GRATTIS!!!

Åhhh....glömsk som jag är så glömde jag ju att Gratta Kärleken i förra inlägget!
Nää...han fyller inte år.... Han har vunnit en resa, till ett världe av 6000kr!! Inte illa va!! I helgen så var Kärleken, Micke o Kicki i Emmaboda på Power Meet och man kunde vinna priser på sin inträdesbiljett, åh hur stor är chansen egentligen??? att vinna första pris bland 3500 pers??? Ganska liten! Men det va precis vad han gjorde! Grattis Grattis!!
Så nu kollar han resor för fullt, det kommer att bli ett varmt land och jag får följa med!! :) Tack Kärleken!


Denna bilden har Kicki tagit på en glad vinnare!!!

Tror inte att det va nått annat viktigt som jag glömt??? i så fall återkommer jag igen!!

Ha en fortsatt bra måndag kväll! Själv ska jag på budget möte! Hur kul på en skala 1-10?? -2...suck!
Men efter det så blir det lite träning på gymet!! Det ska bli KUL!!

Kram

Nöjd med helgen...

I fredags så hade vi lite mys, vi hade tagit upp räkor men kom på att det skulle va gott med även kräftor, så så fick det bli + en massa annat smått och plock. Det va jag, Kärleken och Pannan som var hemma.


Pannan lägger upp kräftorna.


Mumms va gott....

        


Efter maten blev det varsin "Iris", det var så härligt ute att vi kunde sitta på balkongen och dricka den. Pannan beställde varm mjölk?? med vispgrädde! Hennes favo! Efter en stund kom Kicki och Micke på besök så det blev varsin "Iris" till dem oxå!

Stor del av Lördagen gick åt till att möblera som inte gick så bra, som ni kanske har läst? men innan jag började med det så var Pannan och jag i stan, vi gick lite i affärena var på torget och köpte blommor och "grönt". Älskar ju "färska" blommor! så det gäller att passa på att köpa det när man är i stan!
Sen var det dax för fika..... Jag är en riktigt stor fikanörd!! Älskar att sitta på ett fik/Kaffé med en kopp te nått gott till de och bara titta på folk!
Nu har "vi" hittat ett nytt favo ställe i stan, Millas home and coffe, ett kanon ställe enl. mig. Allt där inne är även till salu! Goda kakor/pajer, STORA koppa till te´t, dom har även mat pajer och mackor, men jag har inte testat dessa ännu.


Pannan med smothie och hallon paj.


Extra STORA te koppar!!

Och i går söndag fick jag gjor en massa här hemma! Plockade och donade, tvättade, fick även in ett tränings pass, jätte skönt eftersom jag inte har tränat på över 1v pga förkylningen! Kände mig jätte nöjd på kvällen när jag satte mig i soffan i mitt  ny om möblerade rum!

Ha det gott idag, måndag, början på en ny härlig vecka!
Kram


Om möbleringen..?

Hej hopp... ommöbleringen gick åt skogen! Det gick inte alls att möblera som jag hade tänkt mig! Jag hade en sån bra tanke/vission av hur det skulle bli men det sket sig! rent ut sagt. Jag hade tänkt att skifta 2 rum, matsalen och tv-rummet, men hur jag än tänkte och försökte så funkede det inte som jag ville! Så istället för att skifta rummen så möblerade jag om i dem som det var. Blev nöjd med resultatet! Iallafall i tv-rummet där jag tidigare haft "min" säng och som Pannan nu övertar, det rummet blev jättestort!!! känns det som. Nu är det bara lite ny färg på väggarna nya kuddar och annat "lull lull" som ska till! 

Nu har jag börjat....

....att förbereda för ommöbleringen!! Har börjat att plocka undan efter SaraFia, tyckte först att det såg så fint o bra ut när hon flyttade i tisdags....men började man titta ordentligt så var det en massa "undanstoppat" lite här och där!!! Typiskt henne!! Men nu har jag fått rensat..... Så i morgon börjar jag!! Ska bli så kul är verkligen laddad för detta.


