Helgen som gått

Har haft en underbar helg! Bara gjort det jag har velat, inte en massa måsten. Ibland är det skönt att bara få vara.



Ifredags kväll var det först tänkt att Kicki och jag skulle gå på vår lilla kvarterskrog och käka lite, men det var full bokat och inga lediga bord förrän vid 21 tiden! så vi hoppade detta och istället fixade Kicki lite mat och kom ner till mig. Eftersom jag kommer hem ganska sent på kvällarna är det inte det första jag prioriterar att ställa mig och laga en massa mat, så jag var jätte tacksam att Kicki fixade detta! Tack vännen
Det blev en kanon kväll med vin och massa skratt och fnitter..... Precis sånt man behöver i mellanåt!



Ilördags var Kärleken och jag inne i stan och shoppade, jag hade ju iofs inte tänkt att shoppa någonting.....men tänk så fel jag hade! Det blev en hel del *suck*... 1par stövlar, 1par jeans, 1kofta, 2tunikor, 1 bok och lite annat smått o gott! NU har jag handlat för hela månaden och lite till...tror jag??? haha...



På kvällen var vi i Skruv (japp, det stämmer..mitt ute i ingenting!) och lyssnade på blues. Det var Doktor Blues som uppträde på Bryggeriet i Skruv. Dom var verkligen helt kanon duktiga. Det gick även att bugga till en del av dessa låtar.... :)

Idag har jag varit och jobbat en stund (har ju ett extra jobb oxå) och om en stund har jag lovat Kärleken att ställa upp på en bowling match... har inte bowlat på jättelänge, så vi får se hur get går med det!?
Efter det ska jag bara sätta mig i soffan, tända en massa ljus och bara njuta av dom sista timmarna på helgen. Ladda upp för en ny spännande vecka!



Ha det underbart och Njut av Livet!
Kram


Life is wonderful!

Ja, jag vet.....jättelänge sedan jag skrev! Ber om ursäkt, ska bli bättre :) Hoppas jag!? Men just nu, som jag skrivit så många gånger sista tiden så är det sååå mycket just nu! Men jag tycker det är JÄTTE KUL!!!
Har ett evigt "Lycko pirr" i magen nästan hela tiden <3 och det känns jätte härligt!
Livet är verkligen underbart!



Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med datorn i knät, dricker en stor kopp te och bara myser. Orkade inte med träningen idag, var inte hemma från jobbet förrän strax efter kl 19.... Men Pannan o jag var på gymet en sväng i går kväll. Jag tog crossen och Pannan tog löpbandet, så kunde hon läsa på provet samtidigt :)
När vi kom hem blev det en film att chilla till! I morgon har jag min spinning igen, känns bra!



Nu ska jag strax läsa det sista i boken jag håller på med "Potens sökarna" En kanonhärlig bok att skratta till! Handlar om ett äldre par systrar som startar en postorderfirma och säljer ett potensmedel?! Ja...verkar lite..?? Hmm, vet inte vad jag ska säga? men den är verkligen rolig!

Ha det underbart!
Lev och Njut av livet!
Kram


Färgglada underbara höst

En sak jag gillar med hösetn är alla underbara färger! och alla löven. Ibland ser det ut som om det snöade löv! Drivor med löv på marken. Jag gillar verkligen hösten!


Massor av löv på marken!


Fina färger på träden


Utsikt från mitt köksfönster


Massor av härliga löv som "snöar" ner!

Sen är det så härligt att gå i alla löv och bara sprätta omkring sig! Då är det verkligen höst. Sen är det inte lika upphetsande när alla löv är borta och det bara är grått grått och grått!

I morses var det inte kul att köra till jobbet. Tyckte att jag var ute i god tid, normalt hade det räkt ordentligt. Men idag tog det 1timm att köra och i en hastighet av 30-40 km/tim! Det var verklige blixt HALT! 8 bilar i diket, var helt slut när jag kom till jobbet! Hoppas verkligen att detta var första och sista gången i år (men troligen inte?)

Nu ska jag sätta mig och läsa slutet i min bok "Snabba casch" NU är det verkligen spännande!

Var rädd om dig och Njut av Livet!
Kram

Livet på topp!

Så var det söndag kväll och jag har inte bloggat på ett tag! Jag vet, men som jag skrev sist så har det varit sååå mycket nu! Hoppas på en lite lugnare vecka. Går fortfarande utbldning för det nya jobbet, en himla massa information att hålla reda på, men kul är det!
Det har varit så mycket att jag knapp hunnit träffa Kärleken! snyft...
Hoppas att vi kan få nästa helg tillsammans! :)



Igår lördag var jag på Bodaborg med mina nya jobbar kompisar! Vilket härligt gäng :) Vi var idelat i 3st lag och skulle hinna med at göra så många banor som möjligt! Det var allt från att lösa kluriga uppgifter till att kravla på golvet eller dra sig upp på typ lianer, kan säga att det känns i mina armar idag och på knäna har jag blåmärken! Men vad gör man inte för att resultatet ska bli bra :D haha....

På kvällen var det party party..... vi började hemma hos John för att senare (typ 00.30) gå vidare....men jag valde att komma hemmåt (ringde SaraFia för att få skjuts) Kärleken var på fest på sitt håll och kom hem med nattbussen, men då sov jag redan som en stock!

