förhoppningsvis så blir det bätter när jag väl är på plats?
En sak som är possitivt idag är att jag har fått världens bästa musik till min spinning!!! Har lyssnat på musiken till och från hela dagen! TACK min underbara Carina kompis för hjälpen! Du är guld värld! :)

Jaa, hoppas att ni känner er bättre än vad jag gör just nu?

Ha det gott o var rädda om er!
Kramar

 

 


Bio

Igår var vi som sagt på bio! "Flickan som lekte med elden", det var jag, Kärleken Pannan och Emil, mycket trevligt! En mycket bra film och man satt på helspänn hela tiden även om man visste vad som skulle hända, eftersom jag lästa böckerna. Måste säga att dom har lyckats bra med att "översätta" böckerna till film, det är ju inte alltid dom lyckas med det! Även om allt inte är med från böckerna så får dom ändå med allt?? En film som jag verkligen rekomenderar, men passa på att titta på "Männ som hatar kvinnor" innan, även om dom inte har någon direkt koppling till varandra men man får en bättre in blick i Lisbeth Sallanders liv. Hon är förövrigt min favorit! och har varit det sen jag läste böckerna!


"Flickan som lekte med elden" Noomi som Lisbeth Sallander

Ikväll är det dax för tjejträff hemma hos Lotta, det ska bli trevligt att träffas igen, det var ett tag sedan nu (innan sommaren).
SaraFia har ev fått ett jobb vik. hon skulle provjobba ons-fredag, så nu får vi hålla tummarna för att hon tycker att det är ok och att "dom" vill ha kvar henne!?

Carpe Diem!
Kramar

Mina naglar

Igår var jag som sagt på manikyr, detta är så skönt (enl mig) att få sitta och bli ompysslad med sina naglar! Varför har jag inte gjort detta tidigare, har ju bara tänkt men aldrig kommit till skott!
Jag kommer dit, får tvätta av naglarna med en mjuk nagelborste. Sen sätter jag mig vid bordet och räcker fram händerna, Annelie (hon som fixar naglarna heter så) kolar på dem och börjar sedan att ojla in dem och sen "karvar" eller skrapar, hon bort typ "död yta" från naglarna och jämnar till nagelbanden. Sen börjar själva klippandet och filandet.... Det är ju nu som naglarna formas. Jag bad henne att fila ner mina naglarna ordentligt eftersom dom är så dåliga och bara delar sig och hoppas att det ska bli bättre när dom växer upp igen? när detta är gjort så får jag välja ett lack, och detta är det absolut svåraste! Tror att det är närmare 50 olika färger och nyanser. Sen blir det underlack, nagelack och överlack! Och man har världens, nästan iallafalla, finaste naglar!! Allt detta för 130kr!!
Beställde en ny tid redan igår, så om 3v gör jag om hela proseduren igen! Härligt!




Var även och tränade i går!! Härligt! Jag körde lite på crosstrainern och löpbandet, det kändes helt ok. Pannan var med och passade på att styrka lite och tog även en "sväng" på löpbandet!

Ikväll blir det bio "Flickan som lekte med elden" tillsammans med Kärleken, Pannan och Emil. Hoppas på att den är lika bra som 1:an och som boken? Av Stieg Larssons "Milleniumböcker" så tycker jag att 2:an var mest spännande.... Återkommer med detta.

Idag är det lite höst ruskigt ute! fast jag kan tycka att det är lite mysigt! :) Tänder en massa ljus nu på kvällarna, det är så mysigt och ombonat!

Ha en underbar dag idag, och var rädd om dej!
Kram

Visst är han stilig?

Har varit på återbesök hos farbror doktorn idag, med min axel! Det såg jättebra ut tyckte han. Frågade om det va ok med att börja träna igen? Det va det men jag får vänta med styrketräningen! Sen va det upp till mig vad jag "klarade" av. Imorgon blir det ett besök hos sjukgymnasten, få se vad dom har att erbjuda för övningar?

Fick en jättefin bild på Martin igår, han hade varit på middag med skolan i fredags, och då skulle man vara uppklädd! Med fluga o allt!


Visst är han stilig!?

