Här igen!

Förvånad?? Erkänn att du nog är lite förvånad ialla fall? för den senaste tiden har det ju varit ett tag mellan inläggen...
Men idag har jag bestämt mig för att bara vara hemma och ta det lungt, skippa kvällens träning ( fick jag en liten guld stjära nu? när jag skippar träningen) Men jag känner att jag måste, annars trillar jag ihop vare sig jag vill eller inte....och det vill jag absolut inte!

Idag har jag varit och köpt mig ett par stövletter, dom stod bara där i affären och ROPADE på mig..... "ta oss ta oss!! haha... och snäll som jag är så lyssnade jag ju på dem! Så nu har dom flyttat in här hos mig och jag är övertygad om att vi kommer att komma bra överrens! :)

Ikväll blir det soffhörnet, min bok och en stor kopp te, kanske en chokladbit också? Undrar om det kan vara nått på tv??


Är faktiskt lite sugen på glögg, hmmm, tror att jag har en flaska kvar från föra året? Måste jag kolla upp.

Njut av Livet! Det går inte i repris!
Kram

Ingen ursäkt!

Det är absolut ingen ide att jag ursäktar mig för att de va ett tag sedan jag skrev....för trolien så tar det nog, kanske, några dagar till nästa inlägg igen. Men jag är JÄTTE tacksam att i fortfarande titar in hos mig! Det uppskattar jag verkligen :) När allt lugnat ner sig och jag börjar få lite rutin på mitt just nu fullteckanade liv, så blir det fler inlägg igen!

I går lördag var det dax för en vinylkväll på Hamnplan igen, Jag, Kärleken, Kicki, Micke; Lasse och Julia. Vi började med att äta e kanongod Chilicorncarne som Kärleken lagat till sen var det dax för vinylen....en massa bra gamla godingar! Det är så mysigt att höra knastret mellan låterna och raspet när skivan är slut! Haha.... hur många gånger somnade man inte när man lyssnade och vaknade av detta knaster??


Vilken tur att man fortfarande har vinylskivorna kvar!

Idag her det varit en typisk söndag.....sov länge! Hur skönt som helst, jag behövde verkligen få sova ut. Sen var det lång frukost med Pannan och efter det var det dax för lite jobb!


Bland det bästa med helgen är frukosten!!

Nu blir det mys i soffan med blåbärspaj och en film! Väntar bara in Kärkelen och Sakis.


Datanördarna Sakis och Pannan!

Imorgon är det måndag igen och första dagen på en orörd vecka! Härligt att se vad den kommer att bjuda på?

Ha det bäst!
Njut av Livet och Lev här och NU!
Kram

Grå november

Idag var det dax för "min" spinning igen. Det var inte så många idag.... vet inte om det beror på att det är höstlov eller omdet är mycket förkylningar?? Men vi som var där gav järnet iallafal :P Sen blev det lite styrka för min del efteråt! Så himla skönt!

Nu känner jag mig hel nöjd eftersom jag igår absolut inte hade någon orka att ens ta mig upp till gymet! Var super trött eftersom jag inte sovit ordentligt..... hade  drömt att jag jobbade och det var en massa att komma ihåg!? Ska det fortsätta med dessa jobb drömmar så tycker jag att jag kan få övertids ersättning! haha...


Jag kan inte ens skylla på att de va fullmåne...

Idag har det varit en supertråkig grå grå grå dag..... det har ju inte blivit ljust på hela dagen! November är absolut ingen rolig månad..... Bättre blir det ju inte nu när man ändrat klockan, mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem! Fy tusan a tråkigt det är!
Tacka vet jag SOL och ljus!


Vill tillbaka till solen och värmen.....

Nu ska jag strax läsa lite innan John Blund gör entré. Har börjat på en ny bok, Svina Jakten av Anna Bovaller, en deckare!

Ha det gott, va rädd om dig!
Lev livet och Njut!
Kram


RSS 2.0