Loppis

Igår var ju Pannan, jag och Kicki på loppis. Det hela började vid kl 10 men vi var där redan vid kl 8?!! Vilket va i tidigaste laget! men det stod på pappret att vi skulle vara där då så...... när vi hade packat upp alla våra saker/"bråte" så var det bara att vänta till allmänheten fick komma in i shoppa loss! Vilket dom inte gjorde!! tyvärr!
Panna o jag fick sålt för totalt 312kr!! Jippi! Dessa pengar gav jag till Panna så hon har lite mer shoppingpengar när hon åker upp till storasyster i helgen för att julshoppa.


Panna o Kicki

SaraFia har även denna helgen varit hemma på lite besök, mysigt, i första hand för att gå på dop hos Mattias syster i Karlskrona.Hon hade även med sig Ansgar, för han kunde ju inte vara hemma själv!


Ansgar myser i soffan....

Lördagskvällen tog vi det bara lungt! Vi var ju ganska trötta när vi kom hem i går em. Så det blev lite mat och sen soffhörnet. Kärleken skulle nattvandra i stan, så han stack strax efter 21 och kom hem kl 04 i morses, jättetrött!! Ellen stannade kvar här hemma hos oss.

Lite senare i em så blir det en lite Julskyltningsrunda, alltid lika mysigt! Synd bara att det inte är lite snö, det hade gett mer stämning!

Njut av dagen!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0