Vuxenpoäng

Ha ha... ja, det här med vuxenpoäng kan man ju alltid diskutera när man som jag är eller iallafall förväntas att vara vuxen?
Här om kvällen så hände det en insident som gjorde att jag inte alls kände mig vuxen, utan helst hade velat ha en "vuxen" i närheten...

Det var så att jag skulle ladda min mobil, la den på laddning jämte sängen som jag brukar och gick sedan ut för att göra mig iordning för att krypa ner i bingen. När jag kommer in i sovrummet i gen så hör jag något som "rasslar" till...jag blir stående på golvet och lyssnar vartifrån ljuder kommer, sen går jag till sängkanten och ser hur kontakten till min sänglampa bara "hoppar" ur kontakten... ungefär lika fort hoppar jag upp i sängen! För inte vill jag stå kvar på golvet, man kan ju aldrig veta vad som finns under sängen??? ha ha ...
Nu kommer alla mina tankar om att, "Klart att det måste vara någon under sängen" så där sitter jag helt still och bara väntar på att få se en hand komma fram under sängen!! Jag är så säker på detta, för annars kan ju inte kontakten bara "hoppa" ut så där?? eller?

Efter ett tag tar jag mod till mig, och detta tar verkligen emot, men jag böjer mig ner från sängen för att titta under  och se vad som finns där! Vad jag förväntar mig, det vet jag inte riktigt, men något måste det ju vara...ett monster, ni vet det där kända "sängmonstret"? som alltid finns under sängen och som kommer fram och nyper en i tårna när man sover?! och som gör att man alltid måste ha fötterna under täcket väl insvepta så att ingen kan komma in där!
Eller som finns under trapporna, speciellt öppna trappsteg, som försöker att ta tag i fötterna när man springer upp för trappan, men är man då lite "listig" så springer man i zickzack, så förvirrar man dem?? och viker man av 90grader direkt när man kommer upp,så kan dom inte ta tag i fötterna för dom är på väg rakt fram....och man har än en gång lyckats att lura dem!!! ha ha ha....

Jag vet att detta låter helt crazy, men jag var fruktansvärt mörkrädd när jag var yngre, och hade många tankar om monster och annat "konstigt" som kunde komma fram i mörkret!
Detta har ju tack och lov försvunnit med åren... och kanske är jag trots allt vuxen vad gäller den biten??

Men, vad var det nu som fanns under min säng??? det enda som jag ser när jag tittar, är bara några förskrämda dammråttor.... men visst monster kan ju vara osynliga oxå? eller inte?

Ha iallafall en helt undarbar dag!!
Ta det lugnt och va rädd om dig!
Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

Uuuusch, läskigt! Jag har varit jättemörkrädd i veckan så jag har sovit nere i bäddsoffan, haha! :p

2010-04-24 @ 09:54:14
URL: http://cheaapo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0