SJ=Satans Järnvägar!

Blir så förbannat trött på detta företag!! Vilket annat företag kan bete sig som SJ? och dessutom utan att få några konsekvenser av det? Man ska bara acceptera att det är som det är! Hade önskat att det hade funnits lite konkurens så hade det kanske varit bättre? eller inte? Dessutom har dom ja mage att ta rejält betalt! Grrr, är inte glad på detta företag! :(

Idag tex Martin skulle med tåget hem till Gbg, vi bokade biljett, tåget skulle gå som vanligt....men något händer och tåget ställs in och ska ersättas med buss på hela sträckan. Visst det är absolut inte kul, men det får gå! Vi sitter där i bilen och väntar o väntar o väntar på att bussen ska komma...men ingen buss kommer! En annan av resenärerna ringer och får tag på någon "tågpersonal" som skulle kolla upp vad som hänt? Efter ett tag får vi reda på att bussen troligen glömt vår station!!! Helt j-vla otroligt! Efter ett tag så hör "dom" av sig igen och säger att bussen lämnat föregående station men dom vet inte när och dom vet inte vart bussen befinner sig och får inte tag i chaffören! Vi ger upp! Under denna tid försöker jag även att ringa SJ för att kolla upp läget och om vi kan boka om till ett annat tåg imorgon, men där är det väntetid så det räcker och blir över...
Nu får vi hoppas att det funkar i morgon fm istället? Men det är ju inte säkert!

Det bästa av detta är ju att jag fick ha Martin hemma en kväll till! Så nu sitter vi i soffan och tittar på Wallander!

Imorgon är det måndag och en ny veckas utmaningar startar!
Ha det gott i kväl & Go natt!
Kramen

Slapp söndag

Mina barn "mobbar" mig!!! Åhh låt mig få skriva som jag vill! Dom sitter och kommenterar mig hela tiden hur jag skriver på datorn. Dessa barn! Jag skriver som jag skriver och inget annat! Så det så...

Igår var vi på Revyn, som var super kul, skrattade gott hela tiden! Kärleken och jag blev "utsatta" med våra namn, så nu har man lite att leva upp till... eller inte? ha ha... Efteråt så hade vi middag hemma hos mig, 16 personer, både vuxna och ungdommar. Jag hade fixat maten medan Lena hade gjort efterrätten, en jättegod vaniljpaj men färsk frukt :)
Martin är hemma denna helgen, synd bara att tiden går så fort, hade velat att han hade stannat hemma lite längre! Vi hann iallafall med ett litet pass på gymet igår, så jag fick lite nya tips på bra magövningar, viklet känns idag! :) så gott!



Idag blir det nog mest soffhörnet, funderar att titta på en film? Känner mig lite seg efter gårdagens bravader...Vädret är inget tilltalande så något uteliv blir det inte idag.

Fortsätt att njuta av livet! det är underbart :)
Kram


Härliga vinterdag

Idag fredag har jag varit ledig! Visst kan det va härligt men jag hade hellre jobbat! Vaknade av att solen gick upp på en blå himmel....men det var ruggit kallt -20 grader!!
Hade bestämt träff med Jenssan på fiket kl 10, eftersom hon hade semester så passade ju bra! Jag bestämde mig för att gå ner, så på med en massa kläder och ut i kylan....kallt med härligt!



På vägen hem så tänkte jag att jag skulle gå en längre runda hem, så jag gick ner till Kärleken för att gå över isen hem! men.....tänkte inte på att det hade snöat sååå mycket och att det va en massa snö på isen!!! lite svårt/jobbigt att gå hela vägen över isen, så det va bara att vända om och gå på "fast" mark hem. Men jag passade på att ta lite fina vinterbilder.






Tycker att det kan vara så härligt med vinter och snö!

Ikväll har vi bara haft det mysig och ätit gott! Martin är hemma över helgen, vilket jag tycker är riktigt mysigt!
Imorgon lördag så ska vi kolla på revyn och sen blir det middag här hemma hoss oss! 16 pers, så jag har förberett lite med maten idag för att slippa i morgon....

Nu är det Let´s dance som gäller! och Agneta åkte ut i kväll, lite överraskande?

