Tjejhelg

Det här är en riktig tjejhelg! Jättekul tycker jag :) Det behöver man ha i mellanåt!

Igår, fredag hade jag lite tjejmiddag. Det va jag, Kicki, Boddan och Linda. Jenssan och Carina hade tyvärr förhinder  och kunde inte komma, men det får bli en annan gång! Vi hade jättetrevlig åt gott, drack vin och hade det hur mysigt som helst! En massa "babbel" och fniss blev det ju naturligtvis :) Tyvärr kom jag ju inte ihåg att jag skulle ha fotat! men men det får bli en annan gång! Så det får bli lite "gamla" bilder...


En alltid lika glad Boddan!



Ikväll blir det tjej party party hos Cissi. Bara tjejer där oxå....kan tänka mig att det kommer att bli hur kul o trevligt som helst! Vet inte om vi ska fortsätta in till stan? Vi får väl se .... Ska försöka att komma ihåg att ta med mig kameran i kväll! haha...
Tur att det är söndag i morgon och man kan ta det hur lungt som helst...hoppas jag?


Jag och Cissi..för ett tag sedan...

NU ska jag ta och "plocka" i hop mig lite innan det är dax att bestämma vad jag ska sätta på mig?? Tänk att man alltid ska ha det problemet!? Sen funderar jag på om jag ska sätta på mig mina partyögon eller inte?

Ha en bra lördagskväll!
Lev livet här och NU!!
Kram

Nytt sovrum

Onsdag och bara en dag kvar att jobba! Härligt!

Ikväll ska jag, Kicki och Pannan iväg och titta på 9:ornas Vårshow och bidra lite till deras skolresa till Liseberg :)

Har ju lovat lite bilder på mitt nyrenoverade sovrum, så här kommer några!


Här kommer det att bli en svart "pelare" bakom sängen (förhoppningsvis målas den dit i helgen?)


Hela rummet går i vitt vitt och lite svarta inredningsdetaljer som stol och gardiner, o så pelaren så småningom.


Mina favorit skor har fått en plats i sovrummet.


Naturligtvis en vit blomma i en svart kruka!

Får väl lägga in en bild sedan när "pelaren" är dit målad. Nu tänker jag ligga lite lågt med ommålandet...om jag klarar det? Annars har jag stor lust att göra om i biblioteket.... men det får bli senare!
För nu vill jag ha SOL och VÄRME....och då vill man inte vara inne och måla.


Åhh...va härligt med sol o värme..... vill ha det NU!!

Ha det gott
Lev livet & va rädd om dig!
Kram

Helgresumé

Snacka om att jag har varit trött idag!! Fattar inte, men detta har nog varit den längsta måndagen på länge! För det första så var det jättesvårt att komma upp ur sängen, det va som en magnet som drog mig tillbaka hela tiden men till slut så kom jag upp, ganska försenad! Tur att man har flextid :) Men jag har ändå inte "vaknat" på hela dagen.... så efter maten nu i kväll så bkev det en tupplur innan träningen!

Här kommer några bilder från helgen som varit....


Vi hade bestämt att grilla, men som vanligt börjar det ofta att regna, så även denna gång men det löste vi genom att grilla uppe på altanen under taket, o det gick lika bra det med!



Efter maten blev det vindstilla på sjön och jättehärligt ute.... det gäller verkligen att njuta!
Så vi gick ut och satte oss i hammocken med varsitt glas vin! och bara njöt av en underbar kväll!



På lördagen så målade jag klart mitt sovrumm som jag började att göra på fredagen, det blev jättebra. Vitt vitt och lite svart blev det. Bilder på detta kommer.
Men det var ju även bra väder på em så när jag var färdig cyklade jag ner till Kärleken och satt en stund i solen. Tog även mitt första dopp för iår!! Det va faktiskt jätteskönt! :)


Medan jag solade var Kärleken duktig och rensade på taket! och gjorde fint nere vid stranden :) Nu väntar vi bara på att den "riktiga" sommaren ska komma!!

Nu ska jag äntligen hoppa i säng! detta har jag längtat efter sen jag vaknade i morses!

Natti natti, suss så gott!

Ha en underbar dag i morgon!
Lev här och NU!
Kram





Vilken kanon dag!