I eftermiddag ska jag fixa mina naglar, det är så himla skönt att få bli ompysslad. Just nu är mina naglar under all kritik! Jättedåliga! Suck....vilka i-lands problem?!
Sen blir det en runda på gymmet, dax att ta tag i sitt liv igen! Ha ha... Ska bli skönt att få träna av sig lite, börjar bli rejält rastlös nu! Har ju inte träna på "riktigt" på 2v!!

Har fått sms från Kicki på Kreta.....suck! Allt är bara jätte bra! Det enda hon funderar över är vilken sida hon ska sola på! :) Ha ha, men snart är det min tur!

Carpe Diem!
Kram

Tacokväll, Folkrace och Loppisrunda

Ja, så kan jag sammanfatta min helg!
I fredags var Panna och jag bjudna ner till Kärleken och "grabbsen" för att få vara med på deras tacoskväll med massor av tacos och tillbehör! Mums va gott de va! (jag som igentligen inte är så förtjust i tacos)Jag fick köttfärs utan krydda eftersom jag inte tål tackokrydda! Lite tråkigt men det får gå! Sen satt vi o pratde och hade det trevligt.... Eric och Emil skulle iväg och besiktiga sina bilar till lördagen, men vi andra satt kvar. Cyklade hemmåt vid midnatt och Kärkelen följde med hem till mig! Mysigt!


Det var en superfin solnedgång i fredags kväll! Pannan passade på att fota.

Lördag var det folkrace hela dagen. Kärleken och Pannan åkte ut redan vid 8 tiden på morgonen, för dom skulle vara funktionärer, kan verkligen inte se Pannan som funktionär...ni som känner henne, kan ni se henne hjälpa till att "välta" tillbaka omkulvältna bilar?? Nä, trodde inte det! ha ha... men hon behövde inte göra detta, hon fotade mest hela tiden och hade hand om kofoten, om den skulle behövas!
Själv stod jag och tittade och fick sällskap av Max efter en stund. Hade det jättetrevligt och skönt i det underbara vädret! Sol hela dagen! Lovley!


Eric och Emil i starten. Kan bara säga att man känner hur "hornen" växer ut i pannan när man är och tittar! ha ha ... har verkligen lust att testa detta!

Söndagen, Åhh så härligt!Vaknade utan väckarklocka, dvs kl 9.30! Vi låg kvar en stund och mornade oss innan jag gick upp o fixade frukost, nybakade scones... mumms!! Satt och funderade vad vi skulle hitta på idag? Det blev inte alls vad vi sa. Lilla lillasyster ringde och undrade om vi var lite fikasugna, det är vi alltid! Så Pannan och jag åkte ut till Ör och träffade lillasyster. Vi bestämde dock att vi skulle åka på en lite loppisrunda innan vi fikade, så vi åkte till Östregård. Gjrde några fynd där, en tallrik och ett silverfat på fot. Perfekt att ha som ljusfat. Vidare till nästa ställe där Pannan fyndade en ram, ÄNTLIGEN! Hon har letat hela sommaren! Och till sist hamnade vi på ett ställe där det inte stod priser på grejerna utam man fick typ "förhandla" där hittade Pannan ytterligare en ram och ett par jätte söta gamla glasögon!
Sen var det änligen dax för fika, på Lantkaffet i Ör.


Jag och Lillasyster och naturligtvis varsin kopp te!!!


En god kppp te!

Hann även in en sväng till Klockaregården. En underbar blomsteraffär med en massa "onödiga" prylar! Narurligtvis så handlade jag lite där."Behövde" ju en ny blomma till matsalsbordet och så hittade jag ett jättefint ljusfat och lite "lull lull"



NU ska vi fixa lite toast till kvällsmat, brie och salami! Sen blir det soffan och "Mannane ubder trappan".