Ha en underbar kväll!
Njut av livet, Lev här o Nu!!
Kramen

Tisdag=Bowling kväll

Nu är det redan tisdag kväll! Idag har det varit ett strålande väder...men kallt! Idag på morgonan va det -16...Bbrrr!
Tur att man inte har så långt till jobbet! ha ha....
Har varit i väg och spelat bowling match, det var Panna o jag som spelade i kväll, 2poäng skrapade vi ihop! Alltid nått! i år kanske vi slipper att hamna sist i serien? ha ha....

I morgon, onsdag, ska jag och Jenssan på kurs hela dagen. Det bästa med kurser är att man oftast får så god mat! Efteråt ska jag stanna kvar och passa på att handla....kylskåpet ekar tomt!
Funderar på att morgonträna i morgon, tröttsamt att stiga upp men sååå skönt efteråt! Ska kolla med Kicki kompis om hon ska med?

Lev här och Nu!
Va rädd om dig!
Kram

Måndag måndag...

Måndag första dagen på ännu en ny vecka med nya utmaningar! Kan erkänna att jag absolut inte hade lust att gå till jobbet idag!! Igentligen tycker jag om jobbet men inte just nu! Eftersom det är, tycker jag, just nu ganska kaotiskt! Ingen vet riktigt vad dom ska göra, hur det kommer att bli? Jättemycket att göra och helst inte jobba övertid! Något som inte alltid går ihop!
Nog på klagande nu! var bara tvungen.... det är väl därför jag känner mig så URK i mellanåt!!

Har varit iväg på ett 75min spinningpass i kväll!! Jätteskönt! Eftersom det inte var jag som hade det så behövde jag inte tänka utan kunde ge gärnet fullt ut!! Härligt härligt :) Sen var det bastu med hårinpackning som gällde!
Och nu sitter jag i soffan och har precis tittat på Familjen Annorlunda...... Alla dessa barn överallt! Vet att jag ibland (innan) kunde tänka mig att ha ett par ungar till...men så blev det ju inte och jag är JÄTTEnöjd med mina tre under bara ungar som jag har!! Skulle inte kunna tänka mig att vara utan dem
Älskar er!! mina godingar!


https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1164689/images/2009/karl-oskar-dagarna-2009-8_49036436.jpg
Mina underbara godingar!!

Imorgon ska jag äntligen klippa mig! Tycker att jag är sååå långhårig!? Ha ha... Sen ska Pannan och jag spela bowling match, så det är bara att hålla tummarna för oss!

Ha det bäst och va rädd om dig!
Kram

Härliga söndag!

Vaknade av att solen sken in i mitt sovrum idag på morgonen! härligt att vakna på det sättet! Sen var det bara att gå upp, fixade mig lite frukost och satte på morgon tv. Panna låg fortfarande och sov och Kärleken var hemma hos sig.....så det fanns inte så mycket annat att göra?

Har passat på att vara ute i dag på em, har varit på isen där vi oxå grillade lite korv, drack varm choklad (med eller utan rom) med vispgrädde! Helt underbart väder även om solen inte orka lysa igenom molnen! det är såna här dagar man behöver för att klara av ytterligare en hektisk jobbar vecka!


Varm choklad med vispgrädde!


Härliga Vinter!


Att göra snöänglar hör till vintern!

Igår hade jag en URK och Äckeldag..... hatar såna dagar! Jag trivs inte alls med mig själv när jag är sån :( Det jag hade planerat att göra blev inte av.... Istället var jag ute och gick en runda med Kicki kompis, det kändes bra. Senare på kvällen kändes humöret bättre så jag var en sväng hos Kärleken som bjöd på ost, kex och vin! Inte helt fel :) tittade på en film....som inte alls va så bra? Lite konstig? Kryptisk? eller nått sånt? Pannan hade sina vänner här hemma på tacos kväll så det va ett himmla kacklande och fnissande när jag kom hem! men det tycker jag bara är mysigt!


Panna och Ida i disktagen....eller inte?!

Nu är det snar dax att fixa lite middag, sen blir det nog soffan? det är ju lite bra på tv i kväll...typ "En annan del av Köping" och Johan Falk på tv4.... imorgon börjar "alvaret" igen *suck* hoppas att det inte blir en lika intesiv vecka som förra?

