Varm choklad <3

Det blev ingen träning för min del i kväll :( Sent i eftemiddags börjad den komma smygandes...en sån jätte huvudvärk! Jag hade verklige sett framemot ett träningspass, men eftersom värken inte släpper ens med huvudvärkstablett så är det inte så mycket att göra åt!! Vet inte om det är "nått" på gång...svid i ögonen, rosslig i halsen, hmmm... hoppas inte!
Pannan har ju varit hemma från skolan idag, feber och rossliga luftrör.

Så nu sitter jag uppkrupen i soffan med en filt omkring mig och enstor kopp varm choklad (har blandat kakao, socker och vispgrädde till en röra och sen på med mjölken!) med vispgrädde och lite rom i! Det brukar ju hjälpa om man har "nått" på gång?!


Pannan drack som vanligt varm mjölk medan jag drack choklad!


Ha en fortsatt skön kväll!
Lev livet här och NU!
Kram





Lördags middag

Söndags kvällar är ganska sköna om det inte hade varit för att man ska upp tidigt och iväg till jobbet dagen efter! Annars är det oftast en lugn och skön kväll. Som idag tex efter maten så tog vi plats i soffan kröp ner under en filt och tittade på en film. Bara sitta där och mysa...

Igår efter frukosten så åkte jag och jobbade en stund sen mötte jag upp Pannan vid bussen och vi körde förbi fiket och köpte lite gott till fikat :) För min del blev det en semla, mums va gott det är! (fast detta var bara den 2:a iår)
PÅ kvällen kom Tom och Lena hit på lite middag. Hade fixat en ugnsbakad lax med pommes duschess och vitvinsås, till detta blev det champange att dricka.




Till efterrätt hade jag gjort vitchokladfondant med passionssås

Efter middagen blev det ju att titta på den sista deltävlingen av melodifestivalen. Tycker att det va många bra låtar denna gången... Spännade att se vilken låt som vinner allt.

Nu är det bara att njuta av dom sista timmarna på en härlig kväll. Synd bara att det ska gå så fort, men som tur är så går ju veckorna lika fort!

Lev livet och njut!!
Kram




SPA Fredag

I fredags efter jobbet var det dax för Zeuz tjejerna att ha en spa kväll! Vi hade boka ett ställe på Öster som hade bubbelpool ute och bastu och relaxrum inne.
Eftersom vi kom från jobbet så bar alla vrålhungriga, så vi började med att åka och hämta lite thaimat.



Efter maten var det dax att ge sig ut och sätta sig i bubbelpoolen. Eftersom det var kallt ute så var det bäst att  ha mössa på sig! Och inget bubbelbad utan bubbel attt dricka!


Visst är jag snygg?! haha...


Angelica, Christin och Linda


Hela gänget i bubblet!

Det är precis såna här kvällar men behöver! God mat o dricka, ett glatt gäng och massor av babbel och skratt!!
Hoppas verkligen att vi snart gör om detta!

Njut av livet!
Kram

Mor och dotter eftermiddag

Idag har jag varit lite ledig på eftermiddagen för att ha en mor och dotter eftermiddag. Pannan och jag möttes upp på stan för att först fixa ett nytt pass till henne och sen var det dax att "boka" om våra tåg biljetter eftersom dom tågavgångarna vi hade beställt hade ställts in!! Men vem blir förvånad? det är ju SJ
vi parat om! Men för vår del så blev det bättre :)

Men som alltid, nästan, när vi är i stan så blev det en fika/lunch på Millas. Kycklingtoast och en kopp te till mig och varm mjölk till Pannan.



Efter fikat var det dax för en liten shoppingtur... tyvärr så kommer ju inte lönen förrens i morgon! Men att titta kostar ju inget. Men lite blev det shoppat för min del, ett par beige chinos och en svart topp, Men det fanns en massa fint som jag skulle vilja ha! men jag sparar mig tills vi åker till Stockholm :)

Imorgon efter jobbet ska vi tjejer i gruppen ha en SPA kväll, vi har hyrt ett ställe med badtunna utomhus och bastu. Ska verkligen bli kanonkul. Så idag har det inhandlats lite champange för det ska man ha när man sitter i bubbelpoolen!

Nu blir det att njuta av ytterligare en kopp te och en bit av Marabous polka choklad! Mums va god den är!!

Ha en fortsatt bra kväll, det ska jag ha för nu har Kärleken kommit hit! <3

Lev livet och njut!
Kram

När kommer våren?

Nu får det verkligen vara slut på detta snöande..... idag har det kommit ytterligare snö, även om  det inte varit så mycket, men dock snö!!
Nu vill jag ha vår och värme!! Så det så!!


Tänk när vi kan se blåsippor igen!

