Onsdag...mitt i veckan!

Så var det då redan onsdag!!! Fattar inte vart tiden tar vägen?? Vad har maj månad försunnit förresten? Man har ju knappt fattat att det är maj förrän den är över..... om några dagar är det Juni, första sommarmånaden med skolavslutning, sommarlov, midsommar, färska jordgubbar, sill o nubbe......förhoppningsvis en massa SOL!!!
Köpte förövrigt "gubbar" igår, men jag tror inte att dom var svenska?? men dom va goda iallafall! Tänkte att vi skulle ha smaskat på dem och melon i går kväll......men jag glömde bort det!! Konstigt va?? Så jag tog några till min frukost istället.

Igår: Så strök jag kåporna (till konfirmationen) och alla andra kläder som skulle strykas. För er som inte vet så stryker jag i stort sett aldrig!!! Men det gick bra, allt blev så slätt o fint o jag kände mig riktigt huslig där jag stod i köket o strök medan äldsta dotter satt o sorterade vilka kläder hon skulle ha med sig på "Siesta" i Hässleholm (festival) som hon åker till på onsdag.

I kväll: ska jag hem till Magda o träffa min gamla jobbarkompisar. Det ska bli jättekul, det var längesedan vi träffades allihop. Pannan ska in till stan o lyssna på Linus som spelar där i kväll och stora dottern åker på festival med sin kärlek. Festivalen håller på till lördag kväll/natt, men dom kommer hem några timmar på lördag för att vara med på lillasysters konfirmation......

.
Ett blommande äppelträd i Hejnum!

Kommentarer
Postat av: Carina

Halloj!

Vi måste ta en fika tillsammans nästa vecka, eller hur?

2009-05-27 @ 11:32:44
Postat av: Kicki

åh...vad du är präktig. Själv har jag inte haft strykjärnet i gång sen långt innan...ja gu' vet när :-)

2009-05-27 @ 11:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0