Ha en bra kväll, natti natti!
Kram

Anna Anka

Såg du programet "Lyxfruar i Hollywood" som sändes i måndags på kanal 3 kl 21.00? Om du inte såg det så måste du nästan se det på måndag..... det är en upplevelse! Det har ju pratas en hel del om detta i veckan, på nästan alla radiokanaler, arbetsplatser...ja överallt! (Jennie, du är välkommen hem till mig att titta på programet!)
Pannan o jag satt i varsit soffhörn när vi såg att detta skulle komma och båda två samtidigt "Detta måste vi se" och det gjorde vi! Jag bara satt o gapade..... igentligen var det så urbota dumt (enl mig) men ändå kunde jag inte "slita" blicken där ifrån så jag tittade på hela programet.
Det handlade om 3st svenska tjejer som är lyx hemmafruar i Hollywood, med allt vad det innebär? Är det att shoppa, ha bjudningar gå på gym? eller vad handlar ett lyxliv om? Det verkar även som om en hel del av hjärcellerna har tagit semester? Behöver man inte ha dem om man är lyxhustru?
Den som utmärkte sig mest var nog Anna Anka (bara namnet?!) Nu har hon skrivit att hon "Vill bli en förebild för svenska kvinnor". Jag vet inte vad jag ska säga om detta? Läs hennes inlägg här .
Var bara tvungen att skriva av mig om detta.
Jag har iallafall kommit på att jag trivs aldelles utmärkt med mitt liv som det är! Och jag har en Kärlek som både uppskattar mig och köper pressenter till mig! :)

Njut av ditt Liv, det går inte i repris!
Kram

Trattisar

Åhh...så gott! idag fick jag en massa trattkantareller av "Jenssan" som hennes brorsa hade plockat och kom med till jobbet! Tack Jennie och din bror! Först hade jag tänkt att göra trattkantarellsoppa....med Pannan protesterade rakt ut!! Är du helt dum eller?? stoppa kantarelle i soppan när man kan göra stuvning.... vilket är en av hennes favoriter. Ok, tyckte jag, visst vi kan göra varma mackor med svampstuvning... och så blev det! Så i kväll blev det varma mackor med trattkantarellstuvning, inte helt fel! Kärleken och Emil var här och hjälpte till att äta upp dem!


Goda "trattisar"

Har även varit och tittat när Emil o Pannan spelade bowling, vilket dom gjorde kanon duktigt idag!! Fast det hjälpte inte så mycket, fick inga poäng ändå!! :( man Pannan slog PB, Grattis!


Emil in action.

Nu är det sängen som gäller, i morgon hade jag tänkt att jobba hela dagen, hoppas att det går bra?

Natti natti o suss så gott!
Kram

Onsdag mitt i veckan

Idag har jag varit inne i stan och lunchat med Carina kompis! Vi var på Millas och käkade, gott gott! Tog en liten runda på stan efteråt, hittade naturligtvis en massa som jag skulle kunna tänka mig....men just nu så tillåter inte min ekonomi några större utsvävningar!!! Sen ska jag ju snart i väg och vill spara pengarna tills dess...
Jag körde faktiskt in idag...det gick riktigt bra! Blir bara bättre och bättre i axeln och det är ju jättebra! :)
Någon morgonträning blev det ju inte dag...ligger ju lågt med träning denna vecka, men förhoppningsvis så kan jag träna nästa vecka?

Ikväll ska Kärleken och jag titta på när Emil och Pannan ska spela bowling. Just nu ligger vi sist i serien....och troligen kommer vi att göra det hela tiden??? Men någon måste ju göra det.....och det blev "vi" denna gången!
Sen blir det soffhörnet i kväll, ska titta på "Livvakterna" en dansk serie som är helt ok att titta på. 

Imorgon så blir det nog så att jag jobbar hela dagen?? Tycker att det funkar så pass bra, och jag blir ju inte bättre för att jag är hemma! Sen kostare det ju en massa....
Åhh... Kicki åker till Kreta 1v!!! Hmmm.....är "avis" ( men snart åker jag oxå bara 2v kvar!), så jag kommer att agera extramamma till hennes barn.

Har ringt och beställt tid för att fixa naglarna, dom är verkligen bedrövliga just nu, ska bli skönt att få bli lite ompysslad.

Ha det bra i kväll!
Kram


Besviken

Jag blev verkligen besviken på "Kommisarien och Havet" som sändes igår på kanal 4!!! baserat på Marie Ljungsteds böcker. Ingenting stämde med böckerna, inte ens namnen!!! Handligen var inte heller helt korrekt och personerna i fråga???? Näää det stämde inte heller!!! Fattar inte att man som författare kan godkänna nåt sånt här, eller dom kanske inte har så mycket att säga till om????
Näää, det var första och sista avsnittet jag såg av detta. Hädane efter så blir det "Mannen under trappan" på kanal 1 på söndagskvällarna istället, så länge det nu går!

