Spinning kväll!

Idag hade jag mitt första spinningpass för terminen! och det kändes jättebra, visst märkte jag att jag inte hade samma kondis som när terminen slutade i våras...men det gjorde inte så mycket! Körde på så gott jag kunde, svettigt o "flåsigt" blev det iallafall :)
Känns lite konstigt att ha sitt pass på en tisdag...har alltid haft mina pass på torsdagar, men lite ombyte skadar inte!



Sen tycker jag att det är så härligt efteråt, när man duschat och sitter uppkrupen i soffan, vilket man kan göra med mycket gott samvete :), och äter lite och naturligtvis en STOR kopp te!

Vad vore livet utan te? Eller som Olle uttryckte det att vi 3 systrar var riktiga "te nördar"?! haha...

Imorgon blir det jobb hela dagen (trots att jag egentligen bara jobbar halv dag), möte på fm och jobb på em! Behöver jobba in lite timmar eftersom jag ska vara ledig nästa vecka! Då väntar sol, bad och paraplydrinkar!! Inte helt fel :)



Nu blir det en stund i soffan innan John Blund kommer o hälsar på....*gäsp*

Suss gott o dröm så sött!
Åhh, glöm inte..... njuta av livet!
Kram

Härliga helg!

Dax att sammanfatta ännu en underbar helg! Synd bara att dom går så fort...men vipps så är det fredag o helg igen!
I fredags så käkade jag och Kärleken kina mat som han tog med hem från stan, Mmm... va gott det är! sitta där o käka med pinnar o bara njuta :)
Min goa Kärlek!

Igår var jag bla och fikade med mina kära systrar. Det va ju ett tag sedan vi sågs alla 3, men nu hade vi tillfälle. Som vanligt en massa te drikande, blåbärbaj och en massa skartt! :D
Tur att man har så underbara o härliga systrar som man trivs så bra med!
Jag och Johanna

Malle med Hilda

När jag vaknade idag så kände jag för att lyxa till det lite.
Så de blev te, croissanter, hallonmarmelad och ett glas ny pressad apelsinjuice :) och sen satte jag mig vid tv´n för att titta på söndagsmorgon...mys mys....
Mysig söndags frukost!

Känner mig nöjd med denna dag, eftersom jag även fått ommöblerat i "biblioteket", tycker själv att det blev jättebra! Foto på detta kommer. Nu ska jag bara beställa lite foto förstoringar att sätta upp på väggen, för där är det ganska tomt just nu!
Sen har jag även hunnit med att köra igenom mitt spinningpass som jag ska ha på tisdag, Kärleken fick vara med som "smakprov"....

Ha det gott o va rädd om dig!
Lev Livet Här och NU!
Kram

Min "subba"

Måste bara säga att jag sååå glad för att min lilla älskade "Subba" (min bil, en Subaru) gick igenom besiktningen i går! Inte en enda anmärkning fick hon, bara beröm om i vilket bra skick hon va! :D Det är inte dåligt för en 20år gammal bil! Ingen rost, varken under eller någon annan stans!
Jag hoppas verkligen att jag får ha kvar henne ett bra tag till. Detta trots att det är lite "pensios" varning, lite gubbig bil, ingen AC, men dock taklucka och 4hjuls drift. Även om jag inte har märkt något av det?
Jag är verkligen glad att jag har denna bil!


Det går även utmärkt att posa på henne!

Sen har jag pimpat upp henne med lite grodkuddar, livar alltid upp! haha! sen när det är dax för vinterhjulen på, så åker även min fina rosa rattmuff på! med texten Left-Right, så jag vet viket håll som är vilket! (har lite svårt med det) Även om jag oftast lyckas vända den fel när jag ska sätta på den.....

1år kvar till nästa besiktning! och jag ska va rädd om henne, så hon fixar det lika bra nästa år!

Ha en skön söndag!
Njut o va Glad!
Kram

Trött torsdag!

Idag har jag verkligen varit jätte trött, hela dagen! Hade problem med att komma upp i morses ( jag som tycker att jag varit så duktig på det hittills) men det va nästa lögn att få benen över sängkanten för att masa sig in på toan och in i duschen, enda sättet att vakan på? men eftersom jag vrider på så mycket varm vatten så var det så skönt att stå kvar..... så jag blev inte piggare för det! *gäsp*


I bland önskar jag att jag var en katt..så man kunde kura ihop sig o sova när man kände för det!

