Gran eller inte?

Pannan och jag en diskussion här hemma ang GRANEN!! hur ska vi göra, vad ska vi ha för gran??? Plast eller "riktig"?? eller ingen alls?? Jag är igentligen emot plastgranar...men jag tål ju heller inte riktiga granar, blir snuvig och "rosslig" och det är ju dumt! så igentligen är ju valet ganska lätt!! Få se om jag lyckas övertala henne? Fast igentligen är det ju jag som bestämmer, så...ha ha... :)



Vi har oxå hittat den "perfekta felande länken" till vår gran?? vi försöker alltid att hitta nått som absolut inte passar in att ha i granen.... och i år blev det en glittrande uggla??!! så därför vill jag ju verkligen att vi ska ha en gran! så vi kan få hänga upp ugglan.

Jag återkommer med om det blev eller hur det blev med gran till jul!
I vilket fall som heslt så kommer det att bli jul.....vare sig vi har gran eller inte!

Ha det bäst!
Kram

Kommentarer
Postat av: SaraFia

Jag röstar på en rosa plastgran<3 Skulle vara så snyggt! Iaf, tänk också såhär; Du tål inte granar, och Ansgar ska vara hos oss i jul= du kanske reagerar på Ansgar (INTE BRA) och Ansgar kommer säkert klättra i den riktiga granen så att den trillar och allt går sönder. Alltså; EN ROSA PLASTGRAN<3

2009-12-12 @ 14:00:37
URL: http://cheaapo.blogg.se/
Postat av: En arg Pannan

Lyssna inte på sara!! Vi ska inte ha någon jävla (ursäkta mitt språk) plast gran! Jag firar hellre julafton själv i trappen med en riktig gran. vi ska inte dra in någon så kallad "gran". Nej usch, aldrig!! Vadå inte tål gran? Du drar ju alltid in blommor som jag inte tål, men du talar alltid om att det finns ju tabletter, den vissnar snart. Visst det gör den, men det gör väl en gran också, eller?

Nej alltså!

2009-12-12 @ 16:44:05
URL: http://eklundgren.blogg.se/
Postat av: SaraFia

HAHAHA ÄLSKA VÄRSTA DEBATTEN HÄR JU xD

2009-12-13 @ 14:14:53
URL: http://cheaapo.blogg.se/
Postat av: Ma

Ha ha ha...Ok!! Jag fattar..vi får väl se om det finns några granar kvar att köpa....annars kanske det blir en en??!! Eller? skulle det funka? Vi måste ju hänga ugglan i nått!

2009-12-14 @ 08:31:21
URL: http://http:/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0