Helgen som gått....

Har ju inte haft tid att blogga nått i helgen + att datorn för det mesta är upptagen!! och när jag ber att få sitta där så möts man av världens suckar..... Åhhh, ska du sitta här nu igen?? ja just det, det va ju bara ett par dagar sedan sist!! ja ja, jag hoppas att jag kan få tillfälle att skaffa mig en egen dator! Önska kan man ju alltid! :)

Ifredags så hade vi Henrik och Theres på middag hemma hos Kärleken, vi bjöd på en god fisksoppa och vitlöksbröd..mmmm va gott! Tyckte att det passade när det va så kallt ute. Efter ett tag gick vi ner till "vinylrummet" och spelade en massa godingar!!

Ilördags så tog vi en snabbis in till stan, sen var det bara hem och förbereda kvällens "julafton". Det va så mysigt att sitta och äta ihop och sedan dela ut lite julklappar.


En massa god mat åt vi


Sen va det dagx för lite julklappar.

Igår söndag, så var vi först utbjudna til Herråkra för att äta lite gröt och sen skaffa en julgran om man ville. Eftersom vi har haft en diskusion här i familjen om hur vi skulle göra med gran i år? och "alla" har haft olika förslag så blev det till sist en "levande" gran!! SaraFia tyckte att vi skulle skaffa en rosa plastgran medan Pannan ville ha en "levande" och alltså var det hon som "vann"!!


En ny "huggen" gran...

På kvällen var vi i Karstorp och träffade systrarna, blev bjudna på en jättegod skink och curry soppa! Mmmm, så gott! När vi kom hem så klädde Pannan granen.


Ser att det fattas lite kulor sen i går kväll, tror att Ansgar har varit frame och lekt i natt!?


Den här fina ugglan är "den felande länken" i vår gran.... Vi försöker alltid att hitta nått som inte passar in att ha i granen och i år blev det denna!! Vi har en längst up i toppen som stjärna"

Ha en skön vinterdag, just nu har vi -18 grader ute!! Brrr.... men det ser ut att bli en fin dag!

Ta det lungt o sköt om dig!
Kram


Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas inte bara att det var glaskulor! ;D Haha, är förvånad över att granen fortfarandfe står upp, trodde han skulle klättra upp i den eller nått ^^

2009-12-21 @ 16:27:28
URL: http://cheaapo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0