Åhhh så härligt detta ser ut!! Längtar redan till sommaren...

Jag återkommer med lite före och efter bilder när jag har möblerat färdigt, det kommer säkert att ta ett tag, typ 1v eller så? Nu ska jag göra mig en stor kopp te och sätta mig och läsa Drömmhus & Trädgård som jag fick i "lådan" idag. Hoppas att hitta lite nya idér!



Ha det fortsatt gott i kväll! I morgon är det fredag!! Yippi!
Kram & Go natt!

Lycklig

Idag känns det som om jag har ett "lyckorus"?? Vaknade, kände mig pigg o glad!? varför vet jag inte?? Men det är en härlig känsla när det känns så här!! Så det är bara att "tacka o ta emot"!

Förresten, vad tycker ni om min nya header och bakkgrund?? Visst blev det fint! Tack Pannan och Sara som hjälpt mig med detta!

Igår var jag ju och besiktigade min lilla "Subba" eftersom det är en Subaru så var det ju inte svårt att hitta ett namn till henne! Hon fick beröm, tyckte att det var en "jättefin" bil för att ha den åldern (18år) och ingen rost! Men hon har ju bott på Gotland innan och där saltar dom inte vägarna vintertid och då blir det inte lika lätt rostigt!
Efter det var jag o tittade på lite olika färger att måla om hemma. Vill ju ha vitt men inte vitt-vitt, hittade en vit färg, Chick tror jag den hette? Tror nog att det blir den...
Sen hade jag beställt tid för att plocka ögonbrynen!!! ÄNTLIGEN, kändes som om jag höll på att växa igen över ögonen! Så nu känner jag mig helt ok igen, ha ha ha... Man behöver skämma bort sig själv emellanåt!

Tänkte bjuda på lite fina bilder från Hejnum, tagna i sommras av Pannan.


Bara älskar denna bilden! tagen kl 05 en dimmig sommarmorgon! Ser nästan ut som höst!


Så här fina solnedgångar har vi i Hejnum. (bilden är inte redigerad=riktiga färger)


Lammen som går på heden utanför.

Ett litet smakprov från "mitt" Hejnum.

Ha en alldeles underbar dag i dag! Hoppas att mitt "lyckorus" håller i sig hela dagen?

Kramar

Tillbaka

Idag är jag "Back in business" igen, har inte riktigt ro att vara hemma längre. Men faktum är att jag är sååå mycket bättre idag! Känns jätte härligt! Tack för tipsen, mot förkylning. Har testat både the med rom, rå vitlök och haft strumpor på mig hela tiden, och det verkar ju onekligen som det har funkat? Men jag ska ta det lungt någon dag till så det inte kommer ett bakslag!

Igår kväll var Kärleken och han son hemma hos oss och åt, jag hade gjort lasange i utbyte mot att Kärleken kollade min bil som ska besiktigas idag! Hoppas verkligen att det går bra men det tror jag att det gör! Efter maten satte vi oss i soffan och slappade, jag fortsatte att läsa min bok, som jag förövrigt läste ut i natt! Kunde inte sluta nu när det var som mest spännande och inte så många sidor kvar! Kan verkligen rekomendera den, Inte ens det förflutna av Anna Jansson. Har du inte läst dom andra av Anna Jansson,så kan jag även rekomendera dem.

Idag var/är det verkligen höst ute, mulet o ruggit och jag vaknade av att regnet smattrade mot fönstret! Mysigt men lite väl
tidigt, kom igen i mitten av Oktober!
 
 
Visst kan det vara fint o mysigt även på hösten?

Förresten vad tycker ni om min nya header?? Pannan tyckte att jag skulle ha en ny och fixade en. Den är inte riktigt färdig ännu, ska vara en annan bakgrund.
Pratade förövrigt med SaraFia i går och resan upp till Sthlm hade gått bra och TussAnsgar hade skött sig jättebra på tåget..... kommer att bli en berest katt!!