När jag kom hem från jobbet kände jag bara att jag var tvungen att göra något för att inte somna, eftersom vi skulle vara på 19års kalas vid kl 18 hos Hampus.
Så jag slängde på mig träningskläderna och åkte upp till gymet och gick på "crossen" 45 min. Jätteskönt!
Det märks att man är tillbaka på jobbet och är still så mycket på dagarna.... det blir liksom lite "spring" i benen framåt eftermiddagen. :)


En lite suddig bild från när jag sprang Tjejmilen för nått år sedan

NU är det bara att ta det lungt en liten stund. Tänkte titta i "biblen" (IKEA katalogen) som kom i brevlådan här om dagen....alltid kan man hitta nått eller få lite tips o idér :) Har ju tänkt att göra om i biblioteket nu i höst, så jag behöver inspireras!

Imorgon är det fredag igen= snart helg och lediga dagar! På lördag ska jag besiktiga min bil, hoppas att den går igenom precis som den gjort tidigare år!

Ha en skön kväll och en bra fredag!
Njut av Livet!
Kram





Eftermiddag i stan!

Idag har jag tillbringat eftermiddagen och en del av kvällen i stan!
Först skulle jag luncha med min Carina kompis, vi hade en jätte trevlig lunch och åt god thaimat! Mums... Tack så jättemycket vännen för en trevlig lunch med, som vanligt, mycket "babbel" om ditt och datt! :)



Efter det var det dax att träffa en ut svulten Pannan som slutat skolan, så det var bara att leta upp något bra ställe där hon kunde hitta något att äta. Det blev Åhlens fik, med en bakad potatis medan jag nöjde mig med en kopp te. När vi satt där kom min kära syster Malle gående förbi, så hon passade på att göra oss "sällis" och ta en kopp te.

Vad vore livet utan te???

När vi var på väg ut från Åhlens så såg jag att dom reade ut "mina" skor som jag tittat på till och från hela sommaren, men tyckt att dom varit lite för dyra, eftersom jag absolut egentligen inte behöver fler skor! Men nu var dom nedsatta så mycket (ca 78%) så jag kunde inte låta bli :) Sen hittade jag en skjorta på Brothers ( gillar mer herr än dam skjortor) Även denna var rejält nersatt (75%) Det är då det är KUL att shoppa!

Nyinköpta skor och skjorta!

Efter denna lilla shoppingrunda var det dax för mig att gå och klippa mig! Ville "hitta" på något nytt. Men det är inte så lätt när man har kort hår. Men nu blev det så att luggen klipptes av en bra bit och det blev kortare på sidorna. Trivs jag inte så är det inte hela världen... det växer ju ut!

Dagen avslutades med att vi gick på bio och såg "Bröderna Karlsson" en svensk komedi.Tillsammans med Kärleken och Emil. Den handlar om två bröder, tvillingar, som inte vetat om varandra förrän i vuxen ålder och naturligt vis en massa förvecklingar! Jag tycker det är roligt att se just svenska filmer. Många skratt och några lite pinsamma situationer i filmen....haha! Men klart se värd!



Naturligtvis ska man ju äta popcorn när man är på bio. Och jag verkligen ÄLSKAR popcorn! Det är ingen idé att dela med mig, för den som gör det får ändå inget... så Kärleken köpte en egen till mig...

..... Den största dom hade! Den räckte hela filmen, och det blev faktiskt lite över!

NU är jag lagom trött och ska hoppa i bingen för att vara utvilad i morgon, då jag har 2 inplanerade möten på jobbet!

Sköt om dig och ha det gott!
Njut av Livet här och NU!
Kram

Åter till rutiner.

Så var det tisdag kväll 2:a arbetsdagen den här veckan är över och i morgon är det halv dag för mig! Så jätte skönt att bara jobba till lunch :)

Imorgon ska jag först in och luncha med Carina kompis. Vi har inte träffats sen vi var på shopping resa till Ullared i början av sommaren.
Sen är det dax att klippa sig, det ska bli skönt att bli av med "det långa" haha... men jag tycker att det är långt nu! Ingen annan kan förstå att jag tycker det?


