Party party....

Nu är det party eller rättare sagt har varit party igen!!! Yehaooo.....
Det började med After beach på Kallis vid kl 16 i em, kanon väder och jättebra stämning! Ett jättebra live band som spelade, Pist off, hette dom! Fullt ös, var verkligen sugen på att partaya! Det var jag, Uffe, A-C, Lasse och Julia. Efter det s gick vi vidare till Bolaget och tog varsit glas Rosé, iallafall jag o A-C dom andra drack öl!
Sen skulle vi vidare em till A-C o fixa mat! När vi står där så kommer A-C på att hon har gömt att köpa kött!!! Det är ju inte alls väsentligt när man ska grilla kött??!! eller???
Väl hemma så fans det inte tändvätska, så jag satte mig på cyklen o trampade ner till Statoil och fixade detta.
maten blev kanon god! Vi satt och åt gott o hade det jättetrevligt! :-)
Sen var det dax att ta sig ner till stan igen och till Munken... jag gillar verkligen detta ställe! att dansa både i Vinyl och Schlager baren!! det är bara att ge järnet!! Wow....
(Bilder från kvällen kommer)

Nu har vi precis ätit lite "natta" mat... mackor och oliver och druckit en massa vatten..... blir säkert en resorb oxå innan vi ryper ner!! allt för att vara någon så där pigg i morgon...eller rättare sagt om någta timmar!!
Hoppas verligen på fint väder så att et blir ytterligare en dag på stranden!!!

Gonatt allaihop eller go morgon för er som läser detta på morgonen??!

På tisdag åker jag här ifrån....suck. Min älsade ö!!! men jag ska snart tilbaka!! Ska hjälpa A-C att flytta!

Kram

Assfalt

Nu äntligen kommer jag åt en dator igen! har varit i väg sedan i torsdags, då vi åkta till Öland för att fira mammas födelsedag i fredags! resan över gick bara bra, trots att 2 färjor hade krockat i Nynäs! fösrat pratades det om att den färjan vi åkte med inte skulle gå...men det gjorde den......men inte hem!! Så då blev det att åka båt först mellan Byxelkrok till Oskars och sen mellan Oskars och Visby! Detta tog för övrigt hela dagen.....suck!! Det va ju kanaon väder i går....så då missade man den solchansen!
Väl frame så skulle jag direkt till A-C för vi skulle ut o partaya!!! Så in i duschen och sedan göra sig i ordning och ner på stan. Vi började med Bolaget en mysig restaurang/bar. Vi tog nått lätt att äta, sedan drog vi vidare till Munkkällaren. För övrigt mitt favorit ställe!! massa bra dans, vinylbaren och schlagerbaren...... så det var bara att dansa på! Massor av folk ute, lördag+ löningshelg!
När klockan började närma sig stägningsdax så började vi gå hemåt.... hade sååå jäkla ont i fötterna!!! hade mina höga röda skor! men efter att ha dansat i dem i flera timmar så ville inte mina fötter vara med längre! så jag tog av dem och gick barfota istället, men det var inte ett dugg bättre, hade verkligen jätte ont under trampdynorna!
Då när jag gick där så upptäckte jag att det fanns flera olika sorters assfalt!!! grovorningt, inte alls skönt att gå på, sliten assfalt, sönt att gå på men skönast av allt att gå på var dom vita strecken på övergångsstälet!!!Varför kunde inte det inte vara en remsa av detta på trottoarena för oss som har ont under fötterna och måste gå barfota????
Väl hemma så blev det varsin macka innan vi kröp i säng och somnade med en gång!!

Nu väntar jag bara på att SaraFia och Pannan ska komma in o hämta mig, har ju ingen bil härså jag kan ta mig hem! det blir nog en fika med tjejerna på stan innan vi kör hem! Vi har ett litet favorit fik här som bara är öppet sommartid och som vi te varit på ännu!

Ha det forsatt gott idag!! Nu kommer det nog att bli lite si och så med bloggandet i veckan, bara så att ni vet!

Kamar

Sommar....