Ha det bra i regnrusket idag, på med stövlarna o ta med paraplyet!!
Kram

Sara flyttar till Stockholm

Idag har SaraFia flyttat "hem" till Stockholm igen, efter att varit "hemma här" sedan i slutet av maj. Visst känns det lite konstigt att hon inte ska "bo" här mer! Nu har jag ju nästan vant mig vid det igen, i början var det lite jobbigt med alla hennes grejer men jag vande mig även om jag stundtals tyckt att det varit..."åhhhh, plocka undan och röj upp NU!" Så kan jag bara säga att det har funkat kanon! Kommer att sakna att hon inte är här....men om bara 1 mån ca kommer hon hem och hälsar på igen! Då blir det så mycket roligare!



Jag är fortfarande jätteförkyld, är faktiskt hemma från jobbet idag, det är inte ofta jag är det, har nog bara hänt 1 gång tidigare på 5 år! Hela em i går låg jag och sov och kvällen tillbringade jag i soffan med att läsa eller titta på film.Och hela tiden hade jag "raggisar" på mig!!! Dom som känner mig vet att jag i stort sett ALDRIG har strumpor på mig, vare sig det är sommar eller vinter. Men vad gör man inte för att bli frisk!!?? Någon som har fler tipps vad jag kan göra för att bli av med förkylningen????



 SaraFia fixade jätte god mat i går, tyckta att vi kunde äta lite "mys"mat eftersom hon skulle åka idag. Pannan hade varit och köpt varsin glass som vi tog efter maten...mums, älskar glass! Sen satt vi som sagt och myste i soffan hela kvällen. TussAnsgar fick lite "fnatt" i mellanåt och sprag runt och "härjade" för att sedan komma och lägga sig hos oss igen! Kommer att sakna även honom!

  
  

Nu ska jag återgå till soffan och min bok, Inte ens det förflutna av Anna Jansson,börjar bli jätte spännande nu! Ho ho... Sen blir det väl att vila igen?? Och dricka massor av te!

Ha det gott och var glad att du är frisk!
Kramar från mig..snörvel & nys!

Snörvel snörvel...

... Host host o nys..... Jag har blivit förkyld!!!! Vill inte detta, har inte tid! Vaknade i går morses och var jätte snörvlig, nyste och hostade om vart annat! Inte kul :( Destutom tror jag att jag vet vem som smittade mig! Hmm...var nämligen på ett möte här omdagen och då satt denna "person" där och hostade och snörvlade rakt ut! Jag försökte att på ett fint sätt vända mig bort, sätta haden för min näsa mun, så att bacillerna inte skulle komma till mig! Men det hjälpte visst inte! Så igår blev det Echinagard varannan timme och på kvällen te med rom i, allt för att minska förkylningen! Tur att jag sitter för mig själv på jobbet, så behöver inte jag smitta någon!

I fredags, var jag, Pannan och SaraFia med på tacoskväll hos Kärleken. Han och Micke brukar ha detta varannan fredag, den helgen som dom har sina barn, men denna gången fick vi vara med!! Spännande spännande.... eftersom man har hört talats så mycket om detta. Massor av tacos, tillbehör och såser, själv är jag inte så förtjust i detta, men äter det. Alla andra åt rejält o "gluffsade" i sig!


Tacoskväll!

Annars har helgen gått alldeles för fort som vanligt! Har fått städat, en rejäl storstädning, hemma, det känns jätteskönt. Ut med alla mattor, kuddar och filtar,dammtorkade,svabbade golven och allt annat som hör till! Så nu är det sååå fint och känns så härligt att vara hemma :) Sen är det alltid kul att "piffa" till det efteråt med blommor, ljus och annat tevligt!

Lägger även in lite bilder på världens goaste katt...TussAnsgar, från början var det ju sagt att det skulle vara en tjej= Tuss men sen upptäckte vi att det förmodligen var en kille= Ansgar och eftersom vi inte vet 100% så blir det TussAnsgar! "Den" är så häftig när den får sina "fnatt" och rusar runt i hela lägenheten!!
Här om dagen försökte den att "döda" en gardin??!! Har aldrig sett någon försöka med detta tidigare.....men det så kul ut!