Annars har jag jobbat idag, skulle igentligen bara jobba halv dag....med det blev mer! förvånad eller??? Näää trodde inte det!
Men nu ska jag strax gå hemmåt, gå o gå? ta trappan upp iallafall. Ska var med på ett möte i kväll kl 18! Sen blir det en tur till Gymet,tror jag? men jag ska inte träna, bara testa!? Eller iallafall ta en bastu....

Hittade denna söta bild på "tjejerna", tagen för jääätte lääänge sedan!!! :)


Visst är dom söta?? ha ha....

 
Eller vad säg om dessa.......... inga komentarer behövs!!

Lev Livet och Njut!!
Kram

Söndag kväll

Söndag kväll........ ganska härligt i sig? Idag har jag inte gjort mycket nytta, har nästan varit en "urk" söndag! Pannan har hjälpt till att tvätta, det behövs ju emellanåt? detta märker man det är när man får börja använda alla "äckel" trosor eller som jag kallar det "nöd"trosor, dom som i vanlga fall ligger absolut längst ner i högen! Haha!

Vi har även varit lite wild and crazy idag och ätit tacos....på en söndag??!!! och inte som nästan hela sveriges befolkning gör på fredagar! Hmm.. gillar att inte vara som alla andra!

Nu är det iallafall dax att sätta sig i soffan, 2 bra filmer/serier samtidigt!! Visst är detta typiskt! En serie "Mannen under trappan" på 1:an och "Kommisarien och havet" baserat på Marie Ljugstedts deckare, på 4:an. Har läst alla hennes böcker och dom är iallfall jätte bra! Som tur är så kan Kärleken spela in det ena åt mig, så ska det bara bli av att titta på det vid ett senare tillfälle!! När nu det ska bli?

Imorgon hade jag tänkt att börja jobba lite, igentligen är jag sjukskriven 1v till, men jag orkar inte gå hemma! Kan lika bra prova på och se om det funkar att jobba, jag börjar med att jobba halvtid! Så blir det inte så mycket jobb att ta tag i när jag kommer tillbaka!
Träningen får vänta 1v till, lika bra att ta det lungt denna veckan oxå. Men....jag längta sååå efter att få träna igen!!


Nu ska jag fixa kvällste´t och en god knäcke macka till det! Pannan hade även köpt några sega råttor till mig när hon var och handlade tidigare.....mumms!!

Ha det gott i kväll!
Imorgon börjar ännu en ny och spännande vecka!
Kramar

Lördag

Så var det lördag igen.... Härligt! Vaknade vid halv 9 tiden, det är så skönt att få vakna av sig själv och inte av en hysterisk klocka som ringer!
Pannan hade fixat frallorna till frukost, eftersom hon ändå var uppe och ute och fotade på morgonen. Hon fotade helt underbara bilder på sjön....


Detta var bla en av bilderna... visst är den fin? Ni hittar fler bilder Här

Efter frukost åkte Panna och jag in till stan, buss in och tåget hem. Kan ju fortfarande inte köra eftersom jag inte kan röra armen ordentligt!! Bytte en kudde på Indiska, köpte mig ett  Thomas Sabo armband...eftersom jag tycker att jag är värd det efter min operation?! En liten "pepp upp" pressent till mig själv! :)
Och naturligtvis så fikade vi på Millas!


Idag blev det en caffelatte till mig, hallonpaj & saft till Pannan!

Igår kväll bjöd jag Kärleken, Emil och Pannan på middag. Det blev Alfredo (pasta) till varmrätt och Pannacotta med passionsfruktssås till efterrätt....och naturligtvis ett gott vin till det! efter det var vi mätta o goá, så det blev soffhörnet en stund innan vi gick upp till Mickes funhouse (garaget) en stund och spelade en massa vinylskivor! Härligt att få lite "flasch backs"!!


Alfredo.


Pannacotta med passionsfrukssås...mums!


Kicki och jag framför kaminen i Mickes funhouse.

Nu ska vi göra oss iordning för att bege oss ner till Kärleken för att grilla i kväll, troligtvis sista grillningen för i sommar, det gäller ju att passa på!