Njut av Livet det går inte i repris!
Var rädd om dig!
Kram <3

Torsdagkväll

Åhh så skönt!! Har haft mitt spinningpass nu i kväll och det gick jättebra! Alltid lite nervöst varje termin när man ska starta upp. Passet var fullt, vilket kändes kanon kul :) och jag fick även "beröm" för musiken.....men det kan inte jag ta åt mig äran för! Utan det är ju min Carins kompis som fixat den till mig! Tack än en gång!

Imorgon fredag är jag ledig från jobbet, som jag berättat förut så jobbar jag ju bara 80% nu eftersom dom satt ner min tjänst! :( Så är det någon som vet någon/något företag som behöver hjälp? så finns jag till hands! Får väl se vad jag ska fylla min dag med? Jag får väl städa av ialla fall, så är det gjort till helgen! Ut och gå en runda är ju heller inte fel..... Ja ja, det blir nog inga problem att få dagen att gå!

Suss så gott, nu är det snart läge att "knyta" sig!
Kram




Onsdag snart torsdag

Onsdag mitt i veckan! Som vanligt tycker jag att veckorna bara rusar fram!! fattar inte vart tiden tar vägen? någon som vet? På jobbet är det kaotiskt fullt upp att göra och jag "får" bara jobba 80% eftersom min tjänst har satts ner i tid! grrr... det tycker jag INTE om!!! Men det blir ändå att jag jobbar mer än vad jag ska...för att hinna med.

Idag på morgonen så var ialla falla Kicki och jag på gymet! Yes, redan 05:10 klev vi in och vi var inte ensama (vilket vi alltid varit tidigare) så löpbandet var upptaget. Kicki "körde" crossen och jag tog en runda på cyklen innan jag gick över till roddmaskinen. Det är så himmla skönt att ta ett träningspass på morgonen, sen var det hem och duscha och göra frukost. Jag chokade Pannan med att koka ägg till frukost idag, på en onsdag...ha ha... först trodde hon mig inte? förstår inte det?

Just nu håller Pannan, min lilla tekniker, (tur att jag har henne!!!) på att försäka instalera bredband, telefoni och TV, men det vill inte funka!!! Jag har absolut inget tålamod att göra sånt...blir bara arg, irriterad och frustrerad när det inte vill som jag vill!! Hoppas verkligen att hon får det att funka! :) Här om kvällen så blev jag så irriterad på en hylla när jag skulle sätta upp den att den fick en rejäl utskällning!! men det gick inte bättre för det, konstigt??Ha ha... men det kändes bättre för mig att få säga vad jag tyckte om den?! Ja, jag vet...behöver inga komentarer om detta! ha ha!

Imorgon börjar jag med "min" spinning igen efter jul uppehållet, det ska bli kul att komma igång. Vill även passa på att TACKA min Carina kompis för att hon hjälpt mig med musiken! Vad skulle jag göra utan din hjälp?? Superduper mycket tack vännen!

Jag är jättetrött nu ikväll, så jag tror JohnBlund kommer tidigt ikväll?? Känns som om han är i närheten?? man vet aldrig när han dyker upp?

Ha en fortsatt mysig kväll!
Nattinatti o Kram!


Sommar minnen..

Igår, tisdag, var det så grått och ruggit väder att gatlamporna var tända hela dagen! Då är det kris! Få se hur de blir idag?
Så jag tänkte bjuda er på lite härliga sommar bilder så vi har nått att se framemot..... För snart innan man hinner blinka så är det vår och sommar!!



Härliga sommar kvällar, en tur med kanoten?


Sköna dagar vid poolen på Playa de Granis!


Härliga sommar kvällar i Hejnum


Vajande vete? ax? eller kanske korn? fält, sommirgt är det iallafall!


After beach på Kallis!


Träffa A-C och bara ha det bra o kul! :)


Men det kan ju regna oxå!! fast ett "mysigt" sommarregn behöver inte vara fel?


Sköna dagar vid havet......


..... kan de bli mycket bättre??

NU är det bara att sätta igång och lääängta....... snart är det sommar, sol och ljuma vindar!!
Men fram till dess gäller det att ta vara på tiden och njuta av det som är!