Lunchdax med Carina kompis!

Nu har ju även skolorna satt i gång och det mesta återgår till rutiner igen. Både skönt och inte? Om ni fårstår vad jag menar? Alltid skönt att veta vad som väntar lika väl som att vara lite "wild and crazy" och göra vad som faller in!
Spinningen sätter igång nästa vecka...och det ska bli skönt att få komma igång och svettas och flåsa lite! Har inte kommit på hur jag ska lägga upp min "träningsvecka" ännu? Håller på att grunna på det...så det inte blir för mycket eller för lite.



Martin åkte "hem" idag. Det är så kul när han är här, igår var vi en runda på gymet (bland alla andra, för det var ovanligt mycket folk igår) och jag känner att jag har lite träningsvärk i armarna! Härligt! då vet man att man har tagit i!


Hoppas det inte dröjer för länge innan Martin kommer igen?

Nu får det bli en kopp te innan det är dax att tänka på sängen! Är så glad för att jag, än så länge, tycker att det är ganska lätt att komma upp på morgonen :)

Ha en bra dag!
Lev och Njut av Livet!
Kram

Lycklig!

Visst är det härligt när man har ett sånt där lyckorus i kroppen! När man känner att man är nöjd och tillfreds med istort sett allt! När man känner ett lite "Oups" av lycka som pirrar till i magen i mellanåt! haha...det låter kanseke hel sjukt, men det är så jag känner mig just nu! Och det är sååå härligt!



Känner mig så lycklig när jag är med min Kärlek <3

När jag känner mig så här så är det inte så mycket som är jobbigt, vad gör det att man kommer hem och det är en stor disk som väntar? eller att det fullkomligt vräker ner regn utanför fönstret? eller att det är måndag i morgon och jobbdag? Veckan går ju ändå så fort att det snart är helg igen!


Mina 3 underbara "ungar" som gör mig lycklig <3


En skön sommardag gör mig lycklig precis som....


.... en regnig och ruskig höstdag eller......


... en kall vinterdag!

Lycka är verkligen underbart! Det gäller att ta tillvara på livet och leva här och nu! Ta dagen som den kommer och njuta av det som är istället för att grubbla på "allt" annat.... Jag hoppas att min lycka kommer att hålla isig lääänge!!


2 "påmminelser" som jag möts av här hemma varje dag! och jag försöker att leva efter det!

Ha det gott, va rädd om dig!
Njut av Livet, Lev här och NU!
Kram


Halsont halsont halsont!

Grrr.....*suck* Jag blir bara så irriterad på min hals!! Har haft ont i halsen till och från sen innan midsommar!
I stort sett hela min semester hade jag halsont, vilket betyder att man INTE ska träna, åh hur kul är det på en skala? -8 ungefär. 

Förra veckan trodde jag att det var på väg att "gå över" ett par dagar utan halsont, Jippi va glad jag va! Men det varade inte så länge för i söndags så vaknade jag med ont i halsen igen, sen har det "gått upp och ner" hela veckan! Så någon träning har det inte blivit på länge :(
Idag hade jag verkligen sett framemot ett träningspass, men i eftermiddags så började halsen ömma igen och när jag kom hem kunde jag knappt svälja för att jag hade så ont!

Så nu är det typ ingefärsavkok (urk), massor av te ( absolut inga problem!) raggsockar på och bara vila och ta det lugnt! och hoppas på det bästa.
Raggisar på......
..... och massor av te!

Eller har du något tips?? Jag bara vill att detta ska gå över NU!! så jag kan börja "mitt liv" igen = träning!
Snart sätter dessutom spinningen igång och då måste jag va pigg!!

Åter till te koppen och soffhörnet! Börjar snart känna mig som en stor soffpotatis!
Förresten så måste jag skaffa fler kanaler på tv:n, har bara bas kanalerna. Tror jag ska ringa "Robert" och se vad han har att erbjuda?

Ha det bäst o va rädd om dig!
Ta vara på livet och ha kul!
Kram

Ledig eftermiddag!