Idag har det varit en underbar dag!!! SOL SOL och SOL!!!! den har jag inte sett på länge känns det som! Har suttit ute o "pressat" i stort sett hela dagen.
Nu ska jag starx göra mig i ordning, ska in till stan i kväll oxå, men i kväll ska jag träffa min "sommar syster" Ann-Caroline. I år är det 40 år sedan vi träffades första gången här på Gotland! Helt ofattbart! Hon har verkligen blivit min sommar syster! Så i kväll ska vi ut o käka. Det blir inte så mycket party i kväll (tror jag) eftersom A-C ska upp o jobba i morgon! och jag ska åka över till Öland ett par dagar.... vi ska fira mamma som fyller år.

Gårdags kvällen med SaraFia var jättemysig! Vi var och käkade på Packhuskällaren, jättegod mat!


SaraFia åt kyckling filé och jag åt ryggbiff, det va kanongott!!

Efter det tog vi en runda på stan. Vi gick till Trägår´n och tog en drink (inte Sara eftersom hon skulle köra hem)
men jag passade på att ta Caphrinia! Den är så god tycker jag!


En kall god Caphrinia!

Vi gick även en runda uppe på "Klinten" och tittade på alla fina små hus! Skulle verkligen vilja ha ett lite hus där! men det får väl bli i ett annat liv??? Men man vet aldrig....Plötsligt händer det!??


SaraFia i sin snygga "Panda frill"


Jag hade problem med att skorna var förstora, så jag försökte att lösa det genom att lägga i servett remsor i hälarna...
men det gick inte så bra!!! Någon som har tipps hur jag kan göra?? Tycker ju så mycket om skorna!


Utsikt över takåsarna i Visby!

Oj då! vad klockan hade hunnt bli mycket! Bästa att packa i hop mej...

Ha det gott resten av kvällen, det ska jag ha!!! :-)

Kramar

Trädgårdstjänst

Idag har SaraFia och jag agerat trädgårdsmästare!! Ha ha.. SaraFia körde trimmern, hon har ju vanan inne med det! och jag tog bort ogärs och räffsade!
Vilket slit göra det va...men fint blev det!!


SaraFia in action med trimmern!

Morfar servade med te och mackor, man blir hungrig av allt kroppsarbete och trött!
Nu ska vi sätta oss och läsa. Det är faktiskt bra väder, förutom blåsten då, om man nu ska klaga på nått! Men det är bra torkväder, har kört ngra maskiner tvätt.Det har varit sol om vart annat men inget regn!! Härligt! Hörde att det hade regnat hemma......


Är så himmla glad att nätet funkar, så man kan komunisera med omvärlden!

Ha det fortsatt gott idag!! det ska jag ha!
Kramar




En vanlig måndag på semestern

Idag har SaraFia och jag varit en snabbis i stan (Visby), vi skulle bar in o handa det viktigaste. Men det blev så att vi gick en runda på stan, jag köpte namnsdagspressent till SaraJohanna, hon hittade en fin grönpricki plast bunke, så den köpte jag till henne + ett pra picknick bestik, allt i ett, sked, gaffel och kniv!  Hittade även en namnsdagspressent til Panna som har namnsdag på fredag! Ha ha, är du nyfiken nu??eller? hi hi...
Passade även på att köpa varsin glass, våffla med 3 kulor!! Som jag har längtat efter detta!


Glass i stora lass!!
                                       

SaraFia har hjälpt till att klippa gräset, hon har ju vanan inne! Och jag har städat av i "friggan". Var ju förbi IKEA för ett tag sedan och köpte lite saker dit. Det är så roligt att få piffa till det!

Har pratat med Kärleken i dag som har kommit hem från Cypern. Dom hade bara haft det bra! Sol, varmt och fint väder hela veckan! Är INTE alls avundsjuk!!!
Nu längtar jag efter sommar, sol och värme!! Idag har vädret faktiskt varit jättebra, solen har lysst hela dagen, men det har blåste en hel del.... om man nu ska klaga på nått???

Kul, Magda, att ni hade det bra när ni var här på semestern! Visst är det en härlig ö??

