Å snön den bara vräker ner...

Det fullkomligt vräker ner snö just nu och inte nog med det det blåser ganska kraftigt oxå!! Var ute en liten sväng för jag var tvungen att lägga på lite jobbpost på lådan... Bättre att hålla sig inomhus, om man nu får välja! Fast jag kan tycka att det är lite mysigt med snön oxå!

Ikväll ska vi till Boddan på lite Alpnaerings "party", alltid lika trevligt (hade tänkt att gå dit...men inte i detta vädret!) Tror inte att det blir så mycket handlat, ekonomin tillåter inte några större utsvävningar just nu! Tråkigt! Och det är ju ett tag kvar tills det blir lön igen.....tyvärr! Tycker att man kunde får en månadslön var 14:e dag...det hade varit något!

På jobbet är det fortfarand mycket och som jag tycker, kaotiskt! Det känns inget kul att gå dit, huvudvärk och nu även magont! för att det är såå mycket och jag hinner liksom inte med allt. Även om jag jobbar, jobbar och jobbar... Känns inte som om det finns någon struktur i det hela? Men det är väl så här det är när det är omorganiseringar?? eller inte? i vilket fall som helst så är det tråkigt att det är som det är! hoppas att det snart kan ordna upp sig...annars vet jag inte om jag orkar?

Tänk att det redan är februari, årets kortaste månad! Härligt, då är det inte långt kvar tills det blir vår...


Snart blommar vitsipporna....hoppas vi!

Ha det bäst o var rädd om dig!
Kram

Kommentarer
Postat av: Carina kompis

Halloj din härliga Böna!

Hoppas att ditt spinningpass rullar på. Jag skulle så gärna vilja träffa dig min vän. Men vi får väll vänta tills våren kommer - ha, ha!

2010-02-03 @ 12:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0