Måste säga att jag tycker att det går över förväntan bra att börja jobba igen! Man liksom kommer in i sina rutiner, och det tycker jag känns bra. Har dessutom ändrat om lite i mitt schema så jag slutar vid lunch onsdag och fredag! Så 2 sköna eftermiddagar att spendera på annat än jobb! :) Härligt!
Idag passade jag på att först gå en lååång runda och sen hem och bakade kringlor, alltid bra att ha i frysen! Efter det va det dax för tvätten som skulle vikas. Men nu är det gjort och jag känner mig mer än nöjd!
Många kringlor blev det! Får ta med några till fm fikat i morgon.
Måste även tala om att jag har varit jätteduktig denna vecka på att komma upp på morgonen! Jag är imponerad av mig själv :) Igår var jag dessutom ute och gick i 45 minuter innan frukost! Och jag hoppas verkligen att detta kommer att hålla i sig?
Ikväll skulle vi ha tagit en tur med motorcykeln...men naturligtvis så är det regnskurar till och från, så det blev inget :(
Tycker att det är så härligt att åka bakpå motorcykeln!
Nu ska jag göra mig en stor kopp te, tända lite ljus och sätta mig med min bok "Berättelsen om Edvard" och bara ha det gott!
Bland det bästa med att det börjar bli lite mörkare på kvällarna är att man tänder en massa ljus. Det är så mysigt!
Ha en skön kväll och njut!
Kram

Semester minnen!

Min första jobbdag efter semestern gick strålande! Visst va jag trött när klockan ringde, jag hade satt den på tidig rigning i hopp om att jag skulle masa mig upp....men kände att jag va så trött... så jag kunde flytta fram väckningen 45 min till!! Helt underbart att få somna om en stund till! ;) haha...

Nu vill jag bara sammanfatta en underbar semester med lite bilder!


Vi började med att fira semestern på Markmann´s


Sen var vi i Landskrona för att träffa Kärlekens kusiner och släkt.

Sen var det äntligen dax för min älskade ö, Gotland!






Där vi hade lata o tokiga dagar vid stranden...

...eller....





....Party party hela natten lång..... Yeihoo!

Men också...





... lite kulturella inslag!

Sammanfattningsvis har det varit en kanon semester, synd bara att tiden går så fort (men det gör den ju när man har roligt!)

Njut av Livet Lev här och NU!
Kram

Jobb ångest?

Trodde faktiskt att jag skulle ha världens jobb ångest idag, efter 4 veckors skön semester! men de va inte så farligt faktiskt, det kom små vågor av "ångest" på förmiddagen och när jag vaknade i morses..men sen har allt gått i ett och jag har inte tänkt på att det är jobb dag i morgon. Jag tycker verkligen att jag har haft en kanon semester, tagit dagen som den kom, inget stress eller en massa måsten...precis som det ska vara när man är ledig!
Så härligt att bara sitta och ta det lugnt!

SaraFia, Pannan och jag tyckte att det va läge för en liten loppis runda idag, vädret var passande (fast det var många många fler än vi som tyckte det! *suck*) lite mulet och små regn. Jag fyndade mig ett silver fat för 35kr som kommer att bli jättefint att ha frukt på :) Efter "loppisarna" åkte vi in till stan för att handla och ta en liten fika, te och chokladmuffins med polkagris fyllning, jättegod men mäktig!
Polkagrsmuffins <3

Ikväll var det beställt morotssoppa och foccaciabröd! Mmm...så gott! SaraFia åker hem i morgon och ville ha detta innan hon åkte, så det är klart att man lagar det då :D
Morotssoppa och foccaciabröd med oliver!
Har även varit ute och gått en sväng med Kärleken nu i kväll, jätteskönt väder, det gäller ju att passa på!
Som sagt i morgon börjar "alvaret" igen, men man kommer så fort in i rutinerna.... men värst är att komma upp på morgonen! Jag önskar att jag kunde hoppa upp lite lätt, jag har verkligen övat många många gånger.....men man vet aldrig? Plötsligt händer det kanske?? haha...
Jag är verklige jätte morgontrött.... det vet alla som känner mig!!
Ha de gott o va rädd om dig!
Lev Livet och njut!
Kram

Mina semester böcker!

När man är ledig eller har semester så tycker jag det är så härligt att ha en massa böcker att se framemot att få läsa! Så även denna semester hade jag en hel del böcke på hög som väntade på att få läsas!