Få se vad som hädre i morgon, tror att jag bara ska ta det lungt o läsa min bok?
På kvälen ska SaraFia och jag in till stan och äta, har beställt bord på Packhuskällarn! Ska bli mysigt!

Gonatt o ha det så bra!
Kram

Resdag

Så äntligen är jag framme på min älskade ö, Gotland!! Känns som om vi, SaraFia och jag, har varit på resande fot hela dagen. Vi körde hemmifrån strack efter kl 11 idag på fm. Jag ville ha gott om tid om det var så att det var mycket trafik...och det var det men åt andra hållet som tur var! Vi skulle åka med båten från Grankullavik, på Öland. Tid vis så stod trafiken stilla och det var flera mils köer!! men som sagt, det var åt andra hållet!
Vi hade gott om tid så vi hann att stanna hos Storalillasyster och ta en kopp te innan vi fortsatte till båten.



                               
Bilkö från Öland                   Koncenraiton på hög nivå?!!         Kameler på Öland???

Det "gungade" bara lite när vi åkte över. Det bästa med att åka från öland är att det bara tar 2 timmar! Precis lagom.
Vi hade med oss lita mack fika, men jag var proppmätt efter att vi hade ätit varsin Whoppermeal på vägen upp, så det blev bara ytterligare en kopp te... sen satt vi och läste våra böcker och åt segaråttor!! mums!

När vi körde av båte så var det grått GRÅTT och GRÅTT!! Kundel lika väl tro att det var november månad och inte juli??!!
Men vi har ialla fall varit ute och gått en runda nu i kväll i regnet och blåsten,typ halv storm!! De va skönt efter att ha suttit nästan hela dagen.

Nu är det dax att krypa ner i bingen, det är ju en ny dag i morgon med nya äventyr! (oj va det lät...??)
Go natt o sov gott!
Kram

Ps. VI blev så glada att nätet fungerade, det är inte alltid att det gör det här på landet...så vi kan fortsätta att kommunisera med omvärlden!!

På språng....

Tänkte bara skriva ett snabbis inlägg. Är på språng in till stan för att köpa pressent till LillaLillasyster, hon fyller år i morgon och har lite kalas i kväll.Det ska bli trevligt, kalas är alltid kul att gå på!

Gårdags kvällen tillbringade jag och min super bästis Kicki på Markmann´s, våran egen lilla kvarterskrog här i Hovet!! Vi käkade tapas och drack vin. Satt på deras ute plats, det var verkigen en kanon kväll! Det blev mycket skratt och en massa "pladder" om allt och ingenting! Nu kommer vi inte att träffas på minst 2v!! Hur ska det gå? Tur att det finns telefon och sms. Jag sticker ju iväg till Gotland i morgon, vilket i o för sig ska bli jätte skönt och kul!



Nu ska vi sticka!
Ha det jättebra idag! Hoppas kunna skriva ett inlägg innna vi åker i morgon?!

Kram

Mys dag

Idag har jag träffat min super mysiga Carina kompis! Efter att jag hade varit och klippt mig ( så skönt att bli av ed allt hår!! utom min lugg!) så träffades vi och gick och köpte varsin macka på Subway och gick ner till Växjösjön och satte oss!! Så himla mysigt och härligt! Där satt vi och snackade en massa bus o hemligheter!! Det har faktiskt varit sol o fint väder hela dagen.....

Väl hemma så verkar det som om någon slogg nått hårt i huvet på mig?? för jag blev vrååål trött och somnade på 2 röda tvärrs över sängen!? Ha ha ha.... det tar på krafterna att åka till stan! Hittade faktiskt en jätte fin klänning på rean! men jag köpte den INTE kunde inte bestämma mig???( man är ju inte våg för intet) var inte på köphumör! hur det nu kan komma sig? Men om den finns kvar när jag kommer in nästa gång så köper jag den.

Nu har SaraFia lagat mat och vi ska starx äta, sen blir det en film och massor av glass....mums! Känns så härligt att bara få "rå om" sina tjejer emellanåt! Om ca 1 månad flytar SaraFia til storstaden igen och vi träfas inte lika ofta!