Visst är den gosig?

En trött TussAnsgar.

För övrigt blir det en lugn dag idag, får hoppa min spinning träning i kväll, trist! Men jag vill ju bli bättre från förkylningen och inte missa morgonträningen på onsdag! Det får bli en promenad i kväll i stället!

Ha en bra måndag, början på en ny härlig vecka!!
Kram


Överraskning....

Idag på fm fick jag ett sms av Kärkelen där det stod: Jag hämtar dej med motorcyklen, pric kl 12. På menyn står det Pepparbiff med congacsås serveras med råstekt potatis Inkl. stort salladsbord och hembakat bröd...Vad sägs?
Ja....vad säger man??? JAAA, så klart! Jag älskar ju överraskningar (roliga). Så prick kl 12 var jag färdig ( sa bara till chefen att jag tog lång lunch idag och att jag jobbar längre i kväll istället) och blev hämtat, inte visste jag vart vi skulle, men vad gjorde det? Efter en härlig tur på mc´n så var vi framme på Solvikens pensionat. Ett mysigt ställe där det känns som om tiden stått stilla sen 1930 talet. Älskar såna ställen! 


Solvikens pensionat

Efter maten, som var helt UNDERBAR, gick vi ut och drack kaffet i de fina vädret, sol och en klarblå himmel, till kaffet serverades det hallon/blåbärs paj med vaniljsås! Mmmm så gott..... och när jag gick in för att fylla på kaffe/te så serverades det ostkaka..... mmm....vilket är Kärlekens favorti, så då blev det lite sånt oxå!

        

Efter denna härliga lunch så var det dax att köra hemmåt för att jobba vidare......


Kärleken på sin HD.

Kan livet bli mycket bätter en torsdags lunch??? Svar:Nej!!! Som sagt, det gäller att leva HÄR och NU!!!!

Ha det fortsatt gott denna härliga dag :)
Kram

Inneboende

Så var det onsdag och mitt i veckan. Har haft min morgonträning i dag, klockan ringde 05,15 pip!! och jag kom upp utan problem!!! Tycker själv att jag är jätte duktig! Idag var jag inte själv utan hade sällskap av Kicki och Jessica, som oxå kommer att träna på onsdagsmorgonen! Alltid lättare när man är fler, jobbigare att "balla ur" då!

Igår kväll var jag hos min Carina kompis! Blev bjuden på ost & skinkpaj, sallad och till efterrätt blåbärspaj!! Mmmm va got det va! Känndes som om jag skulle va tvungen att gå hem så mätt va jag! Vi satt och löste många av världens problem!?? Ha ha... Satt uppkrupen i fåtöljen med en kopp te och bara hade det trevligt, det sånt här man måste ha tid med, det blir så mycket lättare då!

Sen har jag även fått en ny inneboende som i och för sig bara kommer att stanna 1vecka innan den drar vidare till Storastaden..... Jag pratar om SaraFias nyinskaffade kattunge! Jag kan inte säga annat än att den är jätte gullig! Tuss heter den.


SaraFias kattunge Tuss.

Idag sätter även skolorna i gång igen!! Det var en trött Panna som kom upp i morses! Nu har hon bara 1år kvar i högstadiet sedan blir det gymnasiet...... hallå vart tog tiden vägen??? Tyckte nästa att hon nyss började skolan...


Hittade en gammal bild på en trött Pannan!

Ha en fortsatt bra dag och njut av livet!
Kram

Shopping i Ullared

Idag har jag varit ledig från jobbet för att åka med mina döttrar + syster dotter, Ebba, till Ullared! Vi klev upp tidigt 05,30 gäsp, för att 1 timme senare sitta i bilen på väg till detta enl. mina döttrar, shopping paradis!?? Ha ha, vet inte om jag håller med?
För Ebba var detta första gången hon var där, hennes mamma komer aldrig att åka dit och jag tyckte att detta är något man måste ha varit med om! så man vet vad "folk" pratar om.... Så det var lika bra att hon fick åka med Moster...