Jag började med att läsa "100 åringen som gick ut genom fönstre och försvann" av Jonas Jonasson. En super härlig bok, det va länge sedan jag skrattade så mycket när jag läste! Det handlar om Alla Karlsson, som ska fylla 100 och i stort sett bara väntar på att livet ska ta slut...men det gör det inte. Istället ger han sig ut på nya äventyr och får nya vänner på köpet och en resväska, som han igentligen bara skulle passa en liten stund! En härlig bok med en massa dråpligheter men även en resa genom hela 1900-talet, då man får följa Allans liv från det han födds fram tills nu.
Helt klart läsvärd! :)

Den andra boken jag läste var "Den dubbla tystnaden" av Marie Ljungstedt. Detta var den 7:e boken i serien om komisarie Knutas. Boken utspelar sig på Gotland, vilket är kul eftersom man (jag) vet vart dom befinner sig. En lätt läst deckarbok, men oxå spännande. Den handlade om ett granngäng som ger sig till Fårö för att vara med på Bergman veckan, men en av personerna försvinner och när dom kommer till Karlsö så händer der greje även där!
Även dessa böcker om komisraie Knutas tycker jag om! Tillhör sommaren tycket jag :)

Sen var det dax för Mia Skäringers bok "Dyngkåt och hur helig som helst" Den är uppbygd på hennes krönikor som hon skrivit i bla tidningen Mama. Dom handlar mycket om henne själv och om hennes tankar om det här med att vara mamma och hur man väntas att vara men i inte alltid vill eller har lust med att vara! Många skratt och igen kännande!

Just nu håller jag på att läsa "Berättelsen om Edgar" av David Wroblewski,som handlar om Edgar som föddes stum och hittar på ett eget teckenspråk, han växer upp på en gård där hans föräldrar föder upp hundar. En dag kommer hans farbror på besök och tryggheten på gården bryts. Efter ett tag går Edgars far bort och inget blir längre sig likt på gården.
Har inte hunnit att läsa så mycket i boken ännu, men det jag har läst har varit bra och fängslande!


Helt klart läsvärda böcker! Har du inte läst dem så gör det! (tycker jag)

Har du något tips på en bra bok? Nu har jag inte så många på hög längre... och hösten och vintern är lååång!

Ha det gott!
Lev och Njut!
Kram

Sista dagarna på min semester!

Detta är min sista semester vecka...suck! Men jag är hel nöjd med mina veckor, tycker att dom har varit lata och sköna! Har försökt att ta dagen som den kommer och bara ha det gott...


... som att njuta av en kopp te och en bra tidning på balkongen...


.... krypa upp i soffhörnet med en skål popcorn och en bra film....


.... eller njuta av nybakta scones till frukost!

Nu sista vecka har jag befunnit mig här hemma, vilket har varit skönt (trots att jag hade velat vara kvar på Gotland!) Jag har fått gjort en hel del bra saker :) typ rensat, målat färdigt i sovrummet och så hoppas jag på att hinna putsa fönstrena (präktigt att göra det på semestern? jag vet! men det är skönt att få det gjort!)


Nu är även den "glada svarta" färgen på plats bakom sängen....


...och en hylla med fina ljus har kommit upp på väggen!

I tisdags var jag, Pannan och SaraFia inne i stan och cyklade! Vi tog cyklarna med oss parkerade bilen och gav oss ut på en cykelrunda till bla Teleborgsslott och vidare runt om på Teleborg, för att visa var jag har bott.






Tycker att detta slott är så "häftigt"! Kommer ihåg att jag tyckte det även som barn och jag var ofta där och lekte och fantiserde om hur det var att bo här en gång i tiden!


Vi avslutade med att äta sushi...vilket aldrig är fel!

I em kommer Malle & co på besök, så till kvällen är det beställ tacos (trots att det bara är torsdag! wow!) Kanske att dom skulle ha med sig sin lilla Stella? så att Ansgar kan få busa av sig lite.


Värdens goaste kattunge! (men vilka kattungar är inte söta?)

Nu ska jag ta och "fixa" till det lite i köket, rensa bort lite gammalt för att ställa fram lite annat! Man måste ju variera sig! :)

Ha det bäst och va rädd om dig!
Lev idag i morgon kan det vara försent?!
Kram


Ingen sommar utan Kallis!