Mina älskade tjejer!

Ha det så mysigt i kväll!
Kram o go natt!

Ledin i Borgholm

Åhhh..... vilken underbar konsert med Ledin det var i går! Vi var helt "saliga" när vi körde hemmåt.....att se honom stå på scenen och njuta av stämningen och publiken där alla sjunger med i hans låtar, båda "gamla" och yngre! En oehörd blandning av folk och åldrar! Har hört att detta skulle vara hans sista turne??? Någon som vet om det stämmer?



På vägen till Borgholm så passerar vi ju det stora kända möbelvaruhuset IKEA, och det är lite svårt att bara åka förbi....eller? Nu hade vi i och för sig ärende dit, så på ca 30-35 min gick (sprang!) vi igenom varuhuset och fick i hop varsin kasse.... Ha ha ha

Väl frame så väntade Pernilla på oss och när vi hade parkerat bilen (vi fick inte ställa den där VI ville!!) så satte vi oss o käkade vår medhavda picninc, mums va gott det va!! Hade ju inte ätit någt sen lunch!


Kicki o Pernilla


Borgholmsslottsruin


Tre glada brudar.....

I eftermiddag ska jag träffa min kompis Carina, så det blir väl en fika och en massa prat!! Alltid lika kul att träffas.
I kväll är det bestämt (av tjejerna) att vi ska äta något "gott" här hemma,vad nu det kan bli? och bara ha det mysigt! Kanske blir det nån film oxå??

Ha en fortsatt underbar dag!!
Kramar

Åsk oväder

Huu... vilket oväder som drog här över i går em!!  Det var tillen början en varm och helt ok dag, UTAN regn!
Jag och Pannan hade varit ute i Ljuder och hämtat SaraFia och passade samtidigt på att ha lite sightseeing i skogarna där omkring!! Vi körde in på en lite byväg och sedan vidare på ännu mindre vägar...spännande. Tänk er själva en liten by med max 2 hus, hur kul är det när man ska ha byfest??? Det gäller verkligen att tycka om sin granne! Till slut visste vi inte riktigt var vi var! Men vi kom ut på "stora" vägen igen och kunde köra hemåt.
Det var då vi möte ovädret, åska o blixtar om vart annat! När vi väl var hemma så hade det börjat att avta, men gatan utan för var lite översvämmad!
(detta inlägg försökte jag att skriva redan i går kväll....men nätet fungerade INTE!!! Kan det ha varit vädret??)


Snacka om svart himmel!






Pannan passar på att hoppa i vattenpölarna....

Efter maten gick jag upp och gjorde Kicki sällskap, hon håller på att måla om köket hos sin Kärlek! Det kommer att bli så fint när det är färdigt. Så i kväll, när vi ändå kör förbi IKEA så blir det att köpa nya handtag till luckorna.
Vi ska nämligen åka till Borgholm och titta på Ledin (igen för mig!!) men honom kan man titta/lyssna på hur många gånger som helst!!

I morgon ska jag träffa Carina kompis, innan vi går på semestrar. Det ska bli kul. :)

Ha det gott i dag!!
Kramar

Vad blir det till hösten??

Har pratat med min käre son idag och i går och i förrgår.....efter att det har varit lite dåligt med det på sista tiden från både min och hans sida...det brukar bli så emellanåt.
Han har iallafall kommit in på en utbildning i Lund, systemvetenskap någonting?? är inte så insatt känner jag? Detta var inte hans första val, så först var han lite tveksam? men nu verkar det som om han skulle ge det en chans, jättekul tycker jag. Han har ju ändå inget annat för sig! Det som blir problem är förmodligen att hitta någonstans att bo? Vet du nått bra studentboende i Lund?? Hör av dig i så fall!

Just nu är han på väg ner till Turkiet tillsammans med 2 kompisar, ska vara där o bara "chilla" i 10dagar!! Så jätte skönt! Jag är faktiskt riktigt avundsjuk på honom.... Tror säkert att dom kommer att få det hur kul som helst!