Ebba och SaraFia


SaraFia och hennes kvitto.....men det blev massor för pengarna!

I morgon,onsdag, är det jobb igen. Sen ska jag in och klippa mig på kvällen och efter det är jag hembjuden till min Carina Kompis! Det ska bli kul att träffa henne igen efter hela långa sommaren.... Kommer att bli en massa "babbel" om allt och ingenting, som vanligt!! Ha ha... Det är väl så att vi tjejer behöver träffas och prata av oss emellanåt?? eller?

Ha en fortsatt bra kväll!
Kram från en mycket trött mej!

Garagefest

I går var det som sagt Garage fest hos Micke. Idag har det varit en "seg" dag...... fattar inte? Var hemma och i säng runt 3tiden! Men det var det värt! Det var en kanon kul tillställning.
Vi kom dit vid ca 18 tiden efter att först ha träffats här hemma hos mig, ialla fall jag, Kärleken, Lasse och Julia. Ett riktigt regn och rusk väder var det (skulle kunna tro att det va november?).Men Micke hade tänt i kaminen och det var sååå mysigt i garaget! Vi blev bjudna på Välkomstbål sen var det mat, fläskfilé och kanon god potatis grantäng.
Efter ett tag blev det dans, ialla fall bugg! Jätte kul :) jag buggade så att jag har jätte ont i min axel idag!! Smällar man får ta!


Födeslsedags barnet själv! Micke










Skål!!

Tjejerna som skötte baren!

Inga komentarer!!??? eller???

Party pinglorna

Dom Coola grabbsen......

MIn bästa kompis Kicik och jag!!! Puss gumman!

Detta var några av bilderna som togs under gårdagen, alltid lika kul att ha med kameran!? eller??? haha...
Vi har som "tradition" här i familjen, att den som känner sig mest "sliten" eller är bakis får bjuda dom andra på pizza dagen efter!! Så i kväll är det pizza som gäller och det blir Kärleken som får bjuda idag!! Inga komentarer....

Ha det gott! i morgon är det måndag och ny vecka igen! Härligt!
Puss & Kram


Fredag natt eller lördag morgon??

Ja nu är det strax dax att att knyta sig! Har varit uppe hos Kicki & Micke en sväng i kväll och kollat läget för morgon dagen... Allt under kontroll! Maten fixad, kakan gjord (2ggr, miss första gången) men sen blev den bra! ha ha ...
Känner att det är lite snurrigt just nu, har testat lite nytt vin.... men i morgon blir det ett säkert kort nämligen Rosé! det vet jag funkar!
I kväll blev det hemma gjord tappas, gott gott och vin till det, (som sagt)

Det blev inte jag som fick åka HD idag...det blev Pannan!!! Hon tyckte ett det va skit coolt!!

Sov gott alli hop! Nu känner jag att John Blund är på väg.......... Hörs i morgon!
Kram

Körkort...äntligen!

Ett STORT GRATTIS till Martin som klarade sitt körkort i dag!!! Han ringde precis och talade om att det hade gått bra!! Man riktigt hörde hur glad han var.......att äntligen ha fått sitt körkort!
Han gick ju en intensiv utbildning i Visby tidigare i sommras, men klarade inte uppkörningen den gången, fick en bitter uppkörnings "gubbe" som är känd för att kugga allt och alla.....men denna gången gick det bra!


Grattis till Martin som klarade sitt körkort!!!!