Idag har vi, det vill säga jag, Kärleken, Kicki, Micke, Lasse och Julia gjort en MC utflykt. Vi startade hemmifrån vid 12 tiden efter att ha haft en lugn och skön söndagsmorgon...som vanligt med en kopp te på sängen av Kärleken! <3 Han är verkligen världens bästa Kärlek!!

Vi körde neråt Karlskrona, vädret var helt underbart, sol lite moln och lagom med vind. Jag tycker att det är sååå härligt att åka mc!



Vi stannade och åt i Jämjö och därefter gick färden vidare till Torhamn...men där blåste det ordentligt och var inget vidare... så vi körde vidare till Kristianopen för att ta en paus och äta lite glass!



Eftersom jag har så svårt att bestämma mig för vad jag ville ha för typ av glass, så ficka jag göra en liten specialare...en kulglass med mjukglass! Och jag blev så nöjd! :)

Vi var även lite kulturella och stannade vid fredsstenen i Brömsebro.


Kärleken blev glad av nästan se sitt namn på stenen!


Sverige och Danmark sluter fred...fast år 1645!

På vägen hem så möter vi regnet.... det va inte kul! :( man jag ska absolut inte klaga för jag var nog den som blev minst blöt!


Julia var den som var mest blöt!


Efter sista pausen var det raka vägen hem..... blöta, tröttaoch frusna men jättenöjda med dagen!

Hoppas verkligen att det blir fler såna här härliga turer i sommar!

Lev har och NU! Livet går inte i epris!
Kram

Härliga torsdag

Visst är det härligt med torsdagar...för då är det fredag i morgon och snart helg!! Kan det bli mycket bättre?? (om man är ledig på helgen vill säga)
För mig som är ledig på fredagar är det ju nästan fredag idag?! eller?

Ivilket fall som helst så har det varit ett jäkla åskoväder här i eftermiddag, förmiddagen och lunchen var kanon! rena sommarvärmen. Jag hade en lunch "date" med Kärleken idag och vi kunde sitta ute i solen och värmen o käka! :)
Så himla underbart!


Min Kärlek

Hade tänkt ge mig ut och springa en runda efter jobbet...men vågade inte ge mig ut i åskan! så det fick bli gymet och "crossen" istället...det gick lika bra det :) har ju inte tränat "riktigt" på någon vecka, så det är dax att sätta igång..

Idag fyler min "sommar" syster A-C år! Ett jättegrattis till dig gumman!


A-C och jag i Djupvik förra sommaren

Nu är det läge att ta tag i tvätten så den kommer in i garderoben.... varför ska det vara så tråkigt att vika tvätt? Stryka, det är något jag i stort sett aldrig gör! bara om det är absolut nödvändigt!

Hoppas på en lika varm och skön dag i morgon och i helgen, så man kan sitta i solen och bara va!!

Lev livet och ha kul!
Kram


Underbar kväll

Åhh vilken underbar kväll det har varit idag! Har varit nere hos Kärleken, suttit ute och bara njutit! :) Tänk vad man har saknat detta hela kalla och gråa vintern... Klockan är strax efter halv 10 och det r fortfarande ljust ute! Så himla underbart!

Här kommer några bilder från kvällen...






En liten anka kom på besök...

Idag har det varit fullt upp på jobbet, var inte hemma förrän vid 18tiden...så det blev en lång dag idag, och jag har haft en jättejobbig huvudvärk istort sett hela dagen. Hade först tänkt att ge mig ut och springa i kväll men kom på att det skulle aldrig funka med huvudvärken, så det blev en cykeltur istället!

Nu är det snart dax att hoppa i bingen! Min sista jobbdag för veckan i morgon! :) Hoppas bara att vädret håller isig och fortsätter att vara så här underbart!

Lev här och NU!
Kram o Natti natti




Sol och Värme, snart eller?

Idag, måndag har jag börjat att fixa i sovrummet innan det är dax att måla om! så idag har jag spacklat igen lite hål i väggarna och i taket? så kan jag slipa i morgon och sen är det bara att börja måla..... vill gärna ha klart detta innan solen och värmen kommer, OM den nu kommer någon gång?? Just nu verkar den vara långt borta!


Jag vill äta glass i solskenet....


..... eller sitta på en uteservering och dricka te....


....fast helst vill jag ligga i solen och bara njuta o ha det gott!!