Hoppas att han kommer över till Gotland när han kommit hem, så jag får träffa honom lite mer o riktigt "rå om honom"!!! ha ha.... Vi har ju inte träffats på länge, och sist vi såg så var det ju student o konfirmation.....så de var lite annat att tänka på!


Martin

Han har förresten fått en ny uppkörnings tid, i augusti. Så nu får vi hålla tummarna på nytt att han fixar det!!

Ha en fortsatt bra dag!!
Kram

Röda stövletter!

Idag har jag återgått till jobbet....ska jobba denna vecka sen är det "riktig" semester i 3v! Härligt!
Blev inte så mycket gjort på jobbet idag, började med att läsa mina mail och där stod det att jag skulle vara med på ett möte!!?? kl 13 och om jag kunde så vore det bra om jag kom redan på fm...suck! det gäller ju att ha framförhållning....
Ja ja, det gick bra, så i morgon får jag ta tag i mina jobb uppgifter!

Körde Kärleken och hans barn till flyget nu på em......skulle ju inte alls vara fel att åka i väg på 1 v charter! till SOLEN och värmen! :) Hoppas att den kommer hit snart oxå!

Åhhh.....jag har fått mina RÖDA stövetter som jag beställde för någon vecka sedan.....Hela förra vintern gick jag om kring o tjatade om att jag ville ha ett par röda!! Så nu slipper mina nära o kära slippa höra mitt tjat om detta!


Mina nya röda stövletter!! Fina va???

Nu ska jag krypa ner och läsa lite innan jag släcker....boken börjar bli så spännande (En plats i solen av Liza Marklund, för er som inte visste)

Sov så gott, hörs i morgon!
Kramar

Lördag, härligt!!

Lördags morgonen har över gått till lunch! Timmarna går så himmla snabbt! Vaknade strax innan kl 9, gick upp ganska omedelbart och drog bara på mig jeansen o en tröja för att begemig ner till bageriet och köpa frallor! Det finns inget mysigare en lördagsmrgon, än att sätta sig och läsa tidningen med ny bakta frallor och en stor kopp te..... lyssna på "Ring så spelar vi" och bara vara....... Härligt!



Idag har jag absolut inget inplanerat.....ganska skönt faktiskt. Funderar att sätta mig och läsa min bok, har precis börjat på Liza Marklunds "En plats i solen".Gillar hennes böcker, har läst alla henes tidigare.
Blir säkert ett träningspass i eftermiddag. Det är ju absolut inget sommarväder ute.....blir så frustrerad över detta!
Kärleken åker till Cypern på måndag med sina barn, för att sola och bada en vecka. Själv ska jag jobba nästa vecka, men det gör inget eftersom vädret är som det är!! Sen har jag 3v semester till!!!! Härligt! 2 av dessa kommer jag att tillbringa på min "älskade ö" Gotland!!! Där brukar det ju oftast vara fint väder (solsäkrast i Sverige)
Bjuder på lite bilder där i från!


Utsikt från Högklint.







Åhhh va jag längtar dit!!!

Nu ska jag ta tag i dagen...... = att bara ta det lungt!
Fick rapport från H-fred i går, allt var bara bra. Massa bra band som skulle spela....fick även telesamtal när The Sounds spelade....... det var verkligen bra stämning!!

Ha det gott idag! :)
Kramar

Muffins recept

Ännu en underbar morgon med lång promenad tillsamans med Kicki kompis och sedan frukost på balkongen. Fast det var inte lika skönt att sitta där idag som det var här om dagen.....det blåste ganska mycket idag! Men solen värmde med sina strålar! Hoppas på att det kan bli fint väder idag, så man kan sitta ute o njuta en stund i solen.

Jag lovade ju recept på dom goda muffisarna, så här kommer det!

3 st ägg
2,5 dl socker
2 tsk vaniljsocker
100 gr smör
1 dl mjölk
3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt

1. Sätt ugnen på 175 grader. Visa ägg, socker och vaniljsocker pösigt.
2. Smäls möter i en kasrull och tillsätt mjölken. Rör ner detta i äggsmeten.
3. Blnda dom torra ingridienserna och vänd ner detta i smeten.
4. Sätt ut muffins formar, gärna i en muffins form,( annars är det lät att smeten rinner ut, om man inte har "tjockare" mufins formar) och fyll formrna 2/3 med smet.
5. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 min. Låt svalna på galer.
 
