Idag är ingen vanlig dag......

...... för idag är det Kärlekens födelsedag!! Hurra Hurra Hurra!


Grattis min Kärlek!

Har haft en super mysig lugn och härlig förmiddag! Vi är nämligen lediga bägge 2 idag!! Första Grattis smsét kom redan 00.20 i natt, sen  var det lugnt till 06 tiden.....efter det har det "pipit" till o från hela tiden! Pannan o Emil kom in o grattade med pressent och frukost innan dom stack till skolan!
Jag hade fixat en t-shirt där det stod " En korv är alltid en korv..." Kärlekens egna ordspråk! ( eftersom han älskar korv?!)
Sen tog en runda ner till fiket för att köpa lite frallor, och sen hem för att äta en lång god frukost!


Visst var det en fin tröja..??

Suprice fest!

Det va vad "vi" hade för Kärleken i går kväll! Han anade som vanligt ingenting utan trodde att vi skulle ha lite tisdagsmys som vi brukar! :) Men istället var det en hel del vänner här, som inte har möjlighet att vara med på festen på lördag. Dom hade med en exotiskplanka,bröd, öl och vin, jättegott va det!
Så när Kärleken kom innaför dörren så "hoppade" dom fram och sjöng.... Kärleken blev även denna gången lika överraskad och snopen!! Ha ha ha....


Suprice.......


Mums så gott det va!!



Nu ska vi bara ta det lungt, ska i väg och äta lunch om en stund. Sen får jag börja förbereda för kvällen och gästerna som kommer då!

Ha det gott!
Njuta av Livet, Här och Nu!!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0