Ha en underbra dag och var rädd om dig!
Kram


Nytt kylskåp

Idag på morgonen, närmare bestämt typ 06:55 så fick jag mitt kylskåp levererat! Kärleken kom hit och hjälpte till att bära upp det, har ju en massa sega trappor!! Sen tog dom det gamla med sig. Det har ju varit frys i det gamla sen nyår, som tur är så har jag ett förråd som nu vintertid är lika kallt som ett kylskåp! så det har ju funkat ändå.


Första gången som jag har ett "helt" kylskåp


Temperaturen styr man utifrån....

Nu är det bara att fylla det med en massa godsaker, nyttiga och onyttiga....


Innuti är det ett häftigt blått disco ljus"...fast det syns inte här

Vad vore livet utan mat?? förmodligen jätte tråkigt?
Ha det gott och Njut!
Kram

Sköna söndag

Söndag, vaknade ganska sent!! första gången var vid 8.30 och tänkte att jag bara skulle morna mig innan jag gick upp....men vipps, när jag vaknade andra gången så var klockan efter 10!!! Men va tusan gjorde det? det är ju söndag i dag och jag hade inget inplanerat. Härligt! Kärleken gick upp och fixade varsin kopp te som vi drack i sängen! Detta skulle jag aldrig gjort i "mitt tidigare liv"......men nu, åhh va jag tycker det är skönt och mysigt att få "vakana" upp så här :)

Har bara gått här hemma idag och "skrotat" har fått tvätten inlagd, tvättat ännu mer så det blir ännu mer att lägga in!! Ha ha... Plockat undan lite här o där! Ja, ni vet hur det kan va.....??
Gjorde köttbullar (hemlagade, fick hjälp av Kärleken med att rulla dem) och potatismos (hemlagat) till middag idag....Kände mig präktig och nyttig!

Ska iväg på ett gympa möte i kväll vis halv 8, inte så kul, men "ett måste". Sen blir det nog en stund i soffhörnet när jag kommer hem?

Just det! Kärleken o jag var ju ute och åt i går kväll, vi var på Venecia. åt en hjättegod pizza (var verkligen sugen på det idag) och ett gott vin till det! Mumms va gott det va! Efteråt var vi en liten sväng på Bishop´s och tog varsin "Iris" eftersom vi var så frusna efter promenaden......sen blev det tåget hem...så himla smidigt! 13min så är man hemma!

Njut av Livet, Lev här och NU!!!!
Kram

Fixar dag

Lördag så härligt!! Det är klart den bästa dagen på hela veckan.... sovmorgon, långfrukost och bara va!
Idag vaknade jag vid 8 tiden så jag gick upp o klädde på mig ytterkläderna (med pyjamasen under, hi hi) och cyklade ner till bageriet för att köpa frallor. När jag kom hem så fixade jag varsin kopp te till Kärleken o mig och sen låg vi sängen och drack te och läste tidningen, lysnade på "Ring så spelar vi" det är verkligen lördag morgon!! Bara älskar det! När vi var färdiglästa så gick vi upp o fixade frukosten, det blev som vanligt en lååångfrukost.

Har fixat iordning en del i badrummet, Kärleken har hjälpt mig att sätta upp speglen och handukskrokar, så nu är det "bara" duschväggen och lampor kvar som ska upp sen är det färdigt! och jag är jättenöjd med hur det blev! Kanon fräscht jämnfört med tidigare, tyvärr så blev ju inte badrummet större med det överlever jag! Fick även jättefina handdukar av lilla lillasyster i julklapp som passar jättefint!

Ikväll ska Kärleken och jag ut och äta. Ska bli mysigt! Vi tar tåget in till stan så får vi se när åker hem, om det blir buss ellet tåg? Har även passat på att gå en långrunda idag, inte speciellt skönt väder kallt och blåsigt...men det är desto skönare när man kommer in i värmen igen!
Nu är det bara tvätten som ska läggas in!! *suck* inget kul, men det är ju bättre om den är på plats, lättare att hitta då!

Ha en fortsatt bra lördag och passa på att njuta av ledigheten! ( om du är ledig i dag?)
Var rädd om dig!
Kram

Längtar tillbaka....

Det hade absolut inte varit fela att fortfarande beffina sig på Gran Canaria och Amadores och bara njuta av sol, blå himmel och härliga vågor i havet!
Här kommer lite bilder från vår underbara vecka! :)


Julafton, inte så bra väder men varmt! och julgranen på plats! Hotellet syns i bakgrunden...