Igår var jag hos bästa Carina kompis. Jättemysigt att träffa henne igen, det var ett tag sedan vi träffades, så vi hade en hel del att "babbla" om. Blev bjuden på jättegod lax :) Sen tittade vi naturligt vis på Ullared,på tv, detta vårat shoppingparadis! haha.... hoppas att det blir en resa dit i sommar igen.


Jag och min Carina kopis!


Som ni ser så... shoppades det en hel del när vi var i Ullared i sommras!! Åhh, dessutom hade vi hur kul som helst! :)

Har pratat med båda mina stora älsklingar på telefon idag. Åhh va jag längtar efter att få träffa dem! Men om ca 1månad så ses vi allihop! Ska verkligen bli kanon!




Mina stora älsklingar, vad jag saknar er! Varför ska det vara så långt i mellan....??

Nu kryper jag upp i soffan med en gosig filt omkring mig och en stor varm kopp te för att få lite värme, har ju inte mi Kärlek hos mig idag som kan värma mig!

Lev här och Njut!
Kram




Sommar värme

Vad gör man när man bara längtar efter sol och värme?? Jag tycker ju iofs om vintern men nu har även jag tröttnat på detta! Jag har frusit i en hel vecka och inte hjälper det att klä på sig en massa.... Jag fryser liksom inni från! Brrr


Tänk när termometern visar på över 20 grader varmt igen!! Detta var förövrigt kl halv 9 på morgonen!!

Trots att det har varit minusgrader idag har jag tvättat av bilen...fick så dåligt samvete varje gång jag öppnade garage dörrarna och såg hur smutsig hon är!! Så med flera hinka varmt vatten, så blev hon lite renare, och jag känner mig nöjd :)


Tre av mina älsklingar Kärleken, Pannan och Subben!

Nu är det bara att fortsätta att längta efter sol och värme... och allt annat härligt som sommaren har att bjuda på!









Nu börjar en ny spännande vecka= 1vecka närmre sommaren och värmen..... Härligt!

Ha det gott och njut! (trots att det är kallt)
Kram

En helt vanlig tisdag....

.... kan se ut så här:

Klockan eller rättare sagt mobilen ringer vid klockan 06,00 men eftersom det är sååå skönt att ligga kvar snoozar jag fram till halv 7 nästan, då masar jag mig upp och in i duschen för att ev piggna till?
Sen är det dax för den underbara frukosten! En apelsin delad i en talrik med nötter och annat "trams" och toppar med yoghurt och kanel. Finns inget godare än frukost :)


På kvällarna kan jag längta att få gå och lägga mig så att jag kan vakana och få äta frukost!

Sen bär det av i bilen till jobbet! Skönt att sitta i en varm bil och lyssna på radion. Nu känns det ju ännu bättre eftersom det börjar bli ljust även på morgonen! Härligt, då finns det hopp om att det snart är vår!


Om några månader så så blommar äppelträden för fullt!

Väl på jobbet så är det oftast fullt upp, tiden går fort. Enda gången man börjar fundera på tiden är när magen börjar kurra, då vet man att "Oj, nu är det lunch" Sen går oftast em lika fort.
Väl hemma så är det bara en snabb visit, för nu är det dax att åka till mitt andra jobb! Och är det inte jobba så är det träning eller så är jag bara hemma och myser......


Den här tiden på året går det åt en massa ljus hemme hos mig! Älskar att ha en massa ljus tända!


Men sen..... väl hemma på riktigt så blir det soffhörnet en stor kpp te och en brie toast tillsammans med Pannan. Så nu sitter vi i varsitt hörn av soffan med varsin dator och är sociala med varandra! hahaha.....
Fast ikväll blev det även en titt på Bygglov, och man drömmer sig bort en stund!




Nu är det snart dax att ta farvälav denna dag! Imorgon är det redan onsdag och vipps så är det fredag igen....och ännu en härlig helg!

Lev här och NU och njut!
Kram


Alla hjärtans

Blev så himla glad när jag kom hem från jobbet idag och gick in i sovrummet för att byta om till träningskläder, när jag gick förbi byrån i mörkret så såg jag något i ögonvrån som inte brukar stå där......


.... där stod en bukett blommor från min Kärlek.....


...och en ask med hjärtan och sega råttor! <3 <3 Detta kallar jag Kärlek!

Puss på dig min älskling, Älskar dig också! <3 fast mer :)



Här kommer ockå en mega bamse stor KRAM till mina underbara älskade "ungar"!
Jag älskar er! <3

Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen med en stor kopp te och lite segaråttor! :)

Här kommer även en Kram till Er mina trogna läsare! Kram Kram!
Ha en fortsatt skön kväll och njut av Livet!

Härliga helg!