Vi hade funderingar på att ta en sväng med motorcyklen nu i em.....men det är oroväckande många mörka svarta moln på himmlen, typiskt! Det är ju inte kul att åka när det regnar.
Annars ska jag nog? bara ta det lungt i kväll,tror att vi hämtar lite tappas i kväll, det är så gott att sitta o små plocka och ta ett glas vin!
Och i morgon kväll blir det party!!! i Mickes garage....Ska verkligen bli kul :)

Ha en härlig fredags kväll och njut av livet!!
Kram

Kattunge efterlyses

Tjo! Det är jag, Sara, som är här och gästbloggar lite på min mors blogg! Iaf, jag har en efterlysning angående kattungar som jag letar efter, så om du har några kattungar, eller känner nån granne/nån på jobbet som vill bli av med någon, skriv en kommentar här i min mors blogg eller på min egen blogg; Cheaapo.blogg.se!

Taget från min blogg 13/8:
Iaf, snart är det dags att köpa kattunge så om någon har kattungar leveransklara tills nästa vecka, SÄG TILL! Den kommer att bli en innekatt, vi kommer gå ut och gå med den i koppel, köpa klösträd och bygga olika "etapper" i lägenheten som den kan aktivera sig på! Jag ska ha en hankatt, och är ute efter en helgrå, alternativt med typ vitt ansikte/vit mage. Kan även tänka mig en crémefärgad hankatt, eller en långhårig vit katt! I närheten i Hovmantorp ska det vara! Tack på förhand!

Flytta hemifrån....

Fattar inte att det redan är torsdag.....hallå, vart tog den här veckan vägen??? Men visst är det skönt att det bara är 1dag kvar till helgen! Alltid något.
På lördag blir det Garagefest hemma hos Micke, det har blivit en tradition att vi har garegefest hemma hos honom så här efter semestern, men i år firar vi även hans födelsedag efetrsom han har fyllt jämnt! Ser framemot detta och tycker att det ska bli jättekul! Det är som sagt aldrig fel med Party!!!

Läste min Carina kompis blogg, och hon är lite deppig eftersom äldsta sonen flyttar hemmifrån. Men det är inte så farligt, lite kämpigt i början kan det vara....men han är ju inte så långt hemifrån utan att det går att "susa" ner till honom om längtan blir för stor! När SaraFia flyttade förra året så kändes det ganska tomt även om jag hade kvar Pannan här hemma. Men vi pratade i telefon flera gånger om dagen den första tiden! Om knappt 2 veckor flyttar hon till Storstaden igen. Och Martin som ska börja plugga på Chalmers till hösten kommer att befinna sig i Storstaden på den andra sidan!


Martin bor i "Storstaden" på västsidan


SaraFia bor i "Storstaden" på östsidan.

Carina vännen, det är bara att höra av sig! Du vet att jag finns här, och att vi kan luncha när du känner för det!
Jag lovar att det kommer att gå bra!

Ha det bäst idag!
Kramar

Biokväll

Ett litet inlägg innan jag ska "knyta" mej. Jag har ju varit i gång sen tidigt i morses!! så med all rätt börjar jag bli trött!
I kväll var ju jag, SaraFia och Pannan på bio, Sommaren med Göran, rolig film med många härliga skratt :) Som vanligt är jag ju ganska duktig på att skratta när ingen annan gör det.....och detta hände även idag! Men "barnen" är vana så dom bryr sig inte längre.....


Mina älskade ungar!! Älskar er!!

Nu ska jag ge datorn till SaraFia igen, som blev putt när jag ville skriva lite! Fattar inte hur vi ska klara oss utan hennes bärbara när hon flyttar tillbaka till Storstaden??!! Hmm...

Gonatt o suss så gott!  I morgon är det ännu en underbar dag!
Kram

Morgonträning!!

Nu äntligen har jag gjort det!! Varit på gymet och haft morgonträning! Det är en dröm jag har haft att gå till gymet på morgonen o träna innan man går till jobbet! Eftersom jag är så oerhört morgon TRÖTT, så är det inte så lätt att komma upp, men jag har gett mig den på att jag ska fixa det! Kicki och jag bestämde oss för att köra ett morgon pass i veckan. Men eftersom hon börjar jobba strax efter 7 och har 2,5 mil att köra så kommer det att bli tidigt!! Typ halv 6, gäsp! men det är det värt, för det är så skönt efteråt!! :)

Här kommer lite bilder från ett toppenställe, Djupvik på Gotland. Var där ute vid ett par tillfällen i sommras. En verklig oas!