Så jag hoppas att det verkligen blir SOL och VÄRME snart!!!! så man slipper att frysa så förbaskat mycket :(

Ha det gott och va rädd om dig!
Lev Livet NU!
Kram

Utlovade bilder från helgen

NU har jag laddat in lite bilder från helgen, så här kommer några av dem!


Afterjobb på Hamnplan med PistOff!


Som vanligt har jag svårt att sitta still när det spelas bra musik...så det var bara upp och rocka loss!


Partypinglorna! :)


Lasse och A-C


KajP och jag


Champange är aldrig fel!


En Glad A-C framåt nattkröken! med ett glas vatten!! Duktigt :)


Två trötta partypinglor! dagen efter.... så det passade bra med frukost på altanen i solskenet!

Kan bara säga att vi hade hur kul och trevligt som helst! så då kan det vara värt att vara lite kalastrött dagen efter! hahaha...

Lev Här och NU! Livet går inte i repris...
Kram

Längtar redan tillbaka

Söndag kväll och Panna och jag har kommit hem till Hovet igen efter härliga dagar på Gotland! Längtar redan tillbaka! Känner att verkligen skulle vilja bo där...men då måste jag ha jobb, bostad och att min Kärlek flyttar med?! Men det får väl bli när vi blir äldre? kanske? man måste ju få drömma...


Mitt älskade Visby!

Har hjälpt mor o far att fixa lite ute i trädgården, var och köpte massa växter som jag planterat i krukor ute i trädgården, blev jättefint! Pannan hjälpte till att rensa rabbater och klippt ner en stpr rosenbuske som hade växt sig vild! så nu har hon fullt med rivsår på hela armarna! när jag kommer över nästa gång är det dax att åka och köpa ett nytt trädgårdsmöblemang, det gamla har gjort sitt! Tycker både jag och mamma, men pappa tycket gott o väl att det kunde hänga med ett år till...så nu har operation övertalning på börjats! hihi... "Kvinnans list..."


Solnedgång över Hejnumkyrka

På vägen hem körde vi över Kalmar för att hinna in en snabbis på Ikea...va ju nästan ändå på vägen hem? Hittade en spegel och en lampa till Pannan sen blev det det vanliga...typ servetter o ljus! :)

Nu väntar jag bara på att Kärleken ska komma...det va ju ett tag sedan vi träffades!! Åhhh va jag har saknat honom! <3

Ha en fortsatt skön söndagkväll! I morgon är första dagen på en orörd vecka och vad som helst kan hända! :)

Njut av Livet, Lev här och NU!!
Kram




Har jag räknat fel på min ålder?

Oj va trött jag är idag!! Fattar inte? är jag inte 25+ fortfarande?? eller har jag missat att räkna några år? Idag känns det iallafall som om jag skulle vara 85+, hur man nu känner sig då? Men det är väl smällar ma får ta när livet leker och man har kul :)

Jag är ju som ni förstår på "min" älskade ö, Gotland! tillsammans med Pannan för att hälsa på mor och far ett par dagar.
Och när jag är här så tillhör det att jag går ut och partayar med min sommarsyster A-C. Alltid lika kul och trevligt.

Igår var det Afterjobb på Hamnplan 5 som gällde och spelning av bandet Pist off! ett kanon band som vi även lyssnade på i sommras på Afterbeachenpå Kallis.
Det va fullfart rån början och tillsamans med bla A-C´s jobbarkompisar så rockade vi loss. Framåt 23 tiden var det dax att dra viadre till Masters där vi mötte upp med några andra kompisar och blev välkomnade med champange! inte något man tackar nej till :)
Kvällen avslutade vi på Munken eftersomm vi var danssugna. Framåt halv tre tiden var det dax att dra sig hemmåt och jag kan lova att jag hade ont i fötterna after att ha haft mina svart högklackade skor hela kvällen! så när jag vakad dag på fm så kändes det som om jag hade ett bultande hjärta i varje fot! haha..
(foto från kvällen kommer)

Vädet var kanon idag med, så vi satte oss ute på terassen och käkade frukost och pratade igenom kvällen innan vi drog ner till stan och tog en fika på Visby choklad & Esperssohouse och tittade lite i en massa mysiga "vill ha" affärer....

Det var som alltid en lyckad kväll! :)
Nu är det läge att ta en STOR kopp te och sätta sig framför brasan och bara njuta av sista kvällen! Synd att tiden går såå fort!

