Annandag jul och 25grader varmt!

Visst later det harligt!! (finns inga a,o med prickar, lite svart att tanka om!) Blev sa glad nar jag upptackte att det fanns internet har :) och jag kan blogga nagra rader! Sag att SaraFia hade skrivit ett inlagg och gjort om lite pa min header. Tack for det gumman!
Igar julafton nar vi vaknade sa var der inte sa bra vader, mulet och lite regn men det battrade till sig och blev battre. Sa det blev en promenad langs starnpromenaden in till Puerto Rico, dar vi tog en liten paus och ett glas "vitt" sen tog vi taxi hem och gick upp och la oss vid poolen och bara slappade laste och hade det gott!
Hotellet som vi bor pa ar helt KANON!! Eftersom vi har all in clusiv, sa ar det bara att ata och dricka vad man vill och hur mycket man vill! Maten ar helt ok, och det finns en massa att valja pa.

Idag har vadret varit mycket battre, men vi har anda tagit en promenad till Puerto Rico dar vi pausade pa en satrandrestaurang och tog varsin ol i solskenet innan vi gick hem igen och la oss vid poolen. Nu ska vi bara ta det lungt tills vi ska ata middag om en stund.
Hoppas pa att vadret blir annu battre i morgon och annu mer sol!!
Tank att livet kan vara sa har gott!

Onskar alla dar hemma en fortsatt trevlig jul!
Ha det gott och var radd om dig!
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0