Intensiva flyttdagar

Japp, då har man hjälpt dottern att flytta till Västerås! där hon ska plugga till sjuksköterska i 3år.....ev att det kan bli längre om hon specialiserar sig?

Flyttlasset gich här hemmifrån tidigt i måndags morses, klockan ringde vid 04.00...*gäsp* men det vara bara att stiga upp och fixa det sista innan avfärd. Framåt 10-tiden så var vi ju hungriga....så det fick bli Mc Donald´s...ha ha, tänk er att äta en Big Mac &co redan kl 10 på morgonen!! Har nog aldrig gjort detta tidigare :) Vi skulle åka förbi lägenheten (Mattias) i Stockholm för att hämta ytterligare grejer, det bev en väl packad bil. Tur att vi fick låna TIO-bilen av Kärleken, annars hade det aldrig funkat! Tack så jättemycket :)


Tidig lunch på Mc Donald´s

Väl framme i Västerås så var det bara att börja packa ut ur bilen. Lägenheten var förövrigt kanon mysig, 4 m i takhöjd! 24km "stor" och ett sovloft till det! När vi fått ut allt ur bilen var det bara att bege sig till IKEA, där det var dax att införskaffa lite olika förnödenheten, typ lampor, matta och andra bra att ha grejer....vilket inte var så svårt!


SaraFia med sina IKEA kassar....

Väl hemma igen så var vi både trötta och hungriga, så vi gjorde det lätt för oss och beställde pizza, som smakade ljuvligt gott!


Pizza time...mums va gott det va!!

Tisdagen blev lika intensiv den med! efter frukost var det bara att bege sig ut på shopping runda igen! Ytterligare förnödenheter skulle inhandlas och en tur igen till IKEA! Där vi även stötte på Kicki & co som oxå var o shoppade!
Sen var det dax för mig att agera "hantverkare" (jag hade hela verktygslådan med mig upp) hyllor och gardinstänger skulle sättas upp, så det var bara att kavla upp ärmarna o sätta i gång...


Se så fin lägenheten är.....och supermysigt fönster som går att sitta i!


Köket och sovloftet.

När vi var färdiga med lägenheten var det bara att bege oss till Stockholm igen..... där hade vi beställt bord på "Den gamle och havet" en jätte mysig pasta restaurang med kanongod mat! Så det blev både varmrätt och efterrätt, mumms....


Pannan, SaraFia och Mattias


Restaureng "Den gamle och havet"

Onsdagen var det dax att köra hemmåt igen. Vi plockade upp Kicki och Johanna på stationen, så fick vi lite resesälskap åpå hemvägen, och tur var väl det!!??
När vi hade kört en bit ut på E4 så får vi plötsligt bensinslut!!! Bensinvisaren visade att det skulle finnas bensin kvar, men det gjorde det inte!! Så det var bara för mig att försöka få lift, och det fick jag ganska snart, och lifta till närmast mack (ca 1,5mil bort) köpa en bensindunk och tanka, försöka få lift tillbaka, vilket också lyckades bra, tanka bilen och köra till macken och fylla tanken..... men vad vore livet utan äventyr och utmaningar?? ha ha ....
Allt gick ju jättebra och resan hemåt gick vidare......och det va så skönt att få komma hem! :)

Detta var en lite sammanfattning av intensiva flyttdagar. Til helgen så har jag tänkt att bara ta det lungt! Hoppas att vädret är bra så man kan vara ute på isen eller kanske åka lite pulka? och naturligtvis grilla lite och dricka varm choklad :) Mysigt!

Ha det fortsatt gott!
Lev livet och Njut av det!
Kram


Kommentarer
Postat av: SaraFia

Tack för flytthjälpen, hade aldrig klarat det utan er<3

Och HAHAHAHAHAH JAG DÖR ATT NI FICK BENSINSTOPP! Jag hade ju iaf DÖTT av pinsamhet om jag varit med i bilen! ;p

2010-01-08 @ 00:41:00
URL: http://cheaapo.blogg.se/
Postat av: Kicki

..haha..Sara det hann både isa igen o nästan bli mörkt så det var lugnt :-)..lite äventyr piggar alltid upp..fniss

2010-01-08 @ 08:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0