Får ju äen Tacka Pannan så mycket för det fina inlägget som hon skrev åt mig igår! Tack gumman, älsakar dig oxå! <3

Njut av Livet Här och NU!
Du lever bara en gång!
Kramar

Gästbloggning alá Pannan

Jag har nu fått oder från Mami att blogga lite eftersom hon själv är ute med A-C och tar en drink, eller två, kanske tre, hehe.
Jag hoppas att alla har iallfall lite koll på vem jag är annars så kan jag meddela att jag är mamis yngsta dotter!

Iallfall så befinner sig Mami och jag just nu på underbara Gotland. Idag har det varit lite mulet med klarnat upp mer under kvällen och slutat med klarblå himmel och 20grader varmt. Riktig sommar värme. Shit, jag suger verkligen på gästbloggning. Jag är verkligen dålig på det. Men jag ska försöka lite till.
Jag kan ju först säga att jag har världens bästa mamma som har kört runt mig lite här på ön bara för att jag vill ta mina foton, så hon har kört hit och sedan dit och det är ju superduper snällt liksom.
Haha, jag blir helt skrämmd varje gång morfar nyser. Jag förstår verkligen vart mina höga nysattacker kommer ifrån. Och morfar nyser sisodär kanske en nys var oh varannan minut, ganska jobbigt eftersom man blir ju typ MEGA DÖV!!

Vad har vi mer gjort. Idag har mami, jag och en förvirrad morfar traskat runt lite i Visby för att egentligen bara köpa en ring till mig. Men istället så handlade mamma en ny tunika och en jacka, liksom wow. Det är ju typ som i vintras då mami skulle handla lite mjölk på maxi och kom hem med två stora mat påsar och en dammsugare. Kanske inte riktigt det som var meningen. Menmen, jag älskar henne lika mycket ändå och det är ju toppen.

Ne, nu får det räcka med bokstäver. Men jag kanska bloggar med någon bild här imorgon innan mami kommit hem från stan, haha


Bästa vänner!

Denna vecka blev verkligen en kort vecka!! Bara jobbat 2dagar.... för i morgon är jag ledig och sen är det långhelg! Det skulle vara fler såna här veckor!

Har precis varit ute och gått en långrunda med min Kicki kompis nu efter jobbet, så jätteskönt! Idag har det varit solsken, vilket va länge sedan :)

Här kommer några bilder på mina bästa vänner....


Min bästa Kicki kompis och jag

Ihelgen ska jag även träffa en annan av min bästa vänner...A-C.



A-C och jag på afterbeach på "Kallis"

Måste ju även lägga in en bild på min STORA Kärlek och vän!


Min Kärlek! <3 <3


Party Party på Kallis, Lasse, Julia, A-c och jag.


Grabbarna boys! Micke, Kärleken och Lasse.


Kicki, Cissi och Lena.

Livet är Här och NU!!
Njut av det!
Kram






Lite av varje

Oj! va tiden går fort! Upptäckte att det va några dagar sedan jag bloggade, så här kommer ett litet inlägg.

Helgen som gått har mest gått åt till att FRYSA! Fy tusan va kallt och ruggit det har varit! I lördagskväll tände jag i stort sett varenda ljuslykta jag hade för att få upp lite värme! det tar ju ett dygn eller så för elementen att hänga med...så dom var ju nästan iskalla :(


Massor av ljus fick det bli i helgen!

Pannan och jag var på en lite loppisrunda igår! Vi var och besökte Hatterians Pinaler i Lessebo. Det var ett hus på 3våningar fyllt med prylar! Allt vad du kan tänka dig, nästan! Gammal och halvnytt... har nog aldrig sett så många prylar på ett och samma ställe?
Jag köpte iallafall ett silverfat som jag ska ha som ljusbricka och Pannan hittade ett par superläckra glasögon.


Pannans glasögon som hon "fyndade"?

Sen var det dax för lite födelsedagsfika hos Olle som fyllde 12år igår.


Olle.

Har även fått upp "mina" tavlor, eller rättare sagt bilder som Pannan tagit och jag förstorat upp.


Bara älskar dessa fotona!

Detta va en lite sammafattning av helgen, men lite annat har ju oxå hänt! hade middag med Kärleken och "grabbarna" och Pannan i lördagskväll, har även hunnit med att vara ute och springa lite osv osv....