Toppa med sylt och grädde!! Mums.... men det är lika gott med färska jordgubbar till!!


Favorit bild i repris!

Hmm...hittade ett annat gott resept på aprikos snittar??? det lät himmla samrrigt! Få se om lusten faller in, så kanske jag bakar dessa i em?? Om inte vädret blir så bra vill säga....


Ska ta och väcka Pannan nu, tycer inte att hon ska sova bort hela sitt sommarlov!?

Tänkte även ringa SaraFia idag och kolla läget i Hulstfred. Hon hörde av sig i går till lillasyster och rapporterade att allt var bara bra!!
Tänker även på min Carina kompis som inte fick semester så hon kunde följa med "gubben" när han ska tävla i Triathlon i Zurich. Förstår att hon är både förbannad och besviken över detta! Men vi får håla tumarna för att det går bra i tävlingen!!

Ha en härlig dag, det ska jag ha!!
Kram

Ledin i Kristianstad

Har precis, nästan iall fall, kommit hem från ett träningspass. Började med lite spinning och sedna styrka! Det va tungt idag!! Men som sagt det är sååå skönt efteråt, så det är värt det!! :)

Annars började dagen segt idag.... var ju inte hemma förrän sent igår. Var ju på suprice utflykt, som visade sig går till Kristianstad!! Har aldrig varit där förut, bara kört igenom. Men jag blev överraskad, det verkar vara en mysig stad!
Kärleken hade köpt biljetter till min stora idol, Tomas Ledin!!!! Även om jag ska se honom nästa vecka i Borgholm tillsaman med Kicki kompis, så gjorde detta ingenting, honom kan man titta på ;) och lyssna på, hur många gånger som helst!!!!


När vi kom gående på en av gågatorna kom Tomas och börade spela med några killar som sjöng hans låter, snacka om att jag blev paff!!! Så, snabbt upp med kameran o fota....


Han är bara........förutom kanon bra helt enkelt "Svensk sommar".......

Vi han även gå lite på stan men jag shoppade ingenting!! Duktigt va?? Även om jag hittade en massa fint.... sparar pengarna till alla fina höstkläder kommer. Carina, du undrade ju vart lunchen blev, den bev på en Kinarestaurang!!

Jättekul alla ni som varit inne och komenterade! Hoppas att ni tyckte om det ni såg och att ni kommer tillbaka och hälsar på?!

NU ska jag ta mig en kopp te och nybakta muffins som jag bakade i eftermiddags....man skulle visst ha sylt och grädde till dom, men jag tror jag hoppar det idag och äter dom som dom är....


Ska lägga ut receptet på dessa....blir kanske i morgon?

Ha det fortsatt gott i kväll!
Gonatt & Kram

Onsdag, mitt i veckan

Vilken härlig morgon!! Vaknade strax efter kl 07 (hade ställa klockan, annars hade jag säkert sovit ännu??) låg och lyssnade på radion en stund inna jag klev upp. Satte på mig träningskläderna och gav mig ut på en runda! Så himmla härligt!! Knappast något folk ute solen sken och fåglarna kvittrade ( så idyliskt det lät?) det var helt enkelt underbart!!
Väl hemma igen så stretchade jag och sen var det duschen.......
Satte mig på balkongen och åt min frukost, fruktsallad, nötter och youghurt, en kopp te och en GI macka. Dagen kan inte börja bättre!!??

Mums va gott detta är!

Nu ska jag bara hänga upp en maskin tvätt inna jag ska fixa iordning mig. Vi ska ju Suprise utflykt idag!
Jag har ingen aning om vart vi ska....det ska bli spännande! Bäst att packa med regnkläder, paraply och badkläder...man vet aldrig??

Har fått sms från Hutsfred, läget är under kontroll och SaraFia hade sovit i natt, utan att frysa.....

Ha en bra dag!!