Har haft en sån härlig helg!! Inget planerat utan bara tagit dagarna som dom kommit! Det är såna helger man behöver i mellanåt, för att klara veckorna eftersom dom oftast är full bokade?!

Började precis som vanligt både lördag- och söndags och morgonen men en stor kopp te i sängen och radion på, för att bara njuta av att man kan ta det lugnt, ligga kvar och inget stress! Dessutom hade jag sällskap av min stora Kärlek!!


Jag har en sån härlig utsikt från min säng! Så det är inga problem med att ligga kvar :)

Igår var även stora lillasyster på besök, Olle skulle spela match här så hon kom upp på en fika innan det var dags. Eftersom hon oxå är en stor te nörd, det är vi ju alla 3 systrarna, så var det bara att ladda en stor kanna te och Pannans goda cupcakes till det!


Vad vore livet utan fika?

Kvällen tillbringade vi hemma, efter att ha "utfodrat" våra ungommar som skulle i väg på annat håll, så var det dax att krypa upp i soffan och titta på Melodifestivalen..... som var urusel enligt min mening!! Inte en enda bra låt, tycker jag!? Oftast brukar det ju vara någon låt man fastnar för, men inte denna gången!

Nu är det bara att ladda för en ny vecka....men det är bara 5dagar kvar till nästa helg! och det går fort!
Imorgon blir det en tur till gymmet efter jobbet, hoppas på att löpbandet eller crossen är ledig? så att man får svettas lite, kanske ska testa lite vikter? om jag fixar det med axeln? Hmm... vi får se!

Ha det allra bäst och va rädd om dig!
Njut av Livet!
Kram




Nu går vi mot ljusare tider...


Så himla skönt...nu har halva arbetsveckan gått och det är bara 2jobbdagar kvar innan helg!

Ikväll så blev det en tur upp till gymmet och löpbandet, var lite orolig att det skulle vara upptaget, men jag hade tur, det var ledigt! Så det blev 40 min löpträning. Jag hade en sån härlig känsla i måndags em/kväll när jag började känna lite smått att jag hade lite träningvärk efter söndagens löpning :) Detta är en sån härlig känsla tycker jag! Få se hur det känns i morgon?

Imåndags blev förövrigt A-C mormor till en go liten Ellen! Hon föddes vid halv 9 tiden på morgonen. Ett Jättegrattis till dom stolta föräldrarna och en ännu stoltare mormor!


Grattis mormor!

Just nu håller pannan på att baka cupcakes, så jag har blivit lovad en sådan till mitt te....


Mums va gott!

Idag på morgonen så blev jag så glad över att det va ljust när jag körde till jobbet!! Det var länge sedan det var ljust vid den tiden på morgonen (strax efter 7) och nu blir det bara ljusare o ljusare o det blir bara bättre.... innan vi fattar hur så har det blivit sommar igen!


Snart sitter man i sin brassestol på stranden o bara njuter!

Ha en underbar dag o va rädd om dig!
Lev livet och njut!
Kram


En riktig chill helg!

Jag har verkligen haft en riktigt skön chill helg! Det va precis vad jag behgövde ha efter en hektisk vecka. Det har som vanligt varit fullt upp med jobb jobb och jobb! Men jag tycker att det är kul så då gör det inget att det blir mycket.

Igår, lördag, så gick jag och skrotade i "pyjamasen" nästan hela dagen, framåt halv 5 tiden så bytte jag om till lite mer civiliserade kläder :) Men jag fick gjort en massa här hemma, jag passade på att plocka och dona, fick även städat. Så nu känner jag mig helnöjd... Fick även upp min nyinköpta stora spegel (den bara stod där i affären och väntade på mig!) tack vare Kärleken som hjälpte mig med detta.

Sen var det ju dax för årets försa melodifestival, jag kan erkänna att jag tycker det är lite roligt att titta på detta, och jag blev nöjd över resultatet, tyckte att rapplåten, tror att den hette typ Me and my drums?? som gick vidare var bland dom bästa...

Idag har jag, Kärleken, Pannan och Emil varit inne i stan, vi passade på att ta en fika och shoppa loss lite :) Själv så köpte jag en beige blus ett linne och en jätte härlig tub halsduk i brunt och svart. Köpte även ett halsband och en ring! Pannan köpte oxå ett halsband och en ring, så nu kan vi låna av varandra.... det är det bästa med döttrar, att man lånar av varandra!

Jag har även varit uppe på gymmet i kväll och sprungit en runda på löpbandet!! Så himla skönt, nu är jag på G igen! Jag har ju inte tränat på över en hel månad nu pga av axeln.....men nu så!! Det ska bli så skönt att komma igång på riktigt igen...

Nu ska jag ladda för en kommande vecka!

Ha det bäst och va rädd om dig!
Kram

RSS 2.0