Idag var det träning på gymet med Kicki kompis, Kärleken och Micke. En skön bastu efteråt (första gången på hela helgen som jag var riktigt varm) och sen blev det soffhörnet och Hollywoodfrurana!

Nu är det dax att krypa ner i bingen! John Blund är på ingång... *gäsp*

Ha en bra dag och va rädd om dig!
Njut av Livet Här och NU!
Kram


Torsdag

Idag har jag jobbat sista jobbardagen för veckan! Så himla skönt...ända till lönekuverttet kommer :( då är det inte lika kul längre....men det kunde varit värre! Det är bara att försöka anpassa sig! Ibland är det svårt för det finns ju sååå många "vill ha grejer" som oftast är sååå onödiga!? eller? haha...
Har precis tittat på Lyxfällan, och i den situationen skulle jag absolut inte vilja hamna! Så det är väl lika bra att hålla i pengarna...

Har iallafall varit ute och sprungit i kväll men hoppade gymträningen, kände att jag inte orkade eller hade lust till det! Visst va det duktigt att låta bli då!?
Hade en fundering på att springa Tjejmilen i höst, tycker att min löpning går så bra och det är kul att ha ett mål. men när jag kollade datumet så upptäckte jag att jag inte är hemma när det beger sig! Så, det blir att hoppa det i år....


Haha...bjuder på en hemsk bild från när jag sprang för något år sedan... Detta är precis på målgången och jag var duktigt trött!

Imorgon fredag, åker jag till Borås över dagen för att vara med på urnsättningen av lilla mormor. Så det kommer nog att bli en jobbig dag även i morgon, men sen får hon vila i frid. <3


Lilla mormor i sin älskade vitsippsskog.

Nu är det strax dax att träffa John Blund.
Suss så gott!

Lev Livet Här och NU!
Kram

Hahaha...flaschbacks!

Idag har jag rensat datorn från gamla bilder, viklet va roligt!!! så här kommer lite flaschbacks.....


År var 2005 och Pannan har lite fredagskalas!!


Glass i stora lass.....även då!!!


No comments...... Party på gång eller???


Lika tokiga då som.....


....nu!!!


Hahaha.... detta va några sedan!! och Allsång i Linnéparken!


Tro det eller ej men detta är Martin som samlar sparar till långt hår och sen derdlocks!

Som sagt det blev en hel del skratt!!! och många bilder som man vill radera....

Lev Livet Här och NU!!
Ha det bäst!
Kram

När man städat får man unna sig...

Idag tyckte jag att det va dax att städa av lite! Såg det här om dagen när solen sken in att....fy va dammigt det va! så när jag kom från jobbet så var det bara att sätta igång. Men eftersom jag inte ville/hann göra allt så fick Pannan hjälpa till! Det ville hon inte, men hon hade inget val! så det så....
Jag tog fram dammtrasan och dammsugaren och satte igång medan Pannan fick diska (jo, det händer i mellanåt!)


Tog hjälp av min "lilla dusty"...som sköter sig så bra! haha...

Sen fick hon börja med maten. Idag blev det pasta med champinjon "gojsemojs" eget recept, så jag vet inte vad det heter? men gott är det :)
Eftersom jag visste att vi slulle städa idag, så hade jag köpt varsin glass till eftrrätt! Det tycker jag man är värd när man har varit så duktig... Dajmglass till Pannan och en Magnum Gold till mig!


Mmmm jag bara älskar glass! Denna Magnum va lite speciell, men jag gillade den! Den får det bli fler gånger! :)

Panna har det lite körigt just nu så hon var tvungen att skriva av sig lite!??


Få se vad hon kan ha kommit fram till i sin uträkning???

Just nu så bara vräker det ner hagel från himmlen!!! Ser nästan ut som små flirtkulor som trillar ner?? Är det inte Maj månad? eller har jag missat nått? Nu vill vi ha sol o värme!!

ha det gott och
Njut av Livet det går inte i repris!!
Kram

Snart läggdax

Ska strax "hoppa i bingen" är super trött, har inte sovit så bra i natt heller! har en massa hjärnspöken som härjar runt på nätterna och stör mig i sömnen!! Inte alls kul! :(
Men så kom jag på att jag hade ju inte bloggat något idag! Så det får bli ett snabbt inlägg!