Restaurangen i Djupvik.


Utsikten från restaurangen, Fiskelägret i Djupvik.


A-c och jag njuter i soffan efter en härlig lunch.

Ikväll blir det bio med döttrarna, Sommaren med Göran, hoppas att den är så kul som man hört? Men det är iallafall trevligt att gå på bio emellanåt!

Ha en fortsatt bra dag, det ska jag ha!!!
Kramar

Ommöbleringstankar

Känner att det är läge för en förändring här hemma! Antingen får jag försöka att hitta ett nytt boende, men det vill jag igentligen inte! eller så får jag göra om här hemma..... Har ju bott här i 5år nu. Så det är liksom dax att göra nått!
Har funderat på att göre en STOR ommöblering, "skifta rum" liksom. Att jag flyttar ut tv rummet där jag idag har matsalen och matsalen där jag har tv rum idag? Måla om väggarna vita... inte direkt kritvita, det måste va någon brytning i. Sen kan jag möblera med färger istället.
Har gått och haft dessa tankar ganska länge nu, men det är först nu jag känner mig "redo", det tar ju lite kraft, tid och energi!
Hoppas verkligen att detta kan bli bra...?? Om du har några förslag är du välkommen att höra av dej!


Var och köpte "färska" blommor på torget i lördags...älskar att ha "färska" blommor överallt!
Man blir så glad av det.

Nu ska jag sätta mig och titta på en film och äta "singel" glass (kallar det så när man äter direkt ur byttan som all singlar gör i filmer när dom är deppiga!) Men jag är varken deppig eller singel....tycker bara att det ser så mysigt och GOTT ut!


Mumms va gott! :)

Ha en forsatt bra kväll o Go´natt när det är dax!
Kramar

Utlovade bilder

I morses vaknade jag av att det fullkomligt öste ner regn!! Det var grått och trist ute, det blir så mycket jobbigare/svårare att stiga upp då än när solen lyser ute!

I går kväll var vi hos Micke som fyllde år (jämt!) Det var jättetrevligt, vi blev bjudna på en jättegod smörgåstårta och sedan kaffe och morotskaka, något av det bästa jag vet :) Men innan vi stack till Micke så han vi med ett träningspass, Kärleken och jag. Vi har ju som jag talat om tidigare ett kanon gym här. Nu har dom dessutom utökat detta med en "hylla" där dom har Löpband, i Lovet it! Crosstrainer, Roddmaskin och Cyklar.... Jag var ju tvungen att testa löpbandet, härligt härligt! Sen blev det ju naturligtvis lite styrka oxå!

Har ju lovat er lite partybilder sen semestern.......och nu äntligen kommer dom!


A-C och Uffe på Kallis


Hela gänget, nästan, utom Kärleken som fotar!


Lasse och Julia


Var ska man sitta...? om inte i baren!!!


Min bästa vän sen 40 år tillbaka.....

Senare i höst åker vi, A-C och jag, till Turkiet för att fira "våra" 40år!!! Ska bli kanon kul!

Ha en fortsatt bra dag trots regnet!! :-)

Kramar

Tillbaka efter semestern

Så var semestern slut för denna gången!! Jätte tråkigt tycker jag...men samtidigt skönt att få återgå till sina vanliga rutiner. Man är verkligen kluven....
Helgen som gått har varit toppen! I fredags så kom både SaraFia och Martin hem! Kanon kul! SaraFia hade varit i Stockholm några dagar och Martin tog vägen förbi eftersom han skulle vidare till Gotland.
Fredagskvällen tillbringade vi i stan och Karl-Oskardagarna, mycket folk, roligt att träffa gamla vänner och bekanta.