Kram

Strax läggdax

Så var denna dagen strax slut! Synd att dagarna ska gå så fort...skulle vilja att dom hade några timmar till, så man hann med att göra allt det man ville/skulle och ändå ha tid kvar att bara va!!

Skjutsade som sagt SaraFia o Mattias till Hultsfred......detta var en lite uplevelse, att se alla dessa party sugna mäniskor!!
Blev nästan lite sugen själv.... Men jag har blivit för bekväm av mig, känner inte för att sova i tält...ha ha ha!!
Jag satt kvar i bilen medan dom gick i väg med första omgången packning och "chekade" in på området. Detta tog nästan 1tim...men va gjorde det!! Det va en sån massa olika folk att titta på, riktigt roligt! :)
Hopas nu att dom får det riktigt roligt och att dom tar det Lungt??!!! Har redan fått första mmsét...det brukar bli en massa såna och telesamtal! från en mycket soscial SaraFia! Kul :)


Jag med döttrarna!! Ggrrr....

I morgon ska det visst bli Suprise utflykt!!! Har ingen aning om vart vi ska, bara att vi ska åka vid lunch tid?? och komma hem ganska sent!! Spännande!!!!

Just det!! Festen i lördags var kanon kul!! Partade fram till småtimmarna...mycket roligt folk, dans, dricka och god mat!
Har inga bilder från festen ännu....men det kanske kommer så småningom??

Här kommer iallafalll några bilder från vår snabbvisit på Öland, oxå i lördags!


Träffade både stora och lilla lillasyster... här med Olle och Ebba.


Pannan myser i poolen......

Nu är det lägg dax...Sov så gott!
Kram

Semester

Andra dagen på min första veckas semester.... det är så härligt att inte ha en massa måsten utan bara göra det jag känner för! Eftersom vädret ändå inte är det bästa, så blir det ju inte så mycket "stranden"...
Igår tex så målade jag ytterligare ett väggord, denna gången i sovrummet... All you need is Love!! För visst stämmer det?


Visst bev det fint??

Just nu så bara vräker regnet ner...det va ju jättefint väder för bara ett par minuter sedan???? strange!!!
I eftermiddag ska jag köra SaraFia och Mattias till Hultsfred, dom ska dit på festivelen. Hoppas bara att dom får bättre väder än det här.....att det iallafall inte regnar!!


SaraFia och Mattias!

Nu ska jag ge mig ut på en liten runda.....återkommer med ännu ett inlägg lite senare!

Ha det gott i regnet!
Kram

Äntligen lördag...

Lördag morgon..... åhh så härligt!!!
Har precis avnjutit en god tallik med youghurt massor av frukt och nötter! Sen hade Kärleken varit förbi bageriet och köpt ny bakade frallor, en morgon kan inte börja bättre! Love it!

Idag ska vi åka över till Öland en "snabbis". Emil fyller 15 så vi tänkte köra över o gratta honom. Sen tar jag en sväng förbi stora lillasyster och hälsar på. Hon har sitt paradis på Öland.

Emil 15 år!! Ingen komentar till bilden??!!

Ikväll blir det öppethus hos Lena, hon har fyllt år (jämnt) och tänkte fira detta med en fest! Jätte trevligt tycker jag...som älskar fester o party!!!!

NU ska jag packa i hop mej!!

Ha det gott idag! njut av värmen och solen.....
Kram

Morgontrött...

Att de ska va så jäkla svårt att komma upp på morgonen?? Jag övar och övar...hela tiden men det hjälper inte!
Jag ställer klockan 1 tim innan jag ska upp för jag vill så gärna komma upp och gå ut o gå/springa en runda på morgonen....men när klockan väl ringer så är det sååå skönt att bara snoza vidarare!! så har min timme gått och det blev ingen morgonrunda.....
Men idag!!! har jag varit ute och sprungit/gått, detta därför att jag sov hos Kärleken i natt och han är så jäkla pigg på morgonen så han "drog" upp mig, jag var JÄTTE trött!! Men när jag väl kommit hem kl 07 så tänkte jag...att va tusan det är klart att jag ska ge mig ut en runda!!
Det är ju så himmla skönt när man kommer hem får ställa sig i duschen och sen äta frukost!!!
Önskar verkligen att jag kunde göra detta oftare.....