Idag har jag jobbat hela dagen, det gick jättebra! Tiden gick fort och jag hade fullt upp hela tiden :) Men det har varit kallt idag! Har frusit hela dagen, jag som trodde att det skulle bli varmt väder idag? Icke då! så det blev att ha jeansjackan på sig hela tiden...när jag kom hem så var det bara att "gosa" in sig i Kärlekens stora tjocktröja, för att få upp lite värme.


Idag hade det inte varit fel med tända ljus på jobbet! men...


... jag längtar till solen och värmen!!

Har även varit ute och sprungit en runda i kväll, sen sprang jag direkt till gymet där Kicki kompis, Kärleken o Micke väntade och vi körde lite styrka. Sen var det naturligtvis en stund i bastun!! Äntligen värme!!! :) haha...
Väl hemma så var det bara att krypa upp i soffhörnet med lite te o macka och titta på Svenska Hollywoodfruar! Bara älskar Maria Montazami, hon är verkligen kanon! Helt klar den bästa av "fruarna".

Nu känner jag att John Blund är här och surrar om kring mig, så det är lika bra att lägga mig innan jag somnar här på stolen!

Natti natti och suss gott!
Ha en underbar dag i morgon och va rädd om dig!
Livet är Här och NU!
Kram


Årets första mc tur!

Åhh va härligt! Idag var det premiär för årets första tur med mc´n, så underbart. Blev hämtad av Kärleken och sen gav det av....




Mina nya mc kläder som var supersköna att ha på sig :)

Tillsammans med Kicki och Micke begav vi oss till Örs lantkaffe där vi tog en smarrig fika...


Ostkaka, Kärlekens favorit! och blåbärstårta till mig.


Kicki och Micke myser i solskenet :)


Min Kärlek! <3


Kicki o Micke

Naturligtvis var vi ju tvugna att kolla in Klockaregårdens blommor och närliggande loppis! Men eftersom vi inte hade så mycket plats att ta hem våra "fynd" så blev det inga!! haha, vilken tur!? eller?
Sen åkte vi en härlig tur tillbaka hem till Hovet. Hoppas på att det blir bra väder nästa helg så vi kan ta en tur igen! :)

Njut av Livet! Här och NU!!!
Kram

Söndag...

Söndag fm och det är blå himmel och solsken ute! Kan det va bättre?? Nä, knappast!
Har ätit frukost med Pannan, även om jag hann att äta färdigt innan hon orkade sega sig upp från sängen! Men det blev iallafall en kopp te tillsammans med henne.


Härlig söndags frukot!!

Igår var vi nere hos Kärleken och grillade!! I ösregn! fast det va inte det när vi började, utan det kom som en blixt från en klarblå himmel! Det fullkomligt bara vräkte neroch halv storm....parasolet blåste sönder och alla blev dyngsura.
Pannan som precis börjat gå hemifrån (puktering på cykeln) och som blev hämtad av en jättesnäll Amanda, var bägge två vrååål blöta när dom kom tillbaka!


Detta är innan regnet.......


En jätteblöt Pannan, som fick låna torra kläder av Emil.

Efter maten så gick vi ner i vinylrummet och spelade en massa goa vinylskivor...och tänkte tillbaka på "gamla" tider.....oj va gammalt det lät! haha... Det va verkligen en härlig "spontan" kväll. Kicki och Micke var oxå med.


Tack och lov att det finns vinylspelare kvar....så man kan höra "knastret" i musiken....

Idag blir det en tur på mc´n med Kärleken! Måste ju inviga min nya jacka :) Kanske blir det ett stopp på något mysigt fik! Det är ju aldrig fel!

Njut av Livet Här och NU!
Kram

Släkten

I onsdags när vi var på begravningen av lilla mormor, så blev det ju så att vi träffade stora delar av släkten. Tråkigt igentligen att man oftast bara träffas när det är begravning.... Men det var trevligt att ses, en del hade jag inte träffat på evigheter! Men många av "kärn" familjen/släkten träffar jag ofta! :)


Vi passade på att ta en gruppbild på "kärn"familjen! tyvärr är det några som fattas (3st)





Här är några av bilderna som togs, och som vanligt är det Pannan som står bakom kameran...

1. Jag och lillasyster Johanna  2. Kalle och Ebba
3. Gun och Gerry                   4. Pappa och lillasyster Malle
5. Jag och pappsen                 6. Jag och Martin

ha det så gott!
Njut av Livet här och NU!
Kram

RSS 2.0