Hela gänget utanför Palladium.


Pannan och Ylva.

Lördagen var vi en snabbis i stan för att sedan åka hem och njuta av solen. På kvällen så stack SaraFia och Emil in till stan men vi andra stannade hemma och bara hede det gott! Satt ute och njöt av en underbar sommar kväll utan mygg, knott och regn!


En "Iris" efter maten är aldrig fel.


Ellen


Mys mys...

Ha det bra idag!
Kramar



Sol Sol Sol

Åhh... va härligt att det äntligen är SOL på en blå himmel!!
Kom hem från min "älskade ö" i tisdagskväll, allt gick jätte bra och visst känns det skönt att vara hemma......men jag hade ändå velat stanna kvar, speciellt nu när det är sånt kanon väder!
I Onsdags åkte vi en sväng till Öland för att ta vara på solen. Precis när vi skulle köra så ringer Kärleken och undrar vart vi är..." Vi ska precis åka hemifrån" säger jag - Vänta då, så häger jag med! säger han, jag tänker strunta i jobbet idag när det är så härligt väder! Så han hängde med och vi hade en kanon dag på stranden! (blev verkligen paff att han var lite "wild and crazy" och tog ledigt från jobbet, det har visst aldrig hänt tidigare!!!) Efter stranden så tog vi naturligt vis en sväng till IKEA när vi ändå åkte förbi.........!!!!

Gårdagen tillbringade jag hema hos Kärleken, han bor precis vid vattnet! Först på morgonen fixade jag frukost, nybakta scoes till Pannans natt gäster (3st) sen var det sol och bad som gällde hela dagen....... Tycker att det är så härligt! Det gäller ju att passa på....börjar ju snart att jobba igen, suck! På kvällen kom 2 av Kärlekens barn hem och ska vara hemma över helgen,så vi passade på att grilla, Pannan var oxå med.
Sen pratatde jag med Martin som oxå kommer hem över helgen!! Ska bli så mysigt att träffa honom vi har inte setts på jätte länge!!! SaraFia kommer hem från Storstaden, så i helgen har jag fullt hus!! Härligt!!

Lovar att jag ska försöka att lägga in mina bilder från semestern så snart som möjligt.....

Ha en fortsatt bra dag!! och njut av solen!!
Kramar

Tråkigt...

Suck, va tråkigt!! Idag åker jag hem! Vill absolut inte detta, har alltid haft lika svårt för att åka här i från. När jag var liten sprang jag och gömde mig....så att alla fick gå och leta efter mig! jag gjorde verkligen allt för att inte behöva åka här i från! Jag har fortfarande lika svårt för att åka hem, fast nu för tiden brukar jag inte springa och gömma mig, bara tjura och vara allmänt ososcial.......
Inatt sov vi hos A-C, Panna och jag. Eftersom Lillalillasyster och hennes familj har kommit så var det fullt i stugan. Vi hade en jättemysig avslutning i går. Först var vi på stranden, kanonväder! Syrran tyckte att jag kunde hänga med och inte bara gå hemma o tjura över att jag ska åka hem. Sagt och gjort vi följde med.......vilken tur, för det nar verkligen härligt! Sen hem o packa ( packa o packa, slängde ner alla kläder och "grejer" i väskorna) och sedan in till A-C, hjälpte henne först att vara smakråd på några stolar som hon hade tittat på. Sen åkte vi hem och började förbereda maten, men först satte vi oss ute i solen med ett glas vin, ostar och oliver och bara njöt i kvällssolen....så härligt! Sen t vi kanon gott, Fredagspasta, hette det. Efter all denna mat så blev det sofhörnet, vet inte när jag satt där senast? Det var iallafall länge sedan.
Idag på morgonen var A-C och jag ute och gick en runda längst havet innan vi gick hem och åt frukost. Nu har vi packat i hop det sista och ska snart ge oss av till båten...... Vill INTE åka em, vill vara KVAR!!!!!!

Ha det gott idag!
Kram

RSS 2.0