Utsikt från hotellet och även från vår balkong! Sämre utsikt kan man ha.


Härliga dagar i poolen...


..... och vid poolen!


Utsikt från solstolen.... inte så pjåkigt!


En massa god mat, frukt buffé och allt annat du kan tänka dig! Mmm.. så gott det va!


Även gratis drinkar...så det gäller ju att passa på!


Vi var även vid havet och badade, stora vågor! så det gällde att hålla balansen annars druttade man omkull!


Det gäller att njuta av livet...en bra bok, en god drink och massor av sol!! Kan inte bli mycket bättre!

Ha en skön helg och njut av livet, det är fullt av överraskningar! :)
Kram

Morgonträningen är igång!

Yes!! Jag fixade det! :) att komma upp i tid i morses så jag kunde ta mig upp till gymet där det blev ca 30min på löpbandet! (kom lite sent så det blev ingen träning tillsamans med Kicki) Sen var det bara hem och in i duschen och frukost efteråt! Så nu sitter jag här och känner mig så nöjd...ha ha! Tanken är att jag ska försöka ha 1 morgonträning i veckan, så har jag det gjort sen och kan bara vara hemma o ta det lungt på kvällen! Annars är jag superduktig på att boka upp hela veckans kvällar på annat och så sitter jag där och chippar efter andan på helgen som oftast oxå har varit uppbokad! Men det ska bli ändring på det nu!! hoppas bara jag klarar det?


Bjuder på en "fin" bild...som Pannan tog när jag kom hem från träningen i morses!

Ha en underbar dag och njut av livet!
Kram

Tisdagsrapport

Tisdag kväll, redan!? Har haft möte till och från hela dagen på jobbet... när har dom tänkt att man ska hinna jobba igentligen?? Och i morgon är det dax för möte igen från kl 09 och fram till lunch! Och helst ska man inte ha någon övertid?? Hur får man ihop det?

Har lagat lasange i kväll och bjöd Kärleken och Emil på middag, sen blev det dom goda chokladkakorna och vaniljglass till efterrätt!! På en tisdag??! Det gäller att ta vara på stunderna i livet! ;) Ha ha...

Just nu håller jag på att ladda för morgonträning i morgon tillsammans med Kicki!! Det va ett tag sedan jag tränade på morgonen, men tänkte ta upp detta igen. Det är ju så jäkla skönt (rent ut sagt!) efteråt, man känner sig så duktig och helnöjd! Ska jag sen sitta på möte hela förmiddagen så kan det va skönt att ha rört på sig lite innan.

Har även pratat med min bästa Carina kompis idag, hon hade haft lite otur idag med en krånglande bil och därför fått stressa sig igenom resten av dagen! Inte kul! Hoppas att vi snart kan träffas o ta en lunch eller fika :)

Nä, nu får det va nog för idag, får tänka på min skönhetssömn, om jag nu ska orka upp o träna i morgon *gäsp*. Återkommer med detta om hur det gick!

Ha det gott och suss så gott!
Kram

Måndag

Precis hemkommen från ett härligt spinningpass! Jag har ju inte spinnat sen innan jul...och det är ju ett tag sedan. Även om jag har både sprungit och kört crosstrainern så är det inte riktigt samma sak. Efteråt var jag inne en sväng på gymet tillsammans med Kärleken, Kicki och Micke som kom direkt dit. Men snacka om att det var mycket folk där idag!!! Har alla gett sig själv ett gymkort i julklapp eller är det Nyårslöftet att börja ett nytt liv som startat idag? Har nog aldrig varit med om att det har varit så många där! Svårt att veta vilka "redskap" som var lediga.... Så det blev bara en liten stund sen tog Kicki och jag en härlig bastu istället. Tycker att det är så skönt med en bastu efter ett träningspass.....och nu sitter jag hemma i soffan och bara har det bra :)

Igår kväll träffade jag mina bästa systrar och min bästa kusin (som är här på besök). Vi träffades hemma hos Johanna, hon bor ju "i mitten". Jag hade bakat härliga chokladkakor, från Leilas kokbok som jag fick i julklapp, mumms va goda dom va!! Massor av choklad och valnötter! Det finns några kvar,som jag ska spara till Kärleken så han får smaka :)

Tyvärr var det inget väder för pulkaåkning i går söndag :( det var ganska blåsigt och ruggit, så vi var hemma och fixade i stället.