Vad vore sommaren utan besök på Kallis? Ingen sommar helt enkelt! Kallis (eller som det igentligen heter Kallbadhuset ) är en beachklubb i Visby, ligger precis nere vid hamnen och dom kör after beach varje eftermiddag hela sommaren, med live band. Antalet besökare varierar efter vilken vecka det är. Nu så här på "eftersäsongen" är det betydligt lugnare och trevligare än tex vecka 29, då det är "Stockholms veckan" och en massa party sugna steekare är på plats! Det kan man vara utan... tycker jag! I år hade dom förbjudit att "spruta" chamange...men då kom man på att man kunde "vaska" istället! (köpa 2 flaskor och be bartendern att häla ut den ena i vasken med en gång...bara för att visa att man har råd!!!) *suck*



Jag var där både i ondags och torsdags :) I onsdags blev det en lagom party kväll med A-C och "gänget" och i torsdags så "introduserade" jag Pannan på Kallis! Tycte att hon kunde få följa med och kolla läget! Tyvärr så va det inte väder förra veckan när Kicki o Micke va här, så dom har ännu inte fått uppleva detta.... Kärleken har varit med tidigare, så han vet hur kul och trevligt det är!




Partybrudarna Ellinor, Jessica och Ann-Croline

Som sagt det är ingen "riktig" sommar utan Kallis....

Ha det bäst och va rädd om dig!
Lev Livet, Här och NU!
Kram

Hemma

Så var man hemma ien, efter under bara veckor på min älskad Ö! Jag hade absolut ingen lust att åka hem, men hade lovat Pannan att vara hemma till Karl-Oskar dagarna och eftersom det inte funkar med busstrafiken från Oskars så kunde hon inte ta sig hem själv!

Idag måste jag ta och fylla upp kylskåpet som verkligen ekar tomt!! Det fanns iallafall så att vi kunde äta frukost...men det blev inte direkt någon "hotell frukost"! haha....



Väskorna är redan upp packade men... som vanligt behövs ju en hel del att tvättas! så det var bara att ladda maskinen!

Tänkte även ta mig en tur på torget när jag ändå åker in till stan för att se om det finns lite fina blommor att köpa! Tycker ju att edet är så härligt med "färska" blommor :)



Nä hä! nu får jag ta tag i livet igen och göra lite nytta! Dax att ta sig in till stan och fylla kylskåpet :)

Ha en bra dag och njut av det!
Kram

Fortfarande semester...

Det är sååå härligt att veta att man fortfarande har 2 veckor kvar på sin semester.... och dom 2 veckor som gått har varit kanon! Har ju tillbringat större delan av dem här på "min" Ö, härliga lata dagar, sol och bad i mellanåt. Att bara få ta det lugnt och ta dagen som den kommer är värt mycket!



Tyvärr så åkte Kärleken hem i går...inte kul, men han började att jobba idag! *suck* Men snart har vi semester i hop igen....

Kicki och Micke har varit här några dagar och hälsat på och jag har kunnat visa några av mina "smultronställen",vi tog även en heldag på motorcycklarna och körde över nästan, hela ön! Hur mysigt som helst.... Stannade bland annat i Djupvik och lunchade. Måste bara upplevas...




Här är det inte fel att ligga och njuta av sol och utsikt!

I fredags var det dax att slå klackarna i taket och ge sig ut och partaya! Tyvärr så blev vi lite sena hemmifrån, där vi hade avnjutit en supergod middag hemma hos A-C...så vi hann inte med att gå den pub-runda vi hade planerat, men det blev lika bra ändå! Vid halv 3 på natten blev vi "utslängda" från Masters ( oj, va klockan redan så mycket?) haha, det blev en skön promenad hemmåt för ett stopp i korv boden, för lite natta mat! "En korv är alltid en korv" :)







Ikväll ska Pannan och jag in till min "sommarsyster" för att gå ut på stan och ta en fika! Det gäller ju att passa på att njuta och ha det gott! Har tyvärr bokat min hemresa idag :( Men man vet inte...kanske att jag springer och gömmer mig eller tappar bort bil nyckeln så att vi inte kan köra hemåt?? haha...

Ha det gott och njut av Livet!
Kram

RSS 2.0