Fortsätt att njuta av livet, det går inte i repris!
Kramar


Mycket bättre

Idag kändes det härligt att vakna, hade inte alls lika ont som i går! jippi! Har varit på "disriktet" och fått bytt  kompressen, tyckte att den jag hade var såååå äcklig!! Urk! Hade inte fixat att ha kvar den över helgen, så nu har jag en ren och fin kompress och allt känns bra igen :)
Om en stund ska jag träffa Kärleken vid fiken, det blir en "mack lunch" idag. Sitta ute och bara njuta av det fina vädret.....verkar som om det ska bli lika fint i morgon oxå!! Yes! Då blir det säkert en runda in till stan med Pannan och kanske Kärleken? (Vet att han hade mycket på jobbet just nu) Och naturligtvis en FIKA! troligen på Millas, vårt nya favo ställe!


Åhh va jag saknar SaraFia och Martin, det va ett tag sedan dom va "hemma", tur att jag har Pannan kvar hemma!
Puss på er mina älsklingar!!

Nu ska jag göra mig i ordnig för att träffa Kärleken!

Ha det gott i solen och värmen, Njut av dagen!
Kramar

Ont

Idag har jag haft ont ont ont!!! Är väl all smärtlindring som försvunnit ut ur kroppen? Har bara tagit det lungt...hela dagen!! Jätteduktigt för att var mig. Gick upp strax efter kl 8, fixade frukost och satte mig framför morgon tv, något jag inte gjort på evigheter, det va faktiskt riktigt mysigt! Åt lunch med Kärleken, som var jätte snäll och diskade upp både frukosten och lunchen åt mig.....han visste väl att jag skulle göra det annars? Och jag ska ju ta det lungt!? Tack min Kärlek!
På eftermiddagen när Pannan kom från skolan så gick vi ner till fiket och tog en liten fika, skönt att få komma ut o gå lite....var även förbi och handlade det viktigaste.


Vad vore livet utan fika???                Mums för sockerbulle!

Nu har vi precis ätit kvällsmat, lax och pasta (jag tog bara sallad istället för pasta) och nu ska jag sätta mig i soffa....igen..... Vet inte när jag satt så mycket framför tv:n???? vet inte om det är något att titta på? annars får jag väl ta och läsa istället.
Pannan är jätteduktig och fixar och donar med det mesta här hemme just nu + att hon får hjälpa mig med en massa andra "saker", hade inte fixat detta utan hennes hjälp! Tack Panna gumman!!


Vad skulle jag göra utan Panna älsklingen???

Ha det gott i kväll, i morgon är det fredag igen!!!
Kramen

En hälsning i Bubbel

Ha ha, har fått en hälsning av min Kicki kompis idag....Kramar till Partypinglanpe!! Blev jätte glad!


Min Kicki kompis!!

Här kan ni lyssna på hälsningen!
( hälsningen kommer efter ca 6min)

Nu ska jag ta mig en kopp te o gå ut o sätta mig en stund!
Kram

Nu är det gjort...

....... I går opererade jag min axel. Åkte in till lassis redan vid 06.30, fick skjuts an Micke in. Var inne på operation kl 09 ca....... denna lite "häftiga" känsla när man blir sövd! Man får lite lugnande och sedan får man andas in syrgasen och allt bara blir suddigt! Sen vet man absolut inget förrän man vaknar igen flera timmar efteråt!
Jag hade ganska ont så jag fick lite strarkare smärtlindring. Efter ett tag när dom ser att man är "pigg" så får man lite att äta, macka en liten youghurt och en kopp te, jag var ju igentligen vrååål hungrig, hade ju inte ätit något på hela dagen!
Kärleken kom in och hämtade mig vid 16.30 tiden. Sen tillbringade jag kvällen i sängen innan jag flyttade ut mig till soffhörnet. Pannan passade upp på mig med mackor och te.

Idag har jag suttit ute en stund i solen och läst, gäller ju att passa på när det är fint väder och man har möjlighet att vara ute. Men jag känner att jag är lite trött så jag får nog ta mig en tupplur nu. Det tar mer på krafterna än man tror, känns som om jag var på världens party i går, ha ha! lagom sliten o lite bakis idag?


Blommor fotade av Pannan.

Ha det fortsatt gott idag! Njuta va livet och solen!
Kram

Måndag morgon

Måndag morgon....känns precis som en måndags morgon gör, man är lite trött, man vill ligga kvar några timmar till i sängen, tittar tillbaka på en bra helg som i vanlig ordning gått alldeles för fort! men eftersom veckan oftast går i raket fart så är det snart helg igen! och man kan ta det lungt, sova tills man vaknar äta lååång frukost, åka in till stan för att ta en fika, eller nått annat trevligt!?