Pannan i pulkabacken

Hoppas att jag snart har tid att lägga in lite bilder från vår härliga vecka på Canaris..... den som väntar får se!

Ha det bäst!
Lev och njut av livet!
Kram

Äntligen pulkaåkning!

Idag var det dax... att ge sig ut i backen för att åka pulka!! Så himmla kul! :) Bara älskar att åka pulka!
Panna och jag begav oss ut till Högehall med våra pulkor, solen sken från en blå himmel och det var riktigt behagligt väder ute. Inte alls så kallt som det varit tidigare i veckan.
Panna tyckte att jag skulle göra en bloggrapport om pulkaåkningen, så den kommer här....



Jag har svårt för att vara tyst när jag åker, så det låter en hel del! ha ha... (likadant när jag åker typ bergochdalbana, det vet dom som åkt med mig!) Men vi gick till backen som det inte var så många och åkte i, så det gjotde inget och varken jag eller Panna behövde skämmas.



Imorgon, söndag, blir det backen igen...lika bra att passa på, man vet aldrig när det blir tillräckligt med snö nästa gång så det går att åka pulka!

Ha det bäst! och Njut av Livet!
Kram

Intensiva flyttdagar

Japp, då har man hjälpt dottern att flytta till Västerås! där hon ska plugga till sjuksköterska i 3år.....ev att det kan bli längre om hon specialiserar sig?

Flyttlasset gich här hemmifrån tidigt i måndags morses, klockan ringde vid 04.00...*gäsp* men det vara bara att stiga upp och fixa det sista innan avfärd. Framåt 10-tiden så var vi ju hungriga....så det fick bli Mc Donald´s...ha ha, tänk er att äta en Big Mac &co redan kl 10 på morgonen!! Har nog aldrig gjort detta tidigare :) Vi skulle åka förbi lägenheten (Mattias) i Stockholm för att hämta ytterligare grejer, det bev en väl packad bil. Tur att vi fick låna TIO-bilen av Kärleken, annars hade det aldrig funkat! Tack så jättemycket :)


Tidig lunch på Mc Donald´s

Väl framme i Västerås så var det bara att börja packa ut ur bilen. Lägenheten var förövrigt kanon mysig, 4 m i takhöjd! 24km "stor" och ett sovloft till det! När vi fått ut allt ur bilen var det bara att bege sig till IKEA, där det var dax att införskaffa lite olika förnödenheten, typ lampor, matta och andra bra att ha grejer....vilket inte var så svårt!


SaraFia med sina IKEA kassar....

Väl hemma igen så var vi både trötta och hungriga, så vi gjorde det lätt för oss och beställde pizza, som smakade ljuvligt gott!


Pizza time...mums va gott det va!!

Tisdagen blev lika intensiv den med! efter frukost var det bara att bege sig ut på shopping runda igen! Ytterligare förnödenheter skulle inhandlas och en tur igen till IKEA! Där vi även stötte på Kicki & co som oxå var o shoppade!
Sen var det dax för mig att agera "hantverkare" (jag hade hela verktygslådan med mig upp) hyllor och gardinstänger skulle sättas upp, så det var bara att kavla upp ärmarna o sätta i gång...


Se så fin lägenheten är.....och supermysigt fönster som går att sitta i!


Köket och sovloftet.

När vi var färdiga med lägenheten var det bara att bege oss till Stockholm igen..... där hade vi beställt bord på "Den gamle och havet" en jätte mysig pasta restaurang med kanongod mat! Så det blev både varmrätt och efterrätt, mumms....