I fredags när jag kom hem så möttes jag av ett härligt gäng tjejer som var hemma hos Pannan för att göra sig i ordning för fest och käka lite pizza! Blev så glad för mottagandet av alla Grattis till nya jobbet!
Tycker att det är så härligt när det liv och rörelse här hemma....i bland kan det bara alldeles för tyst!



Ett gäng härliga tjejer!

Nu har SaraFia bakat muffins som vi ska smaska på i kväll, imorgon åker hon tillbaka till V-ås :(
Men jag är gad för att hon kunde stanna här hemma extra länge!


Smarriga choklad muffinas!

Nu är det dax att fixa lite te till muffinsen och krypa upp i soffhörnet en stund!

Njut av Livet, Lev här och NU!
Kram

Mycket nu

Just nu känns det som eller rättare sagt det ÄR mycket NU!! Ska försöka att skriva ett inlägg som vanligt, men bli inte förvånade om det kanske dröjer några dagar i mellan!
När jag kommit in i alla rutiner så kommer allt att bli som vanligt igen...nästan



Idag har jag alltså börjat mitt nya jobb! Så himmla härligt! Fast mycket information att ta in och försöka hålla kvar! haha...

När jag kom hem idag så kände jag mig ganska fullproppad i hjärnan, så jag fick "dispans" av SaraFia och Martin att sticka upp en sväng på gymet och löpbandet, vilket kändes underbart!


Det va så mysigt att komma hem idag och både SaraFia och Martin var hemma!

SaraFia hade bakat foccacia bröd och jag gjorde en morotssoppa som fick stå och puttra medan jag var på gymet, sen var det bara att äta när jag kom hem! Kanongott! SEn blev det chokladmuffins och te framför tv´n :)


Mmmm.... så gott!

Nu är det dax att hoppa i bingen så jag är pigg o allert i morgon! :)

Lev livet o ha det gott!
Kram



Trött men super lycklig!

En helt otrolig vecka börjar gå mot sitt slut ( om man inte räknar med helgen) Här har det verkligen hänt saker!!
Jag har fått ett NYTT JOBB!!! så jäkla kul :D och jag börjar redan på måndag!! En utbildning på några veckor framöver för att lära mig jobbet.
Jag kan bara säga att jag är såååå lycklig!! Jag vet att det var jättemånga sökande och jag var en av dom som fick tjänsten! Plötsligt händer det......

Igår var det födelsedag. Jag fyllde 36+ haha.... igen!
Blev grattat på morgonen av Kärleken och Pannan med sång och paketer och naturligtvis en kopp te :) SaraFia kom hem från V-ås och på fredag kommer Martin.
På kvällen var det lite kalas med exotiskplanka, vin och kladdkaka till efterrätt. Fast Kicki och jag hoppade kladdkakan och tog varsin Iris istället :)
En jättetrevlig och mysig kväll!

Just nu är jag helt slut, det tar på krafterna med nytt jobb. Fast jag var en stund på gymmet idag och körde 1 tim på crossen och lite styka efteråt, kände att jag behövde rensa tankarna...
Just nu sitter jag, SaraFia och Pannan med varsin dator och är sååå sociala! Haha....vad gjorde man innan datorn fanns???

I morgon är et fredag och sista jobbdagen för veckan! Härligt!

Njut av Livet det går inte i repris!
Kram

Gotlandsveckan

Här kommer en liten sammanfattning av en underbar men också slitsam veckan på Gotland....


Underbart höstväder...


med massor av äpplen som !ploppade" upp som svampar i marken, men dom ligger på komposten nu!! :)


Mysiga kvällar framför brasan! Det gäller ju att njuta :)


Afterwork på Hamnplan med A-C, Ellinor och Kärleken


Och naturligvis drack vi Iris! haha....

På lördagen var det Värdsarvsdagen, så då passade vi på att vara lite kulturella.


Landshövdingen i Visby kom ridande på häst för att inviga dagen.


Sen var det visnig av St Karin´s kyrkoruin, verkligen imponeradne!

På kvällen var vi ute och käkade på Waller´s, kanongott!


A-c, Ann och jag.


Kvällen avslutades på  Masters, lika trevligt som alltid!!

Livet är underbart!
Kram

Jag längtar så....

Åhh... vad jag längtar efter mina "barn" även om dom är stora nu, så är dom ju ialla falla mina barn och kommer alltid att var!
Men till nästa helg så är vi samlade allihop! Ska bli så himla mysigt. SaraFia kommer redan på onsdag och Martin vet jag inte vilken dag han kommer på.
Då blir det både långa middagar och "hotell"frukostar.....mysigt mysigt!


Mina underbara ungar!


SaraFia


Martin


och Pannan


Ja, vad ska man säga...?? Ingenting, men roligt hade dom! Haha..


Det är aldrig fel med lite käk!!

Jag vill bara säga.... Att jag ÄLSKAR er!! och att ni betyder sååå mycket för mig!
Puss o kram, mina underbara "ungar"!!

Njut av Livet, Lev här och NU!
Kram

RSS 2.0