Tidig morgon bild över Rottnen. Visst är det härligt??

Igår kväll var vi hos Kärleken och grillade lite, när vi var på väg ner så fullkomliogt öppnade himmlen sig och det
började ös regna......


Så...det blev att grilla under parasollet.....


Sen satt vi uppe på altanen och åt..... Typisk svensk sommar??? eller??

Men efter ett tag så klarnade det upp och blev en kanon härlig kväll....
Så vi tyckte att det kunde vara läge att ta en tur med kanoten....


Kanon härligt att padla en sväng!


Sen var det dags för ett kvälls dopp. SaraFias premiär dopp!!


Solnedgång.....

Nu har jag bara 1dag kvar att jobba innan jag har min första semester vecka....ska bli sååå skönt att bara få vara ledig.
Har inget inplanerat för denna vecka utan tänker bara ta det som det kommer och ta det LUGNT!
Hoppas att min Carina kompis har det bra på sin resa genom "nästan" hela Sverige, som hon gör med sin dotter, syster och systerdotter! Tror att dom nu befinner sig i Malmö/Köpenhamn.

Ha det gott i sommar värmen!
Kram

Gott GI-bröd

Tänkte bjuda er på ett gott och enkelt GI bröd. Mättande och gott!
Jätte enkelt att göra, bara att blanda i hop ingridienserna och swisch in i ugnen i 100 min. Under tiden hinner man ju gå en promenad...eller göra nått annat kul!!

5 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
3 dl rågsikt
2,5 dl råg kross
1 dl vetekli
1 tsk salt
4 tsk bikarbonat

Blanda allt detta i en stor bunke, rör om så att det är väl blandat.

1 l filmjölk
2 dl mörk sirap
1 dl lingon sylt

Blanda ner detta tillsammans med mjölblandningen. Blanda ordentligt. Häll smeten i 2 st 1,5l brödformar, ställ i nedersta delen av ugnen 175 grader i 100 min. Färdigt!
Låt gärna brödet stå över natten i formarna med en handuk omkring.
Ett tips, skiva gärna upp brödet innan du fryser det, så behöver du bara ta fram så mycket som du behöver!


GI-bröd.

Nyfiken...

Jag är faktiskt lite nyfiken på hur många som är inne och läser här på min blogg??
Kan ni inte skriva en liten hälsning till mig så jag vet vilka ni är! Det hade varit kul att veta... : )

Idag är det ännu en dag med fint väder...hoppas att det håller i sig hela dagen, så kanske man kan sitta ute o "pressa" lite i em? Men först ska jag ta och jobba lite....bara 2 dagar kvar, sen har jag SEMESTER!!! Åhhh va skönt det ska bli!
Tror att min kropp redan har ställt in sig på semester?? för det är sååå attans svårt att koma upp på morgonen...värre än vanligt!


Ser framemot att få äta frukost i sängen på semestern.... Mys mys...

Gårdags kvällen tillbringade vi i stan. SaraFia skulle in och handla lite fina köks grejer tills hon flyttar, men det hon hade tänkt sig var SLUT! Tråkigt... jag hittade mig en t-shirt från H&M, det va faktiskt allt jag handlade!!
Vi hade ju tänkt att ta med mat hem.....men så blev det inte! Det blev att vi gick till Akropolis och åt i stället, jag tog Gyros tallrik, mums va gott med massa tzatsiki till!! Uffe och SaraFia tog Souvlaki tallrik och Pannan fläskfilé med bearnaisesås.
När man har ätit så god mat så fattas bara en sak......nått sött!! jag blev akut godis sugen, på sega råttor!!! Just nu är detta mitt favo godis, så det fick bli ett besök på Hemmakväll för att köpa sega råttor!!

                     
                      Mums för sega råttor!!!!

Glöm nu inte att skriva en hälsning till mig!! så jag vet vilka som är här!

Ha det gott i sommarvärmen!
Kramar

RSS 2.0