Pannan, SaraFia och Mattias


Restaureng "Den gamle och havet"

Onsdagen var det dax att köra hemmåt igen. Vi plockade upp Kicki och Johanna på stationen, så fick vi lite resesälskap åpå hemvägen, och tur var väl det!!??
När vi hade kört en bit ut på E4 så får vi plötsligt bensinslut!!! Bensinvisaren visade att det skulle finnas bensin kvar, men det gjorde det inte!! Så det var bara för mig att försöka få lift, och det fick jag ganska snart, och lifta till närmast mack (ca 1,5mil bort) köpa en bensindunk och tanka, försöka få lift tillbaka, vilket också lyckades bra, tanka bilen och köra till macken och fylla tanken..... men vad vore livet utan äventyr och utmaningar?? ha ha ....
Allt gick ju jättebra och resan hemåt gick vidare......och det va så skönt att få komma hem! :)

Detta var en lite sammanfattning av intensiva flyttdagar. Til helgen så har jag tänkt att bara ta det lungt! Hoppas att vädret är bra så man kan vara ute på isen eller kanske åka lite pulka? och naturligtvis grilla lite och dricka varm choklad :) Mysigt!

Ha det fortsatt gott!
Lev livet och Njut av det!
Kram


Helg sammanfattning

Redan söndag kväll och 3:e januari 2010, känns konstigt att skriva det! men man kommer väl in i det oxå så småningom? God fortsättning till alla mina läsare, hoppas att ni kommer att fortsätta att följa/läsa min blogg även under detta år.

Helgen och Nyår har varit kanon, även om det gått fort. här kommer en liten sammanfattning av den...

Nyårsafton tillbringade vi i församlingshemmet eftersom vi inte kunde vara hemma hos mej, där såg det ju ut som en bygarbetsplats med byggdamm överallt! och inte hade jag lust att börja storstäda....roligare kan man ju ha :) Vi var totalt 14st med barn,ungdomar och vuxna. Tycker att det är så trevligt när man är tillsamman allihop! iallafall till middagen, för sen vill "ungdomarna" ge sig i väg och kolla om det fanns nått häftigare ställe! Förstår inte det? ha ha ...


Bilderna får tala för sig själva....

Nyårsdagen bjöd på härligt vinter väder...så det blev en runda ute bla på isen. Tycker at det är lite läskigt att gå på isen....tänk om det inte är tjock nog?? På kvällen kände jag av mina förlorade "sov timmar" dom senaste dygnen, satt och slumrad till men gick sedan in i andra andningen och Pannan och jag tittade på en film, utan att jag somnade!! Som vanligt så blev det pizza till middag som sååå många andra säkert oxå åt??



Gårdagen tog jag det bara lungt, var ute en runda och sen var jag även en runda på gymet, där jag tillbringade min tid på löpbandet! Kändes härligt att få röra på sig igen! Sen "flyttade" ju vår nya familjemedlem in (läs mer om detta på eget inlägg) SaraFia, Pannan och jag käkade lite gott på kvällen sen satt vi och spelade alfapet! I stort sett det enda spel, förutom frågesport, som jag tycker om! Mysig att få umgås med sin underbara döttrar en lördagskväll!
Senare kom Kärleken, som varit på fest för att sova hos mig. Mysigt att få sova bredvid varandra och vakna upp tillsammans på morgonen <3




Härliga bilder från ett istäckt Rottnen


Söndagen bjöd även den på ett underbart vinterväder, så även idag blev det en runda över isen och njuta av solens underbara strålar!
Sen har vi hjälpt SaraFia med hennes flytt, alla möbler skulle "packas" in i bilen, eftersom vi åker till Västerås tidigt i morgon bitti!

Detta var vad som hänt mig i helgen...
Hoppas att ni oxå har haft det gott och mysigt?
Som sagt nu startar ett nytt år med nya spännande utmaningar...

Lev Livet och Njut av det!!
Kramar

Ny familjemedlem

Japp, så är det.... vi har fått en ny familjemedlem hemma hos oss. Flyttade in i går eftermiddag/ kväll, "testade" henne så snart hon kommit innanför dörren, nästan iallafall! Hon gick fram "som en dans på rosor" och jag är övertygad om att vi kommer att komma bra överens och inte gå varandra på nerverna. Eftersom vi kommer att ha ganska mycket jobb i hop så är det ju bra att man kommer överens :) Hennes namn är "Volta Dusty". Jag sprang på henne när jag var en snabbis i stan och plötsligt bara var hon där... och det sa klick med en gång! ha ha....
Jag lägger ute en bild på henne här.....


Visst är hon "fin" vår nya familjemedlem??
Är säker på att vi kommer att jobba bra ihop framöver.......den "andra" som jag hade flyttar med SaraFia till Västerås!

Ha det fortsatt gott och njut av livet!
Kram

RSS 2.0