Börjar känna mig lite "pirrig" inför morgondagen och operationen. Drömmde om den här om natten.....typ att man inte fick OP tid förrän jätte sent och att man inte blev hämtad förrän mitt i natten??!! Ja ja, dessa drömmar! Hoppas bara att allt går bra och att axlen blir bra? Undra hur lång tid det kommer att ta innan jag kan använda axlen som vanligt? (hur länge jag får vara utan träning??) Ja ja, huvudsaken är att det blir bra! :)


Mina fina gladiolos (tror att det stavas så?) dax att köpa nya på lördag!

Ikväll blir det spinning, ska ha Kickis pass i kväll eftersom hon inte är hemma, efter det blir det lite styrka och sen en bastu! det är så himla skönt.....sen är det hem, där väntar lite tvätt som ska plockas in.... tvätta går väl an, men vika och plocka in är tråkigt!

Carpe Diem!
Kram

Nu är det nästan färdigt

Söndag kväll, strax dax att knyta sig så jag orkar upp i morgon!
Har fått gjort mycket här hemma idag..... fixat klart nästan hela tv-rummet, tvättat, tro det eller ej men jag har även putsat lite fönster!! så nu ser man jätte bra ut! Har även varit och tränat ett cirkel fys pass tillsammans med Pannan, tycker att hon behöver "röra" sig lite, var även inne i gymet en runda efteråt. När vi kom hem var det lite mat och varsit soffhörn som gällde, hittade även ett avsnitt av Morden i Midsommer på en kanal! Kan inte bli mycket bättre en söndagskväll!
Tänkte visa er lite före och efter bilder på mitt tv-rum....

   
Före                                                                   Efter

 
Vad tycks om min nya tavla?

Nu är det bara ommålning av väggarna som gäller, få se när jag tar mig den tiden....? Hoppas att det kan bli snart.

Natti natti & drömm sött!
Kramar

Söndag morgon

Åhh va härligt med söndags mornar = sovmorgon! Vaknade första gången vid halv 8, tänkte att jag skulle gå upp men skulle bara morna mig lite.....visst! vaknade nästa gång halv 10!! Ja ja, vad gör väl det när man är ledig?
Fixade en mysig liten frukost till mig o Pannan, innan det är dax att göra lite nytta.


Helg frukost!


Pannan med sin älskade fil & flingor!

Nu ska jag fixa i ordning i tv-rummet. Var ju en sväng på Ikea i går, köpte bl.a nya gardiner och en STOR tavla som jag ska ha över soffan. Tidigare i veckan köpte jag nya kuddar till soffan.....

Ha en fortsatt underbar söndag! :)
Kramar

Party party....

Lördag kväll och jag är jätte trött!! Har varit lite "halv seg" hela dagen.
Jennie och jag var ute o partayade loss i går, hade som vanligt en kanon kväll. Först träffades vi hemma hos Jennie, för att sedan ta cyklarna ner till Markmans, det var tänkt att vi skulle ha ätit där men vi var sena och skulle i så fall ha missat bussen till stan så det blev varsin öl i baren.
Väl inne i stan blev det Bishops, tycker om det stället, bra blandning av folk i alla åldrar. Vi beställde mat och dricka.
Jag kom på att jag är nog inte så "annonym" som jag tror? För det kvittar nästan vart jag är så kommer det fram någon som vet vem jag är?? ( som den gången i Sthlm när det kom  fram en tjej och undrade om jag var från V-ö och hade tränat gymnastik?? eller när jag i sommras var på Gotland och var inne i en affär när "någon" stoppade mig och undrade om det var jag som var jag??) Detta hände även i går.... Det visade sig vara en kille som jag gått parallel klass med på högstadiet och att vi även senare har jobbat på samma företag.... Jag kände absolut inte igen honom?!
Sammanfattningsvis kan jag bara säga att det var en hel lyckad kväll och att vi kommer att göra om det!
Vi fick skjuts hem av Jennies man (skönt att slippa ta bussen, alltid lika drygt) som hade varit ute med sina jobbarkompisar och som slöt upp hos oss på Bishop´s.


Party party... Per och Jennie

Nu ska jag krypa upp i soffan och titta på en film med Pannan, fast jag tror att jag kommer att somna ganska fort?
Få se vad vi hittar på i morgon.... ev åka och fika på nått "gott" ställe, ja vi får se?

Ha en fortsatt bra kväll....Go natt o suss så gott!
Kramen


Äntligen fredag

Yes.... idag är det fredag, vilket innebär att det är helg i morgon och jag är ledig från jobbet! Det har varit en hektisk vecka  för mig här på jobbet, en massa möten, budget och annat som ska fixas men nu får jag ta det lungt i 2 dagar, SKÖNT!

I går hade jag mitt första spinning pass för terminen, ett intensiv pass på 90 min. Det gick kanon bra och jag kände mig jättenöjd efteråt. Det är alltid svårt första gången att veta vad deltagarna tycker? om det var för mycket eller för lite....? Men jag fick höra att dom tyckte det va bra!! Alltid kul att höra :)
På måndag kör jag Kickis pass eftersom hon inte kunde ha det. Längtar redan efter det passet eftersom jag tycker att detta är så roligt att spinna!!


Vad sägs om "min" egen budda??? ha ha ...


...eller om detta???...... stående hunden? eller??? ha ha ha, det va några år sedan!

Ikväll ska Jennie och jag ut o "lufta" oss, först ska vi äta nått sedan blir det in till stan..... Men först blir det jobb, sedan in till stan med Kärleken för att kolla resa.

Ha det bra o Lev i dag i morgon kan det vara försent!!
Kram

Trött...

...*Gäsp*... va trött jag är i dag! Känns som om jag hade gjort vad som helst för att få sova några timmar till! Det är väl "sviterna" från i går som sitter i? Jag var ju som sagt uppe i ottan för att genomföra min morgonträning, sen gick dagen i ett.....var superspeedad hela dagen. Det var mycket jobb, möte både fm och em, sen hem slänga i sig nått lätt att äta för att sedan sticka i väg och bowla innan det var dax att sticka hem och fixa i ordning sig och i väg till chefen för lite kickoff med jobbar kompisarna!!
Vi hade det jättetrevligt, började med en lite annorlunda tipspromenad/frågesport? Man skulle gissa vilken fågel som hörde till vilken holk?! Jag och Jennie hade bara 3 fel av 16! Bra va :) Sen var det dax för mat... kräftor, paj , ostar och en massa annat smått o plock! Mumms....
Mycket skratt och prat blev det ( jobbsnack var förbjudet!) En trevlig kväll helt enkelt!!


Snart är det "riktig" höst med massor av fina färger.

I kväll är det dax för mitt spinningpass, ska bli jättekul att komma i gång igen! 1,5 tim intensivpass...pust! men det är så gott efteråt....



I morgon fredag blir det "utgång" med Jennie och på lördag ev men Carina kompis! Det gäller att hålla i gång...ha ha ha!! Men jag älskar ju att partaya så det är inga problem.... :)

Ha en bra dag i dag!! Snart är det helg igen....
Kram

 


Onsdag = morgonträning

Japp....så har jag gjort det igen!!! klockan 05.00 ringde klockan, snozade 1ggr sen var det bara att "hoppa" upp ur sängen och på med träningskläderna och ge sig i väg till gymet!! Dit även Kicki och Jessica kom.Blir imponerad av mig själv att jag fixar det, så morgontrött som jag igentligen är......
Men det är sååå skönt efteråt när man kommer hem har duschat och sitter och äter en härlig frukost. Man är som en helt ny människa! Sen är det bara att bege sig till jobbet. I kväll ska hela arbetslaget träffas hemma hos chefen för en gemensam "Kickoff", det ska bli trevligt men innan det och efter jobbet, ska jag hinna med en bowling match! Det blir mycket idag!! Så jag kan tänka att jag är ganska trött i kväll??


En bild från "vårt" fina gym! Jessica på cykeln.


Kicki in action!

I dag fyller även min Carina kompis år, GRATTIS GRATTIS!!! Hoppas att hon får en bra dag med tårta och många pressenter.....

Ha en fortsatt bra dag!
Njut av Livet Lev Här & Nu!!!

